Ikarus AeroflyFS kuvakaappauksia

<< < (9/13) > >>

Tonny0909:
Quote

Mun käsittääkseni tässä ketjussa käsitellään Aerofly FS simun screenshotteja. Sattumalta ne on kaikki Sveitsistä. Miksi sä tulet tällaiseen ketjuun pyytämään ettei tänne postata kuvia? Pitäiskö sun mennä vaikka Nalle Puhia katsomaan välillä niin ei ota kupoliin niin pahasti.


Vedit sitten herneet nenääsi. Olen 33v. ja katson Nalle Puhia lasteni kanssa joskus. Ei ota päähän kun tollaset narinat.

cabpilot:
Juu, ei tässä jaksa enää vetää herneitä nenään oikeastaan mistään asiasta...

Sveitsin vuoristoa on tullut kyllä kieltämättä esiteltyä parin sivun voimin, mutta puolet Sveitsistä näyttää sitä vaan olevan... Ideana oli nimenomaan laittaa Cliffs of Dover, Rise of Flight, FS 2004 & FSX sotilaskoneet ja AeroflyFS eri kansioihin, jotta niitä voipi katsella ne, joita aihepiiri kiinnostaa. Pakko ei ole avata. Please, välirauha. 

juksii:
Quote

Sveitsi ei kyllä ole vuoristoa... Käy maassa ennenkuin tulet sanomaan... Zürichistä Berniin kun ajelee junalla niin on kyllä aika tasaista...


Kyllä Sveitsi on suurimmaksi osaksi vuoristoa. Toi junamatka on luokkaa 100 km. Eli eipä nyt edes Sveitsin mittakaavassa paljon mitään.

Miksu:
160km... Mutta on siellä aakeetaplaakeetakin... Ja jokanen sola on erilainen!

juksii:
Quote

160km... Mutta on siellä aakeetaplaakeetakin... Ja jokanen sola on erilainen!


Autolla se väli on luokkaa 120 km, junalla riippuu että mitä kautta menee. Automatka kiertää jonkin verran. Varmaan linnuntietä on alle 100 km.

On siellä aakeetakin, tosin varsin vähän kukkuloiden välissä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page