Airbus sidestick, kysymyksiä

(1/1)

jontekin:

Lisäfiilistä haetaan tällä kertaa vanhan joystickin modaamisella, lähemmäs oikeaa Airbussia. Ajatuksena on toteuttaa siten, että härpäke sijoitetaan kumia hieman isomman laatikon päälle , jonka siälle tikun mekanismit on kätevä piilottaa. Kuva selventämään asiaa: 
[ Attachment not found - or removed ]
Tuonne pohjaan sitten kumitassut pitämään laatikon paikoillaan.

Olen päässyt siihen vaiheesen, että vanha joikkari on purettu. Tuon kumiosan löysin täältä: http://shop.airsimtech.eu/product_info.php?info=p2_Rubber-base-for-A320-Sidestick.html
Ongelmana on, että kahvaa ei meinaa löytyä yhtään mistään! Paitsi sitten se FDS:ssän 1300 dollarin kyhäys... Minkälaisia ratkaisuja te ehdotatte? Tärkeää olisi saada tuo A/P nappi toimimaan, joten kahvan täytyisi olla ontto ja avattavissa? Kaikki muutkin neuvot ja ehdotukset otetaan mielellään vastaan.

Jos tämä projekti onnistuu, niin eihän siitä tiedä vaikka innostuisi jotain muitakin osia värkkäämään.

edit. http://www.routech.ro/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=67 löysin tommosen, kellään kokemuksia, netissä oli positiivisia aika paljon.mmakela:
Juuri tuolla tavallahan se tikku tehdään.  Mulla oli samasta firmasta tuo kumi. Fds myi aikanaan pelkkää valettua käsittelemätöntä kahvaa. Kysy sieltä, jos on nurkissa vielä tai jospa tekee semmoisen.
Yksi vaihtoehto on veistää puusta. Mä työstin mm. thrustin kahvat näin.

Transisto:
http://www.routech.ro/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=67

Airbus yoke, googlaamalla: 164,7€ nappeineen.
Sivut on kyllä ihan törkeen hämärät.. (Romania) 

Navigation

Up one level