FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.05.18, 04:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu
| | |-+  Tiedotteet ja kehitysideat (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | | |-+  Viestiesi "moderointi"
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 3 [4] Reply Print
Author Topic: Viestiesi "moderointi"  (Read 34676 times)
Tatu Koiranen
Offline Offline

Posts: 6817
Date Registered: 10.04.07

Re: Viestiesi "moderointi"
« Reply #60 on: 10.07.12, 21:02 »

Ihmetyttää eräi(den) henkilöiden puuttumiset helv****  asiaan. Jos jonkun muun asiassa on epäselvyyksiä niin hän voi kysyä itse. Lisäksi järkyttävä päteminen väärillä argumenteilla sekä väittää uhkaavansa selvittää asian "virallistatietä" pitkin, mutta ehkäpä nämä asiat menee isäsi tietoisuuten kun soitan sille huomenissa, työasioihin liittyen. Ugh olen puhunut.


T.Teemu Kokkonen
nuorisovaltuutettu, Nuva Ry:n vaikuttaja, Vihdin nuorisolautakunnassa vaikuttava sekä Vimma-hankkeessa mukana oleva ihminen.

Ps. Tollainen käytös meinaan viittaa (nuorten) syrjäytymiseen....

Viestisi on sekavampi kuin moskovan liikenne, kertonee jotain sen kirjoittajasta.

T.Tatu Koiranen
Commander of the Armies of the North. General of the Felix Legions. Loyal servant to the true Emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife – and I will have my vengeance, in this life or the next.


ps. mihinköhän muuten feridun akpinarin viesti katosi yleisestä ilmailukeskustelusta? ei sillä että olisin viestiä edes nähnyt paitsi screenshottina, jäi vaan kiinnostamaan..
« Last Edit: 10.07.12, 21:08 by Tatu Koiranen »

0503277581 - tatu at koiranen piste fi
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6197
Date Registered: 27.10.01

Re: Viestiesi "moderointi"
« Reply #61 on: 10.07.12, 21:48 »

Insinööriopiskelija Koirasen kannattaa tulla sieltä kopistaan tänne raittiiseen ulkoilmaan. Ja jos siltä tuntuu että joku meikäläisessä mättää tervetuloa vaikka kotiovelle avautumaan, pistä YV:tä jos kiinnostaa....Herra nuva ry:n vaikuttaja ja vimman edustaja nyt varmaan rauhoittuu vähän? Onhan toi ihan ***tun naurettavaa tulla tänne pätemään jollain nuorisovaltuutettu-tittelillä ja esittää jotain yli-intellektuellia ja uhkailla toista, että keskustelee tämän isänsä kanssa asioista, jotka ei herra vimma ry:n vaikuttajalle kuulu.
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: Viestiesi "moderointi"
« Reply #62 on: 10.07.12, 21:54 »

Herra nuva ry:n vaikuttaja ja vimman edustaja nyt varmaan rauhoittuu vähän? Onhan toi ihan ***tun naurettavaa tulla tänne pätemään jollain nuorisovaltuutettu-tittelillä ja esittää jotain yli-intellektuellia ja uhkailla toista, että keskustelee tämän isänsä kanssa asioista, jotka ei herra vimma ry:n vaikuttajalle kuulu.

Jos olisin teikäläisen ikäinen niin en uskoisi että tämäkään teksti on kenenkään yli 20-vuotiaan aikaansaannosta. Nyt kun otit Vimman esille täytyy todeta, että Vimma-hankkeen tarkoituksena ehkäistä tälläistä käytöstä nuorisolla sekä ehkäistä nuoren syrjäytymistä. Tatulle kohdistettu avautumis-pyyntö on voimassa, myös sinulle tai kelle tahansa... Eikä siitä tittelistä tarvitse tehdä kärpäsestä harkästä. Titteli kun on meilkäiselläkin sellanen EVVK-juttu.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15346
Date Registered: 03.07.01

Re: Viestiesi "moderointi"
« Reply #63 on: 10.07.12, 21:57 »

ps. mihinköhän muuten feridun akpinarin viesti katosi yleisestä ilmailukeskustelusta? ei sillä että olisin viestiä edes nähnyt paitsi screenshottina, jäi vaan kiinnostamaan..

Itse poistanut, näköjään.


Ja tämä ketju on nyt sitten lukossa...


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: 1 2 3 [4] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1