Unkarilaisten Malév-ryhmälento Helsingistä Budapestiin

(1/1)

Nikop:
Terve!

Unkarin kansallinen lentoyhtiö Malév lopetti toimintansa viime perjantaina lähes 66 toimintavuoden jälkeen. Yhtiön viimeiseksi kaupalliseksi lennoksi jäi reittilento Helsingistä maan pääkaupunkiin Budapestiin.

Unkarin IVAO-divisioona järjestää ensi lauantaina 11.2. Malévin viimeisen lennon kunniaksi ryhmälentotapahtuman Helsinki-Vantaalta Budapestiin. Ryhmälento starttaa Helsingistä noin kello 17:00 Suomen aikaa. Tapahtumaan on odotettavissa runsas määrä osallistujia, ja unkarilaiset ovat pyytäneet meitä miehittämään Helsinki-Vantaan lennonjohdon. Lisäksi he kutsuvat kaikki halukkaat osallistumaan ryhmälentoon.

Lennonjohtamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä minuun yksityisviestillä tai sähköpostitse (niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero).

Nikop:
Tämä siis tänään! Jos olet vielä kiinnostunut lennonjohtamaan tapahtumassa, ota yhteyttä minuun. Vapaita paikkoja on vielä.

Tapahtumaan on ilmoittautunut osallistuvansa varmasti noin 40 lentäjää, eli liikennettä tulee ainakin riittämään.

Nikop:
Unkarilaiset lähettivät sähköpostiini kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille suomalaispiloteille ja lennonjohtajille!

Osallistujia oli paljon, kaikkiaan 46 lentoa Helsingistä Budapestiin. Koko matkan ajan oli myös lennonjohtopalvelua tarjolla.

EFHK:n asemataso noin 20min ennen tapahtuman alkua. Liikennettä tuli reilusti lisää vielä tapahtumaan alkuun asti.
[ attachment removed ]

okke:
Minun laskujen mukaan operaatioita klo 17.00-18.00 oli yhteensä 41. 

ilari:
Huh huh..onko kenelläkään käsitystä nyky-EFHKn max-kapasiteetista?

Navigation

Up one level