VFR, SEP/IR ja MEP/IR kertauskoulutusta..

(1/1)

tot:
Onko sinulla pitkä aika kun olet saanut yksityislentäjän lupakirjan (PPL)? Ja asiat ovat hieman unohtuneet ja haluaisit kerrata ilmailumääräyksiä, suoritusarvojen laskentaa, painolaskelmien laatimista, radiopuhelinliikennettä? Meillä on ratkaisu sinulle, VFR-kertauspaketti, joka pitää sisällään yhden päivän kertausluennot, käyttäjätunnukset Suomen uudenaikaisimpaan PPL-etäopiskeluportaaliin sekä saat 30 itseopiskelu romppua itsellesi. Onko pitkä aika kun olet viimeksi lentänyt VFR:ää tai olet aloittamassa talven jälkeen harrastusta uudelleen? Voimme kertauskoululennoilla saada kerrattua unohtuneet asiat, lisäksi opit ammattilentäjiltä vinkkejä lentämiseen.

Onko sinulla SEP/IR, mutta et ole lentänyt IFR:ää pieneen aikaan ja menetelmät ovat päässeet ruostumaan? Älä huoli, järjestämme kertauskoulutusta teorian sekä lentämiseen liittyen. Meidän kauttamme saat vuokrattua mittarikelpoisen lentokoneen ja saat lennollesi mukaan kokeneen IRI-lennonopettajan auttamaan ja kertaamaan mittarimenetelmiä. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus päästä FNPT2-simulaattoriin kertaamaan IFR-lentämisen proseduureja myös mikäli sää ei salli oikealla koneella lentämistä. Voimme järjestää myös sinulle tarkastuslentäjän mittarikelpuutuksen uusintaa varten.

Oletko valmistunut ammattilentäjäksi? Ja taas olisi vuorossa joka vuotinen MEP/IR-tarkastuslento ilman välissä lennettyä kokemusta? Älä huoli, meidän kautta saat kokeneen CRI-opettajan kertaamaan kanssasi MEP/IR-lentämistä ennen tarkastuslentoa, tai voit mennä lentämään harjoituksia FNPT2-laitteeseen, joka simuloi monimoottorikonetta. Meidän kauttamme saat myös monimoottoriteorioiden kertausta ja voimme järjestää sinulle tarkastuslentäjän ja lentokoneen tarkastuslentoasi varten.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous,

Tomi Tuominen
TTT-Aviation Oy Ltd
tomi.tuominen@ttt-aviation.com
044-545 1158
www.ttt-aviation.com
www.facebook.com/tttaviation

Navigation

Up one level