FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.05.17, 20:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Ilmailu
| |-+  Kaupalliset tiedotteet (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  VFR, SEP/IR ja MEP/IR kertauskoulutusta..
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: VFR, SEP/IR ja MEP/IR kertauskoulutusta..  (Read 3673 times)
Tomi Tuominen
Offline Offline

Posts: 27
Date Registered: 12.05.10

VFR, SEP/IR ja MEP/IR kertauskoulutusta..
« on: 23.02.12, 11:48 »

Onko sinulla pitkä aika kun olet saanut yksityislentäjän lupakirjan (PPL)? Ja asiat ovat hieman unohtuneet ja haluaisit kerrata ilmailumääräyksiä, suoritusarvojen laskentaa, painolaskelmien laatimista, radiopuhelinliikennettä? Meillä on ratkaisu sinulle, VFR-kertauspaketti, joka pitää sisällään yhden päivän kertausluennot, käyttäjätunnukset Suomen uudenaikaisimpaan PPL-etäopiskeluportaaliin sekä saat 30 itseopiskelu romppua itsellesi. Onko pitkä aika kun olet viimeksi lentänyt VFR:ää tai olet aloittamassa talven jälkeen harrastusta uudelleen? Voimme kertauskoululennoilla saada kerrattua unohtuneet asiat, lisäksi opit ammattilentäjiltä vinkkejä lentämiseen.

Onko sinulla SEP/IR, mutta et ole lentänyt IFR:ää pieneen aikaan ja menetelmät ovat päässeet ruostumaan? Älä huoli, järjestämme kertauskoulutusta teorian sekä lentämiseen liittyen. Meidän kauttamme saat vuokrattua mittarikelpoisen lentokoneen ja saat lennollesi mukaan kokeneen IRI-lennonopettajan auttamaan ja kertaamaan mittarimenetelmiä. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus päästä FNPT2-simulaattoriin kertaamaan IFR-lentämisen proseduureja myös mikäli sää ei salli oikealla koneella lentämistä. Voimme järjestää myös sinulle tarkastuslentäjän mittarikelpuutuksen uusintaa varten.

Oletko valmistunut ammattilentäjäksi? Ja taas olisi vuorossa joka vuotinen MEP/IR-tarkastuslento ilman välissä lennettyä kokemusta? Älä huoli, meidän kautta saat kokeneen CRI-opettajan kertaamaan kanssasi MEP/IR-lentämistä ennen tarkastuslentoa, tai voit mennä lentämään harjoituksia FNPT2-laitteeseen, joka simuloi monimoottorikonetta. Meidän kauttamme saat myös monimoottoriteorioiden kertausta ja voimme järjestää sinulle tarkastuslentäjän ja lentokoneen tarkastuslentoasi varten.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous,

Tomi Tuominen
TTT-Aviation Oy Ltd
tomi.tuominen@ttt-aviation.com
044-545 1158
www.ttt-aviation.com
www.facebook.com/tttaviation
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1