FS2004 Torbacka airfield scenery - VALMIS - Linkki vikalla sivulla

(1/21) > >>

River:
Moi kaikki!
Sain tuossa pari päivää sitten nuo sceneryn tekoon tarvittavat ohjelmat kuntoon ja olen aloittanut tekemään ensimmäistä sceneryäni.
Scenery on Torbackan yksityiskenttä. Kiitotien pinta nurmea (15x360m kiitotie, eli aivan SAIRAAN lyhyt).
Kertokaapa vähän mielipiteitä miltä näyttää tämä mun puolivalmis scenery:

*Ilman minkäänlaisia sceneryitä Torbackan alue*

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]


Sitten tässä 2 kuvaa otettu juuri äsken: (vaihoin vielä talvesta kesään niin peltoalueet näkyy hienompina)

[ Attachment not found - or removed ]
Punaisella ympyröity sama alue mikä näkyy kuva 1:ssä.

[ Attachment not found - or removed ]


Sitte jos oikeaa materiaalia haluatte nähdä niin käykää kattomassa Google Earthista hakusanalla Torbacka (menee aika lähelle kenttää), tai sitten http://lentopaikat.net/efto.shtml, niin löytyy tarkkaa tietoa.
Kertokaahan mielipiteitä ja parannusehdotuksiakin otan vastaan 

Topias Rossi

westmi:
Hyvältä nayttää, maisema on ihan tunnistettavissa.

Kiitotien itäpuolelle jos saisi sähkölinjan mallinnettua ja mahdollisesti tuulipussin sekä punaiset kynnysmerkit, niin voilà.

Jos lisää kuvia tarvitset, niin voin käydä ottamassa, onhan kenttä tuossa työmatkan varrella.

River:
No se on hyvä että maisema on tunnistettavissa. Tuota meshiä kun väsäsin niin kyllä tuli aika monta kertaa katottua ja tarkistettua ja korjattua noita erilaisia juttuja mitä tuolla alueella on.
Tuo sähkölinja on aika helppo mallintaa (toivottavasti) ja tuulipussin tekemiseen jo hiukan tutustuinkin. Ainut mitä vielä tarvitsisin olisi tarkempi sijainti tuulipussille ja lisätietoa niistä punaisista kynnysmerkeistä (missä kohtaa tarkalleen sijaitsee ja minkä näköiset).
Aikomus on että saisin vielä tehtyä tuolle scenerylle vähän talvi-ekstraa esim että kiitotien reunoille saisi pienet lumipenkat samalla tavalla kuin FISDin Rovaniemellä.

Heti kun scenery on riittävän hyvä jaettavaksi aion ladata sen tänne fsnordicin sivuille, kerron kyllä sitten kun on tiedosto ladattavissa 

Topias Rossi

westmi:
Tuolta lentopaikat.net kuvista näkee suunnilleen ne kynnysmerkkien paikat. Nyt en millään löydä vanhoja kuvia, mistä nuo merkkien muodot ja tuulipussin paikka selviäisi. Mitä kiitotien talvikäyttöön tulee, niin taitaa olla aika hiljaista olla liikenne lumien sulamiseen asti. Sulamisten jälkeenkin tuolla on ollut perinteisesti muutaman viikon verran vesikenttä, ennen kauden aloitusta

River:
Juu, käynpäs kattelemassa tarkemmin tuota lentopaikat.nettiä. Ja enköhän mää tolle tuulipussille jonkun hyvän paikan löydä, ja merkkien muodot kyllä varmaankin jotenki löytyy (esim google kuvahaku tms).
Onhan se kyllä aika ilmiselvää että tommosilla yksityiskentillä ei kauheesti mitää talvikäyttöä ole, mutta ajattelinpahan vain että se olis tossa sceneryssä semmone hieno pikku ekstra (ei oo kylläkään varmaa saanko tehtyä ne lumipenkat kun ei ole vielä mitään käsitystä siitä miten ne voitais tehdä).
Siellä siis ilmeisesti vähän tulvii talven jälkeen... Ku siellä on oikee vesikenttä sillon 

Navigation

Up one level

Next page