FS2004 Torbacka airfield scenery - VALMIS - Linkki vikalla sivulla

<< < (5/21) > >>

Saikksa:
Quote

Mistä voin sen luvan saada, ja jos/kun lupä järjestyy niin mistä voin ladata ne?

Topias Rossi


Tuo objektisetti on ainakin saatavilla tiedostokirjastosta.

jrantala:
Quote

Tuo objektisetti on ainakin saatavilla tiedostokirjastosta.


Esimerkiksi sieltä ja tuleehan se lähes joka FISD maiseman mukana. Käyttölupaa voi kysellä osoitteesta: fisd at fisd.fsnordic.net

G-sus:
http://pekkakaukalo.kuvat.fi/kuvat/Jeep/DSC_1634.JPG

Tuossa kuvassa kenttä heti oikealla sillan jälkeen.
Lentotoiminta on melkoisen vähäistä kyllä keväällä, tosin viime kevät oli oudohko lumien sulamisen aikaan.

Wanhis:
Mikäli noiden FISD Libr. puiden käyttöluvan saisikin (minuakin kiinnostaa) niin milläs niitä saa asennettua haluttuihin paikkoihin? EZ-Scenery ei ainakaan niitä lue. Millä ne paikkatieto bgl:t eri suomi-maisemissa on noille tehty?

Tutkin myös tuota autogen puiden laittamista. Latasin tiedostokirjastosta Autogen SDK:n ja siellä on näppärä ohjelma Autogen Annotator.
Kaikki vaikutti helpolta ja loogiselta kunnes tulikin seinä vastaan! Miten löytää simusta juuri se oikea tekstuurilaatta mitä haluaa muokata. Tuo ei linkitykään käynnissä olevan simun kanssa kuten S.Builder.

Quote

Osaako joku kertoa miten pystyy tehdä fs2004:lle puskia tai puita?

Yksinkertaisimmillaan omat puut voi tehdä siten, että tekee G-Maxilla tai Desing-Studiolla ohuen laatan johonka sitten asentaa molemmin puolin puun tekstuurikuvan. Puun muotojen yli menvä osa tehdään tekstuurissa läpinäkyväksi kuvankäsittely ohjelmalla ja  ilmaisella DXTBmp:llä jolloin kokonaisuus näkyy simussa ihan kohtalaisena puuna.

Helpoiten ja suurimmalla tarkkuudella puita saa asennettua simuun (Fs-2004) EZ-Sceneryllä. Ohjema on tosin maksullinen mutta eihän se paljon mitään maksa, joka miehellä putoaa senverran rahaa maahan kun lompakon kaivaa esiin. Sitten onkin jo vähän eri juttu, että löytyykö Ez-puita joihin saisi toimivat vuodenajat. Ilmeisesti kyllä saisi mutta tutkimukset on vielä kesken.
 

River:
Moi taas!
Palasin juuri äskön tuolta laskettelemasta joten sceneryn teko voi jatkua. Toivotaan että saan tuon sceneryn semmoiseen kuntoon etää voin jakaa sen.
Muistaakseni näin tuossa Airport Desing Editor 9x:ssä semmoisen kohdan, mistä pystyy lisätä objekteja libraryyn jotka ovat .bgl muodossa, ja librarystä pystyy lisätä niitä objekteja suoraan kentälle.
Rupeanpa sitten heti kyselemään lupia noiden FISDin puiden lisäämiseen.

Topias Rossi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page