Hauskoja/outoja uutistapauksia maailmalta ( ei ilmailu ;) )

<< < (13/47) > >>

yokomo:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8000745.stm

Venäjällä poistettu puu miehen keuhkoista   

Jufernaut:
"Ruokaa, juomaa ja seksiä niin paljon kuin haluaa 70 eurolla kello 10-16."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200904229457038_ul.shtml

kiikaroija:
Onko tämä nyt hauska tai outo tai edes uutinen eikä edes niin maailmalta, mutta kerrotaan nytten.  Oli tuossa töissä Loimaalla jo joskus syksyllä/talvella ensiapukoulutusta, vaikken siihen itse osallistunutkaan, mutta oli siinä vastapuolella käytävää. Jossain kohtaa vain tuli mieleeni kun sieltä jotain kuului kylmään pistämisestä, se Nelosen sairaalasarjan jakso Tampereelta, jossa jonkun sormi oli irtipoikki ja potilas tuli TaYS:iin ja sormi oli pakastesekavihannespussissa. Kysyin sitten siltä kurssin vetäjänaiselta, että mitä tuumit tuollaisesta tapauksesta, kun ohjelmassa sanottiin että saattoi olla turhankin kylmä paketti,että oli jäätymisvaara. Tämä vetäjä oli Jokioisilta ja hän sanoi että oli tuttu sormi(ei kylläkään hänen) ja paketti, kun hän oli sen jostain taikonut, muistaakseni Valkeakoskella(tai sitten Forssassa/Hämeenlinnassa tai ainakin jossain sillä suunnalla, jonkin matkaa ainakin T:reelta). Ei ollut kai meinannut löytyä mitään sopivaa kylmää säilytyspaikkaa, niin sitten oli jostain keittiöstä tuollainen improvisoitu. Ei muuten tiennyt miten oli sitten sormen kanssa käynyt lopulta, eikä se siinä ohjelmassakaan selvinnyt silloin muutamaa päivää aiemmin. Enkä tiedä mitä niille pakastevihanneksille sitten tapahtui, vietiinkö johonkin keittiöön kesäkeittoaineiksi .

Ilkka:
Ei mennyt ihan putkeen:

Quote

strip teasen käsite tuntui olleen hakusessa, koska naiset riisuivat asiakkaiden mukaan kaikki vaatteet kerralla.

http://www.iltalehti.fi/viihde/200904309507924_vi.shtml

yeeman:
Kaikki kerralla? Mutta sehän on jees 

Muistan eräissä polttareissa viime vuosituhannella harmitelleeni, kun strippari eikun vetkutteli kamppeittensa kanssa kuin hajamielinen vessahätää kärsivä teiniksi. Sitten kun lopulta saatiin klassista figuuria esille, tuntuikin olevan jo kiire kulissiin. 

(Tosin näkemystäni varjostaa pahasti vertailukohtani: kuvataidetunneilla malli aina poseerasi rennosti jopa neljän tunnin sessioita samassa asetelmassa)

Navigation

Up one level

Next page

Previous page