EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (5/125) > >>

pho201:
Quote

Aika hassua, etta Pekka kehuu Sveitsia, tuota kapitalismin mallimaata, jossa ei muuten verojakaan paljon kerailla, ja jossa finanssibisnes on toiminut aina vapaammin kuin muualla Euroopassa.
...Eipä Pekka Sveitsistä muuta maininnut kuin sen, että olvat onnellisessa asemassa (nyt), kun eivät EU:iin liittyneet.

 

pho201:
Quote

Hei Pekka.
Ei se totta on ,että se ei maksaa Sveitsillaisille ei mitään!

Sveitsi piti sen Euron kursin takia hirveeeeeesti osta Euroa,vain sentakia että Euro ei putosi "helvetiin!


Eikös sen Sveitsin nimi toisella kielellä ole Helvetia?

 

Quote

Koruptio on Kreikassa ja Italiassa(esimerkkiä!) niin iso ja melkein ositain kehitys maaitta jne.

Ensin autaa Kreikka sitten Portugal,Espania,Italia jne ja omalle kanssalle ei jää enä mitään,avuksi.Kun myös niile tule sitten vielä rahaa puutos jne.

Chris


Tuo on minulla ollut jo kauan hyvin tiedossa. Olen matkustellut Espanjassa kymmeniä kertoja miltei heti Francon kuoleman jälkeen (maan palattua demokratiaksi). Siksipä juuri pelästyin kauhiasti, kun kuulin Suomen aikovan samaan rahaliittoon niiden kanssa. Se asia olisi myös pitänyt ratkaista Suomessa kansanäänestyksellä, mutta herra Lipposen käsitys demokratiasta kun oli mitä oli ("demokratia on sitä, että Lipponen päättää ja muut tottelevat"), niin kävi kuten kävi.

Pekka

pho201:
Quote

Suomesta vois antaa sellasia tukiaisia Kreikalle, jota ei tarvitsis maksaa takaisin...

 


...ja Kanervan voisi antaa konsultiksi.   

BOAC:

Eikös sen Sveitsin nimi toisella kielellä ole Helvetia?

 

Hei Pekka.
Ei toinen kieliä,meille on jo tarpeksi....
Katso tässä tarkemmin.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Helvetia
Saksaksi kirjoitaisi sen vielä paremmin....

Me sanotaan: Hyvällä lapsille on monta nimeä.... 

Chris

kume:
Quote

ÄÄh Topi, en tiedä kirjoitatko puolustusministerin tai Benkun puheet vai meneekö homma päinvastoin?Myöntäisitkö ison lainan minulle ilman vakuuksia.Jos lainaan jollekkin rahaa(en yleensä näin )niin vakuudet pitää sitten olla vastaavat, nythän krekuille lainattiin vain sen takia että joku otti poliittisen vastuun, maassa on kerrotun mukaan suuriakin omaisuuksia niitä ei vaan heitetty peliin kun alko sukat kastumaan, tiedäthän nuo pitkät polvisukat joissa tupsut.Sorbus jatkaa soittamista ja veronmaksajat hoitavat loput.Asiantuntevat ovat jo nyt veikanneet telkkarissa että takaisinmaksu venyy jos lainkaan hoitavat.
Seuraavaksi Berlusconin konkurssi koska sielläkin tehdään vain Viatteja jne.taas Suomineito ryntää apuun ja omaisuutta löytyy sieltäkin millä sukan reikäset voisi tilkitä.
Taidat muuten Topi olla Hentusen seuraajia kun juttujasi pidemmällä aikajaksolla lueskelee.


Sori hidastelu, mutta olin sähköttömällä maaperällä. Hentusta en tunne mutta Benkku väitti malminbaarissa, että silloin on kliffaa kun on skoijee.. en ymmärrätänyt siitä sen enempää kuin talouspolitiikastakaan. Kreikkalaiset nyt vaan käytti tilaisuuden hyödykseen. Narahtivat vaan ensimmäisenä etelän-euromaista, voi olla että Italian konkurssin jälkeen Suomineitokin joutuu taas huoraamaan.. pelkään että olet oikeassa näiden katteettomien vippien suhteen.

topi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page