EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (69/125) > >>

FIN1979:
http://www.hs.fi/kotimaa/Katainen+vakuuttaa+Kypros-sovun+l%C3%B6ytyv%C3%A4n+Euro+on+peruuttamaton/a1363926619081

Quote

Pääministeri Jyrki Katainen (kok) vakuutti perjantai-iltana uskoaan siihen, että Kyproksen kriisiin löytyy "vakaa ratkaisu".
"Olen varma, että ratkaisu saadaan. Kestävä ratkaisu, jossa julkisen velan osuus ei ole liian suuri", Katainen linjasi Saariselällä, jossa Katainen ja Eurooppa-ministeri Alexander Stubb (kok) pohtivat viikonloppuna Euroopan tulevaisuutta viiden ministerivieraansa ja yhden presidentin kanssa.
Kataisen mukaan Suomelle on ollut koko ajan selvää, että pienet talletukset tulee suojata. Sen sijaan yli sadantuhannen euron talletukset ovat Kataisen mielestä selkeästi sijoitustyyppisiä talletuksia, minkä vuoksi niihin voidaan soveltaa "normaaleja sijoittajariskiin kuuluvia sääntöjä", kuten näiden talletusten verottamista.
Kyproksen mahdollisella erolla euroalueesta Katainen ei halunnut edes spekuloida.
"Euro on peruuttamaton", Katainen linjasi.
Kataisen mielestä Kyproksen tilanteessa "luottamusta on koeteltu, mutta sitä ei ole menetetty".

"Suomi on mitä vahvimmin sitoutunut Kolmanteen Valtakuntaan. Haluan tehdä selväksi, että tässä ei ole horjuntaa eikä taka-ajatuksia. Kolmas Valtakunta on Suomelle peruuttamaton valinta." - Risto Ryti heinäkuussa 1944

kume:
Quote

http://www.hs.fi/kotimaa/Katainen+vakuuttaa+Kypros-sovun+l%C3%B6ytyv%C3%A4n+Euro+on+peruuttamaton/a1363926619081

"Suomi on mitä vahvimmin sitoutunut Kolmanteen Valtakuntaan. Haluan tehdä selväksi, että tässä ei ole horjuntaa eikä taka-ajatuksia. Kolmas Valtakunta on Suomelle peruuttamaton valinta." - Risto Ryti heinäkuussa 1944


Tätä ennen olimme Ruotsin itäinen provinssi, josta sujuvasti lipsahdimme "itsenäinen" Suomen suuriruhtinaanmaa statuksen alle, mitä seurasi hetken aikaa Suomen itsenäisen tasavallan aika, joka johti Risto Rytin esittämään hypoteesiin, tämän jälkeen vannottiin ikuisesti YYA:n ja Neuvostoliiton nimeen, jonka romahtamisen jälkeen aloimme hehkuttamaan EU-jäsenyyden erinomaisuutta, mikä on näistä edellä olleista vaihtoehdoista se mieluisin minulle itselleni.

Mutta ovat nämä Uudenmaan läänin kokoisella maapläntillä huseeraavat kyproslaiset aika uskomatonta joukkoa tuhlaamaan kansainvälisen yhteisön varoja, olisi kiva tietää mikä on ollut tämänkin operaation hinta: UNFICYP, United Nations Peacekeeping Force in Cyprus / Yhdistyneiden kansakuntien rauhanturvaoperaatio Kyproksella? Rahan haaskaamisen lisäksi inhimillisten kärsimysten maksimointi tuntuu olevevan tällä pienellä saarella kansallisurheilun asemassa.

BOAC:
Tosi hyvin sanottu,Kai!
Semmosesta asiasta ,minä en osa tarpeeksi hyvin suomea,valitettavasti! Saksaksi sen osasin kyllä....
Sveitsi on vain Schengenissa mukana(uusiksi) ja jo meillä muurtautuu eniten Europassa!
Rajat täytyy olla,muuten on rikoliset/Mafiat jne (" ne pää voitajat" ) EU:sta ja heillä on kaikki ovet/rajat aukki!

Minä ihan mielelläni näytän passini rajalla,kun siten on asiat kunnossa!

Mutta se EU on myös muuten vain yksi mahtava iso "ongelmatehdas" ja ei mitä muu!
Se EU on se ongelma ja se teke se ongelma (ongelmia!) aina vain suurempi....

Meille tullan tyhjän Autolla ja lähtevät päiväreisulla täysilla autolla pois!( Raja yli taas pois). EU vaati,niitä ei sa tarpeeksi tarkasta,koska EU on kai rosvojan puolella!?

Ja kun EU:ssa tullan aina köyhemmin ja työtämat lisätää tosi kovasti,ne ongelmat tulevat aina isommin ja isommpi!

Kaikki ne ongelmia on tehty EU:ssa! EU on kuinka palokunta, missä yritää tulipalo sammua mutta ne käytä BENSAA sammuaineeksi!

Se on se Ongelmaaaaa...! EU Ja Euro on se ongelma! Mutta ne suurentaa vain aina se EU. Ei vain EU tulen aina suurempi,myös ne ongelmia kasva vielä enemmen....

Nobellin Rauhanpalkinon ne saivat ,nyt ne huutavat jo Merkel jne Nazi jne.  Onke se luodettava rauhaa?

Minun mielipede.

Chris

Joona:
Nyt kun talouskriisi on jo voiton puolella ja kohta ohi ( ) niin kuinkas paljon euroalueella oli velkaa kriisin alkaessa muutama vuosi sitten ja kuinka monta kertaa enemmän sitä on nyt

FIN1979:
http://yle.fi/uutiset/rehn_pientallettajat_voivat_luottaa_ettei_talletuksiin_kajota/6567728

Nyt ei ole kenenkään rahat turvassa... 

Jani

Navigation

Up one level

Next page

Previous page