EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (77/125) > >>

tequila:
EUn päämääränähän on laajeta niin että Välimerestä tulee EUn sisämeri. Tarkoituksena on ollut että 2020-luvulla myös Turkki, Syyria, Libanon, Israel, Egypti, Libya, Tunisia, Algeria ja Marokko olisi EUn jäseniä.
Tämä suunnitelma ei ole salaisuus mutta siitä vain ei ole hirväesti pidetty haloota viime vuosina.

BOAC:
Quote

Chris, kerroppa meille, miten asiat Sveitsissä etenee tämän viimeisimmän kansanäänestyksen jälkeen.
Tietoja ei ole ,ja ei tule Kai nopeasti ?
Kuulemme vain aina taas uhaitia (uhata ) ja nyt tiedämme,että olemme hulluja jne. Mutta ei ole vielä meitä kohta ammutu,niin kuin Ukrainassa ..... ;-)
Kai pian EU ota myös Afghanistan Tschetschenia jnePakistaan ja koko Afrika ? Etta EU:sta tule sitten Yhdistetty köyhyydet maat.
Sitten ne Pakkolaiset ei tarviste ei enä mennä mereen yli ja niite kuljettettaan A. 380 suoraan eri maihin Europasta ja sitten ne saa 1 Euro Jobs jne ja europalaiset ja tyätämät jne.
 Meillä tuli siitä Schengenin sopimuksesta niin paljon ja isoja Ongelma että  ja EU vain aina Anna korville ja uhata koko aika. Koko aika nouse myös ne saunto vuokrat taivaseen. kun meille tule niin paljon ihmiset töihin jne että vuositain n. 80.000 +
 Pahin on se rikolisuus. kun EU poisti ne rajat ja tosi. Mafialle,Rikoliseille ja pakolaisille on paratiisi.
Ja ne vene pakolaiset tule myös vielä ihan Alpi yli niiden Venen kanssa.... ;-) Ainakin semmoinen tuntuu oleva.
 EU on vain semmonen suurudenhullu Klubbi ja ei teke mitä sen vastaa !
Pian on Europa köyhää kuin Afrika,sitten kai ne ei tule enää meille?
Miksi EU ei kestä demokratia ? koska kansalaiset olisi semmonen EU:n vasta !
Myös ei Putin,Kim Jong Un, jne ei tykkä demokratiiasta! Ja se sano ihan kaikki EU:sta!

Chris

Joona:
Siinäpä tulikin koko EU kuvailtua lyhyesti ja ytimekkäästi

kume:
Quote

Koko aika nouse myös ne saunto vuokrat taivaseen. kun meille tule niin paljon ihmiset töihin jne että vuositain n. 80.000 +
Pahin on se rikolisuus. kun EU poisti ne rajat ja tosi. Mafialle,Rikoliseille ja pakolaisille on paratiisi.


Sveitsihän on kuin Helsinki suuruuskoossa. Helsingissäkin asumiskustannukset ovat nousseet pilviin siirtokarjalaisten sekä myös muita maakuntia 50-luvulta lähtien koskettaneen maaltamuuton ja 80-luvun puolivälissä suunnittelemattomasti vapautettujen rahoitusmarkkinoiden seurauksena. Tilannetta huononnettiin vielä tietoisesti myöhemmin lanseerattujen ns. pitkien asuntolainojen myötä. Ja kaikki tämä on tehty Suomessa suomalaisten omalla vakaalla osaamisella ilman Suuren-EU-Mörön mainittavampaa vaikutusta. Positiivisena asiana asuntomarkkinoilla voidaan pitää vuokrasäännöstelyn purkamista. Seuraava uhkakuva on pitkääkin asuntolainaa pidempi elinikäinen asuntolaina, jossa asuntoluottoa ei ole koskaan tarkoitus maksaa pois, ja tietysti käännetty asuntolaina, jossa elinaikana pakkosäästetty omaisuus on tarkoitus syödä pois perillisten ulottuvilta. Tällä tavalla saadaan köyhäksi syntynyt suomalainen pysymään myös tulevaisuudessa köyhänä - nöyränä asuntovelkaorjana.

Ymmärrän Chris pelkosi rikollisuuden kasvusta, sillä perinteisesti Sveitsiin haalittujen isojen talous- ja suurtalousnatsirikollisten ei tiedetä ryöstelleen kadulla tavallisia ihmisiä.

pho201:
Quote

Sveitsihän on kuin Helsinki suuruuskoossa. Helsingissäkin asumiskustannukset ovat nousseet pilviin siirtokarjalaisten sekä myös muita maakuntia 50-luvulta lähtien koskettaneen maaltamuuton ja 80-luvun puolivälissä suunnittelemattomasti vapautettujen rahoitusmarkkinoiden seurauksena. Tilannetta huononnettiin vielä tietoisesti myöhemmin lanseerattujen ns. pitkien asuntolainojen myötä. Ja kaikki tämä on tehty Suomessa suomalaisten omalla vakaalla osaamisella ilman Suuren-EU-Mörön mainittavampaa vaikutusta. Positiivisena asiana asuntomarkkinoilla voidaan pitää vuokrasäännöstelyn purkamista.
...


Muutamia kommentteja.

Pääkaupunkikeskeinen asunto- ja muu politiikka on kyllä jatkunut Suomen EU:iin liittymisen jälkeenkin vähintään yhtä kiihkeänä kuin sitä ennen. Ennen vuotta 1995 olisin vielä ehkä pystynyt hankkimaan asunnon pääkaupunkiseudulta. Enää en pystyisi ostamaan kunnon asuntoa, vaikka möisin tämän omakotitaloni Joensuun kaupungista ja laittaisin vielä lisää likoon muutaman sata tonnia. Tule Topi tänne "susirajan" huonommalle puolelle asumaan vaikkapa vuodeksi. Huomaat asioiden laidan silloin kyllä itsekin. 

Enpä sanoisi suomalaisia asuntolainoja pitkiksi. Esimerkiksi naapurimaassamme Ruotsissa ne ovat aina ollet ihan eri luokkaa. 1980-luvulta alkaneesta suunnittelemattomasta "rahan vapautusliikkeestä" olen kyllä ihan samaa mieltä.

Vuokrasääntelyn purkaminen on positiivinen asia vuokranantajien kannalta. Vuokralaisten kannalta se taas on hyvin negatiivinen asia eivätkä haitat jää siihen. Alamme jo olla siinä tilanteessa, missä esimerkiksi Yhdysvalloissa on jo pitkään oltu. Tavallisilla ihmisillä (työtekijöillä) ei ole varaa asua (inhimillisissä oloissa) pääkaupunkiseudulla (tai suurissa etelän taajamakeskuksissa yleensäkään). Työmatkat venyvät kohtuuttoman pitkiksi ja vievät muutenkin pienestä palkasta suuren osan.

Jos olisin nuori, harkitsisin kyllä vakaasti muuttamista Sveitsiin tai Norjaan, missä ihmiset vielä itse toistaiseksi voivat päättää oman maansa asioista. Olen kuitenkin jo niin vanha, että saatan hyvinkin kaatua jo ennen EU:ia ... joten who cares.

Pekka

Navigation

Up one level

Next page

Previous page