EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (101/125) > >>

pho201:
Quote

Niin oli paitsi että siitäkin oli jo kertaalleen verot maksettu eli ei mitään verovapaata silloinkaan.
...


Älä sekoita yritysverotusta yksityishenkilön verotukseen. Ne ovat kaksi eri asiaa. Yksityishenkilön verotuksen taas tulisi olla tasan samanlaista kaikille yksityishenkilöille riippumatta verotettavan tulon laadusta (niin kuin se olikin wanhoina hywinä aikoina eli ennen Ahon hallitusta). Ongelman ydin on juuri siinä, että palkansaajia ja pienten pääomatulojen saajia verotetaan kohtuuttomasti, kun taas suurten pääomatulojen saajat saavat lempeämmän verokohtelun. Tämä on alkanut nyt jo vaikuttaa kansantalouteen (harmaan talouden ohella). Siellä on tämän laman syy eikä duunareissa tai muissa tavallisissa ihmisissä, joita nykyhallitus kurittaa. Verotulot vähenevät, kulutuskysyntä hupenee ja investoinnit (Suomeen) kutistuvat.

Pekka

P.S. Hyvät herrat, aloittakaa uusi viestiketju, jos haluatte jatkaa tästä aiheesta.

mk04:
Jyrki Kasvi esitti blogissaan tätä robottiveroa. Siinä ei enää verotettaisi palkkaa, vaan lisäarvoa, riippumatta siitä tuottaako lisäarvon algoritmi, ihminen tai robotti. Ehdottomasti kehittelemisen arvoinen idea. Onhan algoritmitkin vieneet töitä. Missä enää olisi isoa huoneellista ihmisiä tekemässä manuaalista laskentaa.

tequila:
Ylen MOT: Eurokriisi ei ohi - uusi uhkaa jo

http://www.iltalehti.fi/talous/2015110320605031_ta.shtml

Quote

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n arvion mukaan euroalueen pankeilla on niin kutsuttuja järjestämättömiä lainoja yli 900 miljardin euron arvosta. Järjestämättömät lainat ovat lainoja, joista lainanottajat eivät maksa korkoja tai lyhennyksiä.

oh2dw:
Quote

Jyrki Kasvi esitti blogissaan tätä robottiveroa. Siinä ei enää verotettaisi palkkaa, vaan lisäarvoa, riippumatta siitä tuottaako lisäarvon algoritmi, ihminen tai robotti. Ehdottomasti kehittelemisen arvoinen idea. Onhan algoritmitkin vieneet töitä. Missä enää olisi isoa huoneellista ihmisiä tekemässä manuaalista laskentaa.


Mitenkäs sitten, kun toisen polven robotit hoitavat ensimmäisen polven robotteja robottihoivakodissa? Maksavatko robotitkin ALVia?

sauli76:
Ruotsi on helisemässä näiden hattiwattien kanssa ja pyytää EU:lta hätärahoitusta. On se jumalauta kumma, että niitä rajoja ei saada kiinni. Mikä helv**** vimma niillä on tulla tänne eurooppaan kuin lehmät palavaan navettaan. Tuon määrän, mikä on mennyt Ruotsiin, tai oikeammin, eihän mihinkään niin vaan mennä, ei edes mutiaiset - vaan minkä Ruotsi on ystävällisesti ottanut vastaan - olisimme täällä Härmässä aika mukavassa lirissä asian kanssa. Luulisi olevan muitakin kohteita mennä metsästämään elintasoa kuin Euroopan Unionin valtiot, joista niistäkin vain tietyt. Edelleen miksiköhän Eestiin, Latviaan ja vaikkapa Liettuaan ei ole pakolaisryntäystä, eikä vastaavantyyppisistä ongelmaa? Minkä perässä niitä huivipäitä tänne tulee? Eihän vain rahan??? Sosiaaliturvan??? Eihän...

Niille pitäisi rakentaa jotain moskeijoita muutama kappale pelkästään pääkaupunkiseudulle,  jotta pääsevät lähikontaktiin jumalansa kanssa. En ollut uskoa silmiäni kun sen luin lehdestä. Minä sensijaan käyttäisin ne varat vaikkapa muistomerkkeihin niiden ihmisten muistoille joita ne siat ( ne on kaikki samalla viivalla, ei tarvita hurskastelua )ovat vuosien varrella tappaneet ja terrorisoineet.

Juuri saamani tiedon mukaan Hyvinkäälle on avattu tänään vastaanottokeskus. Kolmisensataa tulee kuulemma torniosta. Vastaanottokeskus on perustettu entiselle valtion sikatalous koeasemalle. Paikka on kyllä varsin osuva, mutta ajankohta väärä. No, onpahan paikalliselle naisväestölle tarjolla pieni mahdollisuus tulla saaneeksi ihanaa muslimirakkautta, kunhan yön kingit saavat petinsä pedattua 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page