EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (109/125) > >>

Outsider:
Quote

Jos aihe kerran kiinnostaa, niin luulisi olevan tietoa kuinka lähi-idän kriisialueilla ISIS + terroristit ja hirmuhallitsijat lahtaavat nimenomaan toisia muslimeja.


Hyvä, että meillä on tällaisia tietäjiä..

tare:
Rajat kiinni ja vain passsilla, tai virallisella henkilökorteilla rajan yli. Jokainen ihminen on tarkastettava! Vaikka Suomesta Ruotsiin  ja toisinpäin.

Mitä sitten, vaikka lento myöhästyy. Kenenkään ei ole pakko lentää mihinkään.  Meinasin sanoa tänään jotain tyhmää, mutta pyyhin sen pois... 

oh2dw:
Ihmettelen vaan, mikä on sellainen Jumala, jonka oppeihin kuuluu toisten tappaminen?

tare:
Sanon kumminkin. Hyväksyisin Ranskan kostoiskun ydinaseilla muutamaan maahan 

sauli76:
Quote

Ihmettelen vaan, mikä on sellainen Jumala, jonka oppeihin kuuluu toisten tappaminen?


Samaa Olavi minäkin ihmettelin tuolla muutama viesti taaksepäin. Silloin tätä tragediaa ei ollut vielä edes tapahtunut. Se on epäjumala. Sekopäitä ne on. Allahuu allahaa tuubaa kun toitotetaan kehdosta alkaen, niin kyllähän siinä sekoaa jo kenen - tai oikeammin minkä tahansa pää ja aivot, ihonväriin katsomatta.

Quote

Sanon kumminkin. Hyväksyisin Ranskan kostoiskun ydinaseilla muutamaan maahan 


Komppaan Kallion Tarmoa 100% ( vaikka siellä olikin hymiö perässä ). Sitä tuskin tapahtuu, koska maailmalta ja eritoten Euroopalta on mennyt "munat". Pelätään liikaa. Onko parempi laittaa nuo oikeasti hiljaiseksi, tai ainakin laittaa alulle järjestelmällinen operaatio, vaiko odotella aina vain seuraavaa ja sitä seuraavaa attentaattia, eikä tehdä mitään? Eurooppa ja Ranska valitsee jälkimmäisen. Mitään ei tapahdu ja mikään ei muutu. Eli seuraavaa odotellessa...kyllä se kohta sieltä tulee 

Sensijaan, että mm. sosiaalisessa mediassa ympäri Eurooppaa lässytetään "osanottoja" ja yleistä sääliä, jolle nämä muhammatit vain nauravat - pitäisi oikeasti alkaa pohtimaan toimenpiteitä kansallisella tasolla. Ei vain Ranskassa. Muistattehan miten kävi toisen maailman sodan aikaan, kun Japani hyökkäsi Pearl Harboriin. Mitkä olivat seuraukset? Siitä ei ole ihmisen elämässä mitoitettuna kovin pitkä aika. Miksi se ei voisi toteutua myös tänä päivänä? Hyssyttelyllä ja silkkihansikkain tämä sikailu ei lopu ikinä.

No, Hollande on ainakin kopeana: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111420664542_ul.shtml

edit: lisäsin viimeisen kappaleen

Navigation

Up one level

Next page

Previous page