EU,Euromaat,Kreikka jne

<< < (117/125) > >>

tequila:
Monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa tuetaan Suomessa vahvasti monin tavoin:

Näin RAY jakaa pelieurosi: Miljoonien avustukset maahanmuutolle ja monikulttuurille
https://www.suomenuutiset.fi/nain-ray-jakaa-pelieurosi-miljoonien-avustukset-maahanmuutolle-ja-monikulttuurille/

Hauskana esimerkkinä vaikkapa:
Quote

144 000 € Suomen Katutanssiliitto

Vastaanottokeskuksissa oleskelulupaa odottavien lasten ja nuorten aktivoimiseen sekä vuorovaikutusmahdollisuuksien luomiseen maahanmuuttajien ja kantaväestön välillä.

pho201:
En näe tuossa mitään ongelmaa.

Pitäisikö maahanmuuttajat sitten eristää kantaväestöstä?

Siitä on kyllä esimerkkejä maailmalta vaikkapa Ranskasta. Viimekädessä se gettoutuminen johtaa jopa terrorismiin (lienee taas tuttua mm. Ranskasta) ja muihin sitä "lievempiin" ongelmiin. Integroimalla maahanmuuttajat muuhun yhteiskuntaan heistä tulee positiivinen voimavara. Ei tietenkään aivan kaikista, mutta eiväthän aivan kaikki kantasuomalaisetkaan hyödytä yhteiskuntaa. Silti kaikista ihmisistä täytyy pitää huolta. Se nyt vain kuuluu inhimillisyyteen tai ihmisyyteen.

Pekka

sauli76:
Katopas mokomaa, en tiennytkään RAY:n nykyisestä linjasta. Nyt olisi hyvä syy lopettaa pelaaminen. Ennen ajattelin kyseisen yhdistyksen voittovarojen jaon menevän kotimaiseen hyvään tarkoitukseen ja helposti tulee / tuli pelattua hyvillä mielillä satkulla parilla kuukaudessa. No, tulihan sieltä voittojakin aika ajoin tietty ettei voinut sanoa ihan kaiken menneen " kansanterveydelle " 

Ranskan terrorien perimmäinen syy taitaa olla jossain muualla kuin kantaväestön ja mahmudien erottamisessa ranskalaisessa yhteiskunnassa. Uskon Ranskan ulkopolitiikan ja sen mukanaan tuomien toimien lähi-idässä olevan suuressa roolissa terrori-iskuihin.

Se mitä tulee ihmisyyteen ja inhimillisyyteen - niin rajansa kaikella. Suomen valtion tuloja ei mielestäni tule ohjata surffareiden asuttamiseen, eikä myöskään väkinäiseen, sekä osin näennäiseen sijoittamiseen yhteiskuntaamme. Sellaista pakkoa meille ei sanele edes EU. Näennäisellä ja väkisin sijoittamisella tarkoitan sitä, että tuhansia ( jopa kymmeniä tuhansia ) ihmisiä vuosittain otetaan vastaan, taataan heille toimeentulo ( joka pitää sisällään aika monta asiaa ), yritetään kouluttaa, jonka jälkeen vielä joillain ilveellä työllistää. Tuo prosessi nimittäin maksaa kymmeniä tuhansia per pää, ellei enemmänkin niiden yksilöiden osalta, jotka eivät pääse työllistymään, vaan jäävät nauttimaan sosiaaliturvan eduista. Hoidettaisi ensin omat ongelmat kuntoon ja valtiontalous nousuun ja autetaan sitten muita, jos on resursseja. Nyt niitä resursseja taidetaan tähän mamuilu pelleilyyn ottaa aika pitkälti lainarahalla, jolle soisi olevan tähdellisempiäkin kohteita ihan omalla kansallisella tasolla. Baltian maat ovat tämän hyvin oivaltaneet, ollen edelleen ihan samalla lailla EU:n jäsenmaita kuin Suomikin. Siellä ei mamuilla eikä surffailla. Ei ole vastaanottokeskuksia, eikä ilmaista halal-lihaa. Halalia kyllä löytyy, mutta siitä pitää maksaa 

Kaikista ihmisistä huolta pitäminen on hyvin kaunis ajatus. Minä ajattelen realismilla. Kuka rahoittaa ja miten? Jos tähän laitetaan esim. miljardi - niin jostainhan se raha täytyy ottaa eli tienata, eli jostain se on pois? Vai mitä? Ja jos sitä löysää rahaa ei ole, niin se pitää sisällyttää ja "piilottaa" budjettiin niin, että sitä voidaan kaikessa hiljaisuudessa rahoittaa lainarahalla. Onko se oikea käytäntö?

Maahanmuuttajia ei tarvitse eristää kantaväestöstä, jollei niitä tänne oteta. Sen sijaan tänne pääsy voidaan mielestäni sallia eri alojen toimijoille, asiantuntijoille, työntekijöille ja oikeasti sellaiselle materiaalille, jolla on realistiset edellytykset tulla täysimääräiseksi kansalaiseksi, joka hoitaa myös täysimääräisesti kansalaiselle kuuluvat velvoitteet. Tämän saman olen tainnut jo kertaalleen sanoakin jossain säkeistössä...mutta menköön.

pho201:
Quote

...
Maahanmuuttajia ei tarvitse eristää kantaväestöstä, jollei niitä tänne oteta. Sen sijaan tänne pääsy voidaan mielestäni sallia eri alojen toimijoille, asiantuntijoille, työntekijöille ja oikeasti sellaiselle materiaalille, jolla on realistiset edellytykset tulla täysimääräiseksi kansalaiseksi, joka hoitaa myös täysimääräisesti kansalaiselle kuuluvat velvoitteet. Tämän saman olen
...


Niin, ei minulla ole mitään noita mainitsemiasi maahanmuuttaryhmiäkään vastaan. Tervetuloa vain.

Sitä vain en ymmärrä miksi muut maahanmuuttajat, siis sellaiset jotka eivät tällä hetkellä osaa suomea tai edes englantia tai muuten ole suoraan valmiita työntekijöiksi, voisi tulla täysimääräisiksi Suomen kansalaisiksi. Heidän keskuudessaan on myös jo eri alojen osaajia jopa asiantuntijoita. Hyvin moni suomalainenkin on aikojen saatossa muuttanut esimerkiksi Yhdysvaltoihin tai Ruotsiin jopa vailla ilman minkäänlaista koulutusta ja täysin kielitaidottomana ja useimmiten ns. elintasopakolaisina erotukseksi henkensä edestä sotaa paenneista. Niinpä vain useimmista heistäkin on tullut kunnon kansalaisia ja työntekijöitä uusiin kotimaihinsa.

Mikä siis olennaisesti erottaa nämä Suomen maahanmuuttajat noista?

Pekka

AYFF:
Quote

Niinpä vain useimmista heistäkin on tullut kunnon kansalaisia ja työntekijöitä uusiin kotimaihinsa.

Mikä siis olennaisesti erottaa nämä Suomen maahanmuuttajat noista?

Pekka


Sitähän Suomessa on mietitty 90-luvun alusta saakka kun ei eräitä ryhmiä työt kiinnosta eikä työllisty kun jotkut ryhmät taas työllistyvät nopeasti ja oma-aloitteisesti. Sen sijaan nämä työssäkäymättömät vain kuormittavat systeemiä ja ovat taakka. Siitä Pekka nyt kertomaan ratkaisun avaimet.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page