DCS Black Shark - lyhyt siirtolento [3D/7]

(1/2) > >>

jsandhol:
Testailin IZ3D:n ilmaista Anaglyph -ajuria sini-punalasien kanssa. Kertakaikkiaan upea tuntuma lentää. Tietää sentilleen miten kaukana renkaat on maasta jne. Harmi että tuon Anaglyph:n kanssa tuo konvergenssi on koko ajan hakusessa eikä oikein toimi dynaamisesti. En tiedä miten 3D teknologia yleensäkään toimii, joten ehkäpä jollain paremmalla tekniikalla sekin on kunnossa. Mutta yhteenvetona täytyy sanoa, että 3D on lentosimuissa ylivoimaisesti suurin yksittäinen immersion tuoja. Niin todentuista lentäminen oli. Vielä ButtKicker aunukseen australialaisen maantiejunan akulla niin se on avot. Testikuvat (konvergenssin kanssa siis ongelmia):


Tämä voisi toimia FSX:kin, en ole kokeillut. Pitää vaan muistaa poistaa kaikki "efektit", kuten anti-alias jne. Tappaa muuten FPS:n täysin. Miten 3D gaming muuten vaikuttaa yleensä FPS:ään? Vai onko niin, että jos peli on jo rakennettu 3D:tä varten ja tukee jotain tiettyä rautaa, ei vaikutusta ole? Tässähän softa tekee välissä kaiken ja FPS tippuu jonkin verran.

Erik_P:
Vau.   Toimisipa tuo fs9:ssäkin...                                                                  

vostok:
Onko tuo HUD realistinen? Tuossa sen tuottama kuva näkyy mittaritaulun etäisyydellä, mutta olen saanut päähäni että sellaisissa yritettäisiin yleensä projisoida kuva kollimaatio-optiikalla äärettömän kauas eli sinne mihin maisemakin. En tosin ole varma, joten voinhan olla väärässäkin.

jsandhol:
Testasin, toimi FSX:ssä oikein hyvin kun otti anti-aliasin pois. Yleensä erittäin vaikea laskeutuminen NZ Millford Sound:sta läheiseen pikkukenttään meni leikiten kun etäisyyksistä oli niin hyvä "näppituntuma". Tuo HUD tosiaan ei varmaan toimi oikein, sillä on vaikea tähdätä kun se piirtyy nimenomaan tuohon lasilevuun eikä taakse (tai ehkä paremminkin eteen) maastoon.

jsandhol:
Quote

Vau.   Toimisipa tuo fs9:ssäkin...                                                                  


Testaa... Vaatii vaan pahviset sini-punalasit jostain.

Navigation

Up one level

Next page