FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.05.17, 18:57

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Reply Print
Author Topic: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport  (Read 59552 times)
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #180 on: 07.10.12, 13:42 »

Mulla on DX10 päällä, menee vaan portit.
Kyllä taitaa DX10 jäädä ja AES lähteä, framet kuitenki tärkeämpi kun yksi erityisominaisuus..

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3247
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #181 on: 07.10.12, 13:53 »

Mikäs siinä ASE:ssa niin huonoa on. ASE toimii mulla kuitenkin Wink. Laita se DX10 eka pois ja kato sit mitä käy. Ja aerosoftin foorumilta kannattaa kysyä Wink.


FSLabs Support Team
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6038
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #182 on: 07.10.12, 16:38 »

Onko nyt niin, että A-Flight EFHK ja AES ovat yhteensopimattomia?
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #183 on: 07.10.12, 16:40 »

Onko nyt niin, että A-Flight EFHK ja AES ovat yhteensopimattomia?

Minulla ainakin toimii moitteettomasti. Ehkäpä AES laittaa jonkinlaista fixiä tuohon seuraavaan versioon, jos vain ilmoittelette sinne.


UPL
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14259
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #184 on: 07.10.12, 17:09 »

Jep, täälläkin toimii ongelmitta. Ilmeisesti vain DX10 kanssa kusee, kuten moni muukin asia sen kanssa...
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6038
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #185 on: 07.10.12, 19:17 »

Jep, täälläkin toimii ongelmitta. Ilmeisesti vain DX10 kanssa kusee, kuten moni muukin asia sen kanssa...

Ei niitä nyt niin monia kuitenkaan ole. DX10 tuo huomattavasti lisää sulavuutta FSX:ään. Ainoa miinus oikeastaan on, ettei enbseries mod toimi sen kanssa.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4413
Date Registered: 13.04.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #186 on: 08.10.12, 05:23 »

Ainoa miinus oikeastaan on, ettei enbseries mod toimi sen kanssa.

Voisiko olla sellainen mahdollisuus että jos on DX10 ja enbseries niin simu antaa fatal erroria?

Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #187 on: 08.10.12, 06:06 »

Voisiko olla sellainen mahdollisuus että jos on DX10 ja enbseries niin simu antaa fatal erroria?
Ei minulla ainakaan tullut mitään erroria vaan ENB series ei yksinkertaisesti näkynyt.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3247
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #188 on: 08.10.12, 08:35 »

Ei mullakaan. Mutta jotenkin näyttää mun silmään toi dx10 rumalta.


FSLabs Support Team
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #189 on: 08.10.12, 12:35 »

Mulla ei käynnisty simu ollenkaan dx10:n kanssa. Latasin sen avsimin fix tiedoston.3.1.1. Pitäiskö tossa olla jotain muutakin asennettuna tai olla asentamatta? Mulla on Rex Essential ja ASE asennettuna. AES:ia ei ole.
Kun latasin tuon EFHK memory fixin, niin tulee muistierroria. Kentän pohjatekstuuri musta ja FPS hyyty totaalisesti. Tuli ilmoitus et muisti loppu ja säädä grafiikkaasetuksia?
Tätä ennen poistin dx10.
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6038
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #190 on: 08.10.12, 12:48 »

Jep, se ei vain toimi. DX9:ään vaihtaessa se toimii taas normaalisti. DXQP:lle on onneksi julkaistu noita fixejä ja hiukan se vaatii konffimista mutta sitähän FSX:n asennus on alusta alkaen - konffimista.
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #191 on: 08.10.12, 15:31 »

Nyt ihmettelen tässä...

Joskus eräänä syyskuisena sadepäivänä näin EDDM:llä kiitotien pinnalla komean sade-efektin. Eli asfaltin päällä näytästi lilluvan vettä. Tämän jälkeen en olekaan tätä efektiä nähnyt Smiley
Miten moisen efektin FSX:ään saa laitettua päälle / muillekin kentille? Esim. tälle uudelle EFHK:lle? REX:illä sitä saa näköjään vielä hienosäädettyä, mutta vaikka kuinka lentelis sadekelillä, niin kiitotiet ja muu sementtiviidakko näyttää kuivalta? En tiedä kuinka joskus onnistuin sen veden saamaan kiitotien pintaan :/

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #192 on: 08.10.12, 15:56 »

Nyt ihmettelen tässä...

Joskus eräänä syyskuisena sadepäivänä näin EDDM:llä kiitotien pinnalla komean sade-efektin. Eli asfaltin päällä näytästi lilluvan vettä. Tämän jälkeen en olekaan tätä efektiä nähnyt Smiley
Miten moisen efektin FSX:ään saa laitettua päälle / muillekin kentille? Esim. tälle uudelle EFHK:lle? REX:illä sitä saa näköjään vielä hienosäädettyä, mutta vaikka kuinka lentelis sadekelillä, niin kiitotiet ja muu sementtiviidakko näyttää kuivalta? En tiedä kuinka joskus onnistuin sen veden saamaan kiitotien pintaan :/

Se riippuu ihan secenrystä. Ainakin ENBR on sade-efektit kiito ja rullausteillä.


UPL
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #193 on: 08.10.12, 16:27 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #194 on: 08.10.12, 16:56 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi

Ei ainakaan minun mielestäni.


UPL
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #195 on: 08.10.12, 17:00 »

Toinen kysymys:

Mistä ja miten nuita kiitoradan valoja saisi kirkkaammaksi ja "täyteläisemmäksi". Tuntuvat olevan tuossa uudessa scenussa turhan pienet ja himmeät?

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3247
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #196 on: 08.10.12, 18:10 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi

Tekee kiitotielle Wink.


FSLabs Support Team
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #197 on: 12.10.12, 20:13 »

Mikähän tässä nyt sitten oikeen on, kun kaksi kertaa tänään yrittänyt lentää HK:lta/lle niin kummallakin kerralla kaatunut koko perhanan vehje... Patchi on ladattu Aerosoftin sivuilta.

Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #198 on: 12.10.12, 20:13 »

Mikähän tässä nyt sitten oikeen on, kun kaksi kertaa tänään yrittänyt lentää HK:lta/lle niin kummallakin kerralla kaatunut koko perhanan vehje... Patchi on ladattu Aerosoftin sivuilta.

Mikä syynä toimintalokissa?

Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #199 on: 12.10.12, 20:17 »

Mikä syynä toimintalokissa?

Viallisen moduulin nimi: ntdll.dll

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1