FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.17, 20:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Reply Print
Author Topic: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport  (Read 62086 times)
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #180 on: 07.10.12, 16:38 »

Onko nyt niin, että A-Flight EFHK ja AES ovat yhteensopimattomia?
Jouka Ahponen
Online Online

Posts: 900
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #181 on: 07.10.12, 16:40 »

Onko nyt niin, että A-Flight EFHK ja AES ovat yhteensopimattomia?

Minulla ainakin toimii moitteettomasti. Ehkäpä AES laittaa jonkinlaista fixiä tuohon seuraavaan versioon, jos vain ilmoittelette sinne.


UPL
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #182 on: 07.10.12, 17:09 »

Jep, täälläkin toimii ongelmitta. Ilmeisesti vain DX10 kanssa kusee, kuten moni muukin asia sen kanssa...
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #183 on: 07.10.12, 19:17 »

Jep, täälläkin toimii ongelmitta. Ilmeisesti vain DX10 kanssa kusee, kuten moni muukin asia sen kanssa...

Ei niitä nyt niin monia kuitenkaan ole. DX10 tuo huomattavasti lisää sulavuutta FSX:ään. Ainoa miinus oikeastaan on, ettei enbseries mod toimi sen kanssa.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #184 on: 08.10.12, 05:23 »

Ainoa miinus oikeastaan on, ettei enbseries mod toimi sen kanssa.

Voisiko olla sellainen mahdollisuus että jos on DX10 ja enbseries niin simu antaa fatal erroria?
Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #185 on: 08.10.12, 06:06 »

Voisiko olla sellainen mahdollisuus että jos on DX10 ja enbseries niin simu antaa fatal erroria?
Ei minulla ainakaan tullut mitään erroria vaan ENB series ei yksinkertaisesti näkynyt.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #186 on: 08.10.12, 08:35 »

Ei mullakaan. Mutta jotenkin näyttää mun silmään toi dx10 rumalta.


FSLabs Support Team
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #187 on: 08.10.12, 12:35 »

Mulla ei käynnisty simu ollenkaan dx10:n kanssa. Latasin sen avsimin fix tiedoston.3.1.1. Pitäiskö tossa olla jotain muutakin asennettuna tai olla asentamatta? Mulla on Rex Essential ja ASE asennettuna. AES:ia ei ole.
Kun latasin tuon EFHK memory fixin, niin tulee muistierroria. Kentän pohjatekstuuri musta ja FPS hyyty totaalisesti. Tuli ilmoitus et muisti loppu ja säädä grafiikkaasetuksia?
Tätä ennen poistin dx10.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #188 on: 08.10.12, 12:48 »

Jep, se ei vain toimi. DX9:ään vaihtaessa se toimii taas normaalisti. DXQP:lle on onneksi julkaistu noita fixejä ja hiukan se vaatii konffimista mutta sitähän FSX:n asennus on alusta alkaen - konffimista.
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #189 on: 08.10.12, 15:31 »

Nyt ihmettelen tässä...

Joskus eräänä syyskuisena sadepäivänä näin EDDM:llä kiitotien pinnalla komean sade-efektin. Eli asfaltin päällä näytästi lilluvan vettä. Tämän jälkeen en olekaan tätä efektiä nähnyt Smiley
Miten moisen efektin FSX:ään saa laitettua päälle / muillekin kentille? Esim. tälle uudelle EFHK:lle? REX:illä sitä saa näköjään vielä hienosäädettyä, mutta vaikka kuinka lentelis sadekelillä, niin kiitotiet ja muu sementtiviidakko näyttää kuivalta? En tiedä kuinka joskus onnistuin sen veden saamaan kiitotien pintaan :/

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Jouka Ahponen
Online Online

Posts: 900
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #190 on: 08.10.12, 15:56 »

Nyt ihmettelen tässä...

Joskus eräänä syyskuisena sadepäivänä näin EDDM:llä kiitotien pinnalla komean sade-efektin. Eli asfaltin päällä näytästi lilluvan vettä. Tämän jälkeen en olekaan tätä efektiä nähnyt Smiley
Miten moisen efektin FSX:ään saa laitettua päälle / muillekin kentille? Esim. tälle uudelle EFHK:lle? REX:illä sitä saa näköjään vielä hienosäädettyä, mutta vaikka kuinka lentelis sadekelillä, niin kiitotiet ja muu sementtiviidakko näyttää kuivalta? En tiedä kuinka joskus onnistuin sen veden saamaan kiitotien pintaan :/

Se riippuu ihan secenrystä. Ainakin ENBR on sade-efektit kiito ja rullausteillä.


UPL
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #191 on: 08.10.12, 16:27 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Jouka Ahponen
Online Online

Posts: 900
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #192 on: 08.10.12, 16:56 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi

Ei ainakaan minun mielestäni.


UPL
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #193 on: 08.10.12, 17:00 »

Toinen kysymys:

Mistä ja miten nuita kiitoradan valoja saisi kirkkaammaksi ja "täyteläisemmäksi". Tuntuvat olevan tuossa uudessa scenussa turhan pienet ja himmeät?

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #194 on: 08.10.12, 18:10 »

Eikös AESkin tuo vähän ton tyyppistä efektiä?

Topias Rossi

Tekee kiitotielle Wink.


FSLabs Support Team
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #195 on: 12.10.12, 20:13 »

Mikähän tässä nyt sitten oikeen on, kun kaksi kertaa tänään yrittänyt lentää HK:lta/lle niin kummallakin kerralla kaatunut koko perhanan vehje... Patchi on ladattu Aerosoftin sivuilta.

Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #196 on: 12.10.12, 20:13 »

Mikähän tässä nyt sitten oikeen on, kun kaksi kertaa tänään yrittänyt lentää HK:lta/lle niin kummallakin kerralla kaatunut koko perhanan vehje... Patchi on ladattu Aerosoftin sivuilta.

Mikä syynä toimintalokissa?

Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #197 on: 12.10.12, 20:17 »

Mikä syynä toimintalokissa?

Viallisen moduulin nimi: ntdll.dll

Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #198 on: 12.10.12, 21:11 »

Yhdellä foorumilla oli lähtenyt toimimaan:

1. Poistamalla FSX.cfgn
2. Käynnistä simulaattori ja lataa tilanne (anna FSXn luoda uusi .cfg)
3. Sulje simulaattori
4. Laita tweakit ja muut asetukset kuntoon

En tiedä toimiiko tuo sinulla, mutta muutamlla oli toiminut Roll Eyes

Donald
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #199 on: 12.10.12, 22:36 »

Noniin. Tulipa selvitettyä tämäkin:

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,104772.0.html

Ongelma johtuu tästä A-Flightin Helsinki X-maisemasta. Forkkasin koneen tänään, asensin FSX+SP1+SP2 ja testasin toimivuuden: Kaikki ok. Mm FSX loi parin kokeilun ajan validin ja toimivan .cfg:n
Sitten asensin ko. sceneryn ja kokeilin luoda uutta .cfg:tä= Eipä onnistunut. Simua käynnistäessäni se ei kysellyt mitään trusted-ohjelmia, vaan lisäsi mielivaltaisesti suoraan joitain "randomeja" trusted-ohjelmia listaan. (Homma toimi ennen Helsinki X:ää kuin rasvattu)

Mm. Helsinki näyttää tältä: (Laatu ei päätä huimaa, kun en ole vielä asentanu kuvankäsittelyohjelmaa tähän koneelle) Rakennusten puute taas viittaa ASEData.dll-moduulin epämääräiseen toimintaan, ja tästä on ollut puhetta Aerosoftin foorumilla. Itselläni on laillinen kopio maisemasta, tiedoksi vielä.
[ attachment removed / expired ]

Pitäisikö nyt ihan suosilla ottaa suoraan Aerosoftiin yhteyttä, vaiko A-Flightiin, vai häh?  Cheesy
EDIT: Helsinki X poistettu ennätysnopeasti, ja eipä simu enää tunnista edes VimaCoreX.dll:ää. Forkkaamiseksi meni taas, jos haluaa, että simu tulee toimimaan kunnolla...  thmbdn
« Last Edit: 12.10.12, 22:46 by Mikko Ylinen »
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1