FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.11.17, 00:59

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 Reply Print
Author Topic: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport  (Read 62768 times)
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #200 on: 13.10.12, 05:33 »

Ongelma johtuu tästä A-Flightin Helsinki X-maisemasta. Forkkasin koneen tänään, asensin FSX+SP1+SP2 ja testasin toimivuuden: Kaikki ok. Mm FSX loi parin kokeilun ajan validin ja toimivan .cfg:n
Sitten asensin ko. sceneryn ja kokeilin luoda uutta .cfg:tä= Eipä onnistunut. Simua käynnistäessäni se ei kysellyt mitään trusted-ohjelmia, vaan lisäsi mielivaltaisesti suoraan joitain "randomeja" trusted-ohjelmia listaan. (Homma toimi ennen Helsinki X:ää kuin rasvattu)

Mitä tarkoitat, että yrität luoda uutta cfg:tä? Poistatko siis vanhan koko ajan ja annat sen tehdä uuden joka kerta? Miksi et anna vanhan olla siellä paikallaan?

Quote
EDIT: Helsinki X poistettu ennätysnopeasti, ja eipä simu enää tunnista edes VimaCoreX.dll:ää. Forkkaamiseksi meni taas, jos haluaa, että simu tulee toimimaan kunnolla...  thmbdn

Kannattaisiko kuitenkin yrittää korjata vikaa ensin? Oletko tarkastanut, että tuo vimacorex.dll tiedosto löytyy vielä koneesta? Se on myös mainittu fsx.cfg:ssä? Oletko kokeillut poistaa sen Trusted-osiosta ja antaa simun tunnistaa se uusiksi?
Donald
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #201 on: 13.10.12, 09:47 »

Mitä tarkoitat, että yrität luoda uutta cfg:tä? Poistatko siis vanhan koko ajan ja annat sen tehdä uuden joka kerta? Miksi et anna vanhan olla siellä paikallaan?

Poistan siis .cfg:n, ja annan simun luoda uuden. Nyt käytössä on siis uusi ja puhdas .cfg, josta on hyvä alkaa tweakkaamaan.
Kuitenkin ennen Helsinki X:ää, poistettuani .cfg:n, ja käynnistäessäni simua, se kysyi lupaa kaikkien mahdollisten moduulien kohdalla. Lensin simulaattorilla koko kesän tietyllä .cfg:llä, ja kaikki toimi hyvin.

Helsinki X:n asennuksen jälkeen, ajattelin tweakata FSX:n uudelleen. Normaalisti poistin vanhan .cfg:n ja simu loi uuden. Kuitenkaan FSX ei käynnistyessään kysynyt mitään lupia mihinkään moduuleihin, kuten se teki ennen Helsinki X:ää. Kävin katsomassa, mitä tämä uusi .cfg sisälsi ja huomasin, että FSX oli mielivaltaisesti laittanut vain osan "trusted"-moduuleista sinne, joista sen olisi pitänyt kysyä lupaa. (Sieltä siis puuttui suurin osa moduuleista, joista se oli kysynyt lupaa ennen Helsinki X:ää)

Kannattaisiko kuitenkin yrittää korjata vikaa ensin? Oletko tarkastanut, että tuo vimacorex.dll tiedosto löytyy vielä koneesta? Se on myös mainittu fsx.cfg:ssä? Oletko kokeillut poistaa sen Trusted-osiosta ja antaa simun tunnistaa se uusiksi?

Sitähän minä yritin eilen 6h ajan.

Oletko tarkastanut, että tuo vimacorex.dll tiedosto löytyy vielä koneesta?
Vimacorex.dll on paikallaan (C:\FSX\VistaMare\)

Se on myös mainittu fsx.cfg:ssä?
Ei ole. Manuaalisesti olen yrittänyt lisätä sitä sinne, mutta FSX ei tunnu sitä hyväksyvän tuon koodisarjan takia. (Alla oleva linja on kopioitu vanhasta .cfg:stä nykyiseen .cfg:hen, mutta linja ei ole "validi", sillä sen perässä oleva numerosarja vaihtuu joka kerta kun simulaattori tunnistaa tämän moduulin.)

C:\FSX\VistaMare\ViMaCoreX.dll.abzknbncotucoqrnztwotkwzizobtztlchtkrzzn=-1

Oletko kokeillut poistaa sen Trusted-osiosta ja antaa simun tunnistaa se uusiksi?
Linjaa en ole sieltä poistanut, koska simu ei ole ko. moduulia tunnistanut. Moduuli on paikallaan ja simun pitäisi se kuitenkin tunnistaa.

Ennen forkkausta, kun ensimmäistä kertaa asensin Helsinki X:n omalle koneelleni, sama juttu tapahtui mm: Flight1 ATR:n, Fly The Maddogin, VimaCoreX:n, QW:n Avron, sekä Ivapin -- moduulien kanssa. Mikään näistä lisäosista ei silloin enää toiminut.
Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #202 on: 13.10.12, 10:42 »

Voisiko sinun dll.xml tiedostosi olla korruptoitunut?

Jos sinulla on siitä jokin varmuuskopio niin koita poistaa tuo nykyinen ja korvata sillä, tai jos ei ole niin poista koko tiedosto ja anna FSX:n luoda uusi ja sitten asenna kaikki lisäosasi jotka tuota tiedostoa käyttävät uudelleen.
Jorma Tyyskä
Offline Offline

Posts: 565
Date Registered: 16.08.02

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #203 on: 13.10.12, 10:44 »

Aika pimeä "standi"  oliko valokatkaisijaa missään...

[ attachment removed / expired ]

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #204 on: 13.10.12, 12:58 »

Ei ole. Manuaalisesti olen yrittänyt lisätä sitä sinne, mutta FSX ei tunnu sitä hyväksyvän tuon koodisarjan takia. (Alla oleva linja on kopioitu vanhasta .cfg:stä nykyiseen .cfg:hen, mutta linja ei ole "validi", sillä sen perässä oleva numerosarja vaihtuu joka kerta kun simulaattori tunnistaa tämän moduulin.)

C:\FSX\VistaMare\ViMaCoreX.dll.abzknbncotucoqrnztwotkwzizobtztlchtkrzzn=-1

Oletko kokeillut poistaa sen Trusted-osiosta ja antaa simun tunnistaa se uusiksi?
Linjaa en ole sieltä poistanut, koska simu ei ole ko. moduulia tunnistanut. Moduuli on paikallaan ja simun pitäisi se kuitenkin tunnistaa.

Siis myönnät, että sulla on rivi, jota FSX ei tunnista vaihtuvan tunnisteen takia, koska olet lisännyt sen sinne käsin. Etkä poista sitä, koska simu ei tunnista sitä.  Mutta sen pitäisi se tunnistaa, vaikka tiedostat ettei se sitä tunnista Huh Huh Huh

Suosittelen, että poistat nyt kokeeksi tuon vimacorex.dll:ään viittaavan rivin kokonaan ja annat simun yrittää tunnistaa sen itse.
Donald
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #205 on: 13.10.12, 13:07 »

Siis myönnät, että sulla on rivi, jota FSX ei tunnista vaihtuvan tunnisteen takia, koska olet lisännyt sen sinne käsin. Etkä poista sitä, koska simu ei tunnista sitä.  Mutta sen pitäisi se tunnistaa, vaikka tiedostat ettei se sitä tunnista Huh Huh Huh

Suosittelen, että poistat nyt kokeeksi tuon vimacorex.dll:ään viittaavan rivin kokonaan ja annat simun yrittää tunnistaa sen itse.

Ei. Taisin ilmaista asian hieman epäselvästi. Olen siis yrittänyt yhtenä keinona manuaalisesti lisätä sitä riviä sinne [Trusted]-osioon, mutta koska tämä kokeilu ei sen kummempaa onnistumista tuottanut, olen ottanut koko rivin pois sieltä osiosta. Nyt siellä ei siis ole ainoatakaan merkintää vimacorex.dll:stä.

Suosittelen, että poistat nyt kokeeksi tuon vimacorex.dll:ään viittaavan rivin kokonaan ja annat simun yrittää tunnistaa sen itse.

Tätä on yritetty jo 5 10 kertaa. Kokeilujen aikana .cfg:ssä ei ole ollut mitään merkintöjä liittyen vimacorex.dll:ään.


Ja tarkennukseksi vielä, lisään tähän lauseeseen hieman infoa:

Oletko kokeillut poistaa sen Trusted-osiosta ja antaa simun tunnistaa se uusiksi?
Linjaa en ole sieltä poistanut, sillä merkintää vimacorex.dll:stä siellä ei ole koskaan ollut, koska simu ei ole ko. moduulia tunnistanut. Moduuli on paikallaan ja simun pitäisi se kuitenkin tunnistaa.
« Last Edit: 13.10.12, 13:17 by Mikko Ylinen »
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #206 on: 13.10.12, 13:35 »

Noniin, nyt ilmaisit asian ymmärrettävästi thmbup
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1637
Date Registered: 18.08.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #207 on: 13.10.12, 16:58 »

Yhdellä foorumilla oli lähtenyt toimimaan:

1. Poistamalla FSX.cfgn
2. Käynnistä simulaattori ja lataa tilanne (anna FSXn luoda uusi .cfg)
3. Sulje simulaattori
4. Laita tweakit ja muut asetukset kuntoon

En tiedä toimiiko tuo sinulla, mutta muutamlla oli toiminut Roll Eyes

No nyt tuli tehtyä tuo, niin on toiminut ainakin yhden Depin EFHK:lta...

Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 153
Date Registered: 05.05.08

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #208 on: 17.10.12, 13:55 »

miten tässä aerosoftin Mega Helsinki kentällä saa "putket"  (siis ne, josta siirrytään kentällä koneeseen ja päinvastoin) koneeseen kiinni? yleensä putket saa liikkumaan ctrl+J komennolla.. en löytänyt manuaaleista. Shocked
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 914
Date Registered: 03.07.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #209 on: 17.10.12, 14:00 »

Ainakin Airport enchantment servicellä saapi. Tiedä sitten saako edes muuten.


UPL
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #210 on: 17.10.12, 14:14 »

Ei saa mitenkään muuten. Se Ctrl+J toimii vaan, jos kentän putket ovat FSX:n vakiomallisia, jotka ei kauhean hienolta näytä. Noissa tommosissa addonputkissa ei toimi. AESilla saat putket toimiin, ja myös paljon muuta kenttäjuttuja, de-icing, fueltruck, bussit, baggage hihnat, catering servicet ja kaikki semmoset. GSX ainakin tekee kans jotain juttuja kentille, mutta en osaa sen kummemmin siitä kertoa.

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Jere Aarnia
Offline Offline

Posts: 181
Date Registered: 07.10.06

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #211 on: 18.10.12, 12:48 »

Heips kaikille. a-flight EFHK käyttäjille jotka käyttävät samalla FISD

Just in case
poistin kaikki FISD scenet.

ajatelin kysästä mitä FISD scenery jä kandee käyttää tämän paremman a-flight EFHK:n kanssa

Photarit?
Landclass?
Mesh?
Helsinki?
Vantaa?
Espoo?
jne..

Mikä on paras järjestys add-on libaryssa
ylhäältä alas päin tai toisin päin?

PS. en halua umpijäätä suomenlahdelle

Tom Hanks eli Thanks kaikille jotka osaapi neuvoa.

Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #212 on: 18.10.12, 12:50 »

A-Flight EFHK
Helsinki City
Photarit
Finland X

Ja jos VFR:rrää lentää niin myös Finnobjects on suositeltava
Tosin jos Fin X asennettuna niin Suomenlahti on osittain jäässä

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1306
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #213 on: 18.10.12, 17:51 »

Fixin jälkeen pukkaa vielä Out of memorya 15:sta finaalissa.

Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #214 on: 18.10.12, 18:18 »

Ei mitenkään niinku pahalla, mutta ton FSXn bugisuus pistää välillä ihan nauruksi Smiley

===TruScenery sceneries for X-Plane===
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #215 on: 19.10.12, 07:33 »

Jaa. Minkäläisiä bugeja? Itellä molemmat sp:t, ei muuta, ei bugita eikä hesa kaadu missään vaiheessa. Verkossa vai offline?

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #216 on: 19.10.12, 08:42 »

Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #217 on: 19.10.12, 09:02 »

Hyvinhän tuo FSX toimii kun sen sai kuntoon, kesken lennon ei kaadu juuri koskaan ja vain noin 30% FSX:n käynnistyksistäkään päättyy kaatumiseen.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5259
Date Registered: 14.12.05

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #218 on: 19.10.12, 10:01 »

"Kevyenä" FSX:ää on vaikea saada kaatumaan (ellei asennuksessa ole tehty selviä mokia). Sen sijaan sitten kun sen koko hipoo 200 gigaa ja ylikin (kuten minulla nykyään), kaatuminen tulee paljon todennäköisemmäksi. Silloinkaan se tuskin johtuu itse FSX:stä - pikemminkin jostain lisäosasta tai niiden "keskinäisistä suhteista". Myös FS2004:n koko ylitti minulla 200 GB ennen kuin siirryin FSX:ään. Sitä "mammutti" FS2004:sta oli puolestaan lähes mahdotonta saada pysymään pystyssä. Tämä "mammutti" FSX sentään yleensä pysyy pystyssä kaatumisten ollessa poikkeuksia.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #219 on: 19.10.12, 10:02 »

Hyvä trolli Cheesy

Joo. Alusta asti ollu vaan fsx käytössä ja heti kävi selväksi että riittämätön rauta kaatoi konetta alvariinsa, esim pelkkä lähestyminen KJFK:n kentälle riitti tilttaamaan koneen. Nyt on vähän sama tilanne että blackstormia kaivataan , ei niinkään kaatumisten takia vaan että saisi uusista maisemista, kenttäskeneistä kaiken irti... Smiley

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1