FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.05.17, 04:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Reply Print
Author Topic: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport  (Read 59554 times)
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13571
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #240 on: 10.11.12, 12:09 »

Tarvittaessa EFHK:lla liikuskelevista AI-koneista voi keskustella tässä ketjussa: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,105030.0.html
Pyhitetään tämä ketju vain A-Flightin EFHK-lisäosalle.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1281
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #241 on: 10.11.12, 21:13 »

Tänään EFHK-HESH-EFHK.Yli 10 tuntia jaksoi simu jauhaa kunnes pääsin hookoolle ja olin poistumassa radalta 15,se tapahtui.Out of memory vaikka uusin version on asennettu.***tu mitä paskaa thmbdn

Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #242 on: 10.11.12, 21:32 »

Paljon sul onkeskus muistia koneessa

Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1281
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #243 on: 10.11.12, 21:51 »

16G

Donald
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #244 on: 10.11.12, 23:04 »

Tänään EFHK-HESH-EFHK.Yli 10 tuntia jaksoi simu jauhaa kunnes pääsin hookoolle ja olin poistumassa radalta 15,se tapahtui.Out of memory vaikka uusin version on asennettu.***tu mitä paskaa thmbdn

Katsotaan miten mulle käy huomenna. Suhteellisen rankka päivä tulossa koneelle (EFHK-EFOU-EFHK-GCTS-EFHK).
Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #245 on: 10.11.12, 23:40 »

Kai HIGHMEMFIX=1 on laitettuna fsx.cfg?
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1281
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #246 on: 11.11.12, 07:31 »

Kai HIGHMEMFIX=1 on laitettuna fsx.cfg?
Kyllä.

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #247 on: 11.11.12, 15:27 »

Täytyypä muuten vinkiksi jakaa, että mikäli jollakulla muullakin on tuo ongelma, että terminaalit eivät näy niin mulla ratkaisu löytyi windowsin rekistereistä.

HKEY_CURRENT_USER/MICROSOFT/WINDOWS/WinTrust/Trust Providers/Software publishing ja sieltä sellainen arvo kuin state vaihdetaan sellaiseksi kuin 23c00. Tämä ilmeiseti muuttaa windowsin määrityksiä "luotettavien" ohjelmien suhteen sellaiseksi, että käyttäjältä kysytään ohjelmat erikseen eikä windows päätä itse.

Tuon väärän arvon takia mulla oli windows päättänyt, että tuon (+ muutaman muun) scenen validointiin tarvittava ASE_DATA.dll ei simun kanssa käynnistynytkään koska fsx.cfg:ssä oli tuossa [Trusted] kohdassa arvona:

D:\Flight Simulator X\Aerosoft\ASE_DATA\AseData.dll.kehihwenacrunichnzwqobeaiolruhbklqhwonwe= -1

Tuon kun korjasin =1 niin johan alkoi pelittää.

Wiljam Simula
Offline Offline

Posts: 1209
Date Registered: 02.01.11

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #248 on: 11.11.12, 20:35 »

Nyt mulla toimii toi taas. Poistin koko scenun ja asensin suoraan v1.10:n ja sem Out of Memory patchin Smiley

PPL(A)
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1281
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #249 on: 17.11.12, 23:09 »

Tänään kaatui yli 13 tunnin jälkeen lähellä 22Lää. thmbdn

Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #250 on: 17.11.12, 23:14 »

Miten voi jossain kaupallisessa scenessä olla näin paljon ongelmia?  Tongue

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #251 on: 18.11.12, 08:47 »

Höh?? Miksi mulla ei ole mitään ongelmaa tämän skenen kanssa?? Merkillistä.. Cool

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4413
Date Registered: 13.04.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #252 on: 18.11.12, 09:06 »

Tänään kaatui yli 13 tunnin jälkeen lähellä 22Lää. thmbdn

Kaatuuko muistin takia? Ite ainaki joudun pidemmillä meno-paluu lennoilla sulkemaan simun. Ja simuna fs9 ja ei tuota Mega Helsinkiä.

Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1281
Date Registered: 04.05.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #253 on: 18.11.12, 20:38 »

Juu OOM oli kyseessä.Itsen en käynnistä simua uudelleen jos ei ole pakko tai ellei se itse lagaa konetta ladattaessa.

Kari Nopanen
Offline Offline

Posts: 379
Date Registered: 14.07.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #254 on: 19.11.12, 15:00 »

Moi!
Mulla on ilmennyt niin pahoja yhteensopivuusongelmia tämän Sceneryn ja koneeni välillä, että toistaiseksi olen joutunut sen hyllyttämään.
Mitkään päivitykset tai korjausohjeet eivät ole auttaneet, vaan aina simua käynnistäessä tulee Windowsin ilmoitus epäsopivasta tiedostosta (AseData.DLL), jonka kanssa simu ei starttaa lainkaan.  Jos käynnistää ilman tuota niin EFHK on ihan raunioina.
Mainittakoon, että Sceneryn asentaminen ja aktivoiminen sujui joka kerta (3 yritystä) ilman vaikeuksia.  Viimeisin oli eilen; laitoin koko simun uudelleen alusta lähtien, mutta lopputulos sama.

Niin, alustana on Windows 8 Pro x64.

Tuleneekohan tuohon korjausta koskaan...

Intel Skylake i7-6700K
16 GB DDR4 2133
GeForce GTX 980 TI
Windows 10 Pro 64 bit
FSX Acceleration sekä P3D
"Nii onkii, juu - vai onko ?"
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #255 on: 19.11.12, 15:21 »


Niin, alustana on Windows 8

Downgrade W8 -> W7  Wink
Kari Nopanen
Offline Offline

Posts: 379
Date Registered: 14.07.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #256 on: 19.11.12, 15:48 »

Downgrade W8 -> W7  Wink
Enpä taida.  Olen noin kolme viikkoa puuhaillut tämän kanssa, ja tullut jo tutuksikin!  Toistaiseksi ei mikään muu ohjelma ole takkuillut, ainoastaan MEGA EFHK.  Ja noin alustana tän pitäisi olla viimeistä huutoa.

Intel Skylake i7-6700K
16 GB DDR4 2133
GeForce GTX 980 TI
Windows 10 Pro 64 bit
FSX Acceleration sekä P3D
"Nii onkii, juu - vai onko ?"
Similaattori
Former member
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #257 on: 19.11.12, 16:18 »

Kyllä ainakin Avsimin foorumilla on saanut lukea muistakin ongelmista Win 8 kanssa, esimerkiksi peliohjaimet kadonneet FSX:stä kesken käytön.

Mites muuten, saako tuohon Win kasiin mitenkään Win 7 tyylistä start menua ja muita valikkoja? Minua ei ainakaan tuommoinen älypuhelimista tuttu kosketusnäytöille tehty systeemi innosta tippaakaan. 
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3045
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #258 on: 19.11.12, 16:27 »

FSX ja Win 8 eivät kyllä ole yhteensopiva combo, vaikka mitä tekisi. Taitaa tosiaan ainoa ratkaisu Win8 yhteensipivuusongelmien korjaamisen olla downgradeaminen Win7.

Happy landings!

HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Kari Nopanen
Offline Offline

Posts: 379
Date Registered: 14.07.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #259 on: 19.11.12, 16:30 »

Kyllä ainakin Avsimin foorumilla on saanut lukea muistakin ongelmista Win 8 kanssa, esimerkiksi peliohjaimet kadonneet FSX:stä kesken käytön.

Mites muuten, saako tuohon Win kasiin mitenkään Win 7 tyylistä start menua ja muita valikkoja? Minua ei ainakaan tuommoinen älypuhelimista tuttu kosketusnäytöille tehty systeemi innosta tippaakaan. 
Saa siihen ulkopuolisten tekemiä, mutta tämä toimii ihan hyvin myös hiirellä oletuskunnossakin!  Vaatii vain uskallusta ajatella uudella tavalla.  Täytyy myöntää, että ihan alussa meinasi huumorintaju loppua, mutta kumma kyllä nyt en enää pois antaisi.

Intel Skylake i7-6700K
16 GB DDR4 2133
GeForce GTX 980 TI
Windows 10 Pro 64 bit
FSX Acceleration sekä P3D
"Nii onkii, juu - vai onko ?"
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1