FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 09:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Reply Print
Author Topic: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport  (Read 62041 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #320 on: 10.01.16, 17:06 »

Kiitos vinkistä, tuo onkin häirinnyt jo pidempään  thmbup
Tapio Kallberg
Offline Offline

Posts: 124
Date Registered: 02.02.05

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #321 on: 26.01.16, 16:45 »

Asensin tuon kentän P3D v3:een ja nyt myös default rakennukset näkyvät pohjalla.
Kaikki AI-liikenne on puolittain rakennuksen sisällä....
Miten saisi korjausta asiaan ?
Kiitos etukäteen !
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #322 on: 20.07.16, 06:23 »

Koska valmistaja itse on kyvytön (liekö on olemassakaan enää) Prepar3D-version valot saa korjattua asentamalla DXTBMP-ohjelman ja sillä avataan kaikki 6 texturea, joiden nimessä on halo ja tallennetaan uudestaan DXT1-muodossa.

Voisiko joku opastaa kädestä pitäen miten tämä tehdään.  Embarrassed En ole saanut toimimaan, enkä ihan snaijaa mitä tuolla DXTBMP - Softalla tehtiin ja miten.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #323 on: 20.07.16, 12:28 »

Voisiko joku opastaa kädestä pitäen miten tämä tehdään.  Embarrassed En ole saanut toimimaan, enkä ihan snaijaa mitä tuolla DXTBMP - Softalla tehtiin ja miten.

Lainaan tähän alle viestiäni, jota olit lainannut.

Quote from: Joona
avataan kaikki 6 texturea, joiden nimessä on halo ja tallennetaan uudestaan DXT1-muodossa.

En tiedä miten sen voi helpommin vääntää rautalangasta. Avaat jokaisen texturetiedoston, jonka nimessä on halo. Tallennat sen uudestaan DXT1-muodossa.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #324 on: 21.07.16, 06:55 »

Lainaan tähän alle viestiäni, jota olit lainannut.

En tiedä miten sen voi helpommin vääntää rautalangasta. Avaat jokaisen texturetiedoston, jonka nimessä on halo. Tallennat sen uudestaan DXT1-muodossa.

En onnistu saamaan kyseisellä ohjelmalla edes auki halo-tiedostoja...( minne ne aukeavat?) saati sitten tallentamaan niitä DXT-1 muotoon... Luulisin, että Teolla on sama ongelma...muutoinhan antamasi ohje on todella selvä ja yksinkertainen rautalankaohje.
yst. Jussi
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #325 on: 21.07.16, 07:19 »

En onnistu saamaan kyseisellä ohjelmalla edes auki halo-tiedostoja...( minne ne aukeavat?) saati sitten tallentamaan niitä DXT-1 muotoon... Luulisin, että Teolla on sama ongelma...muutoinhan antamasi ohje on todella selvä ja yksinkertainen rautalankaohje.
yst. Jussi

Mä sain wörkkimään, en ollut vissiin ihan ajatuksella yrittänyt tehdä. DXTBMB softa. Sitten Scenery texture osiosta löydät 6kpl halo nimisiä valoja. Avaat ne > Tallennat. Oletuksena oisko ollu DXT3(?) Sitte vaa > DXT-1 ja tadaa.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #326 on: 21.07.16, 08:41 »

En onnistu saamaan kyseisellä ohjelmalla edes auki halo-tiedostoja...( minne ne aukeavat?) saati sitten tallentamaan niitä DXT-1 muotoon... Luulisin, että Teolla on sama ongelma...muutoinhan antamasi ohje on todella selvä ja yksinkertainen rautalankaohje.
yst. Jussi

A-Flight EFHK/Texture -kansiosta löytyy.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #327 on: 06.10.16, 13:05 »

Saako tän asennettua myös P3D V3?

Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1322
Date Registered: 15.01.02

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #328 on: 06.10.16, 13:58 »

Saako tän asennettua myös P3D V3?

Kyllä

Allekirjoitus
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #329 on: 06.10.16, 18:33 »

Saako tän asennettua myös P3D V3?

Jos muutaman viestin edes viitsisi lukea ylöspäin.. Roll Eyes
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #330 on: 06.10.16, 19:19 »

Jos muutaman viestin edes viitsisi lukea ylöspäin.. Roll Eyes
'

No mutta eihän Axu ole aiemminkaan lukenut viestejä ylempää  laugh Mutta joo jääkööt tämä tähän.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #331 on: 06.10.16, 21:08 »

Luultavasti palaa kohta valo ongelman kanssa  laugh
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #332 on: 06.10.16, 21:14 »

Jos muutaman viestin edes viitsisi lukea ylöspäin.. Roll Eyes
Tai jopa kokeilisi itse onnistuuko asennus  Shocked
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #333 on: 07.10.16, 08:10 »

Tai jopa kokeilisi itse onnistuuko asennus  Shocked

Mulla oli vaan sellanen muistikuva että P3D v3 ei saisi asennettua tätä skenua... Muistin että se olis ollu P3D v2.

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #334 on: 07.10.16, 10:12 »

Mulla oli vaan sellanen muistikuva että P3D v3 ei saisi asennettua tätä skenua... Muistin että se olis ollu P3D v2.
No eipä se kovin montaa klikkausta vaadi että kokeilee onko installerissa P3D V2. Jos on niin suurella todennäköisyydellä toimii myös V3. Sitten joutuu jo tekemään niinkin vaativan homman kuin vaihtaa se oikea P3D V3 -kansio siihen asennuskohteeksi.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #335 on: 11.10.16, 21:24 »

Koska valmistaja itse on kyvytön (liekö on olemassakaan enää) Prepar3D-version valot saa korjattua asentamalla DXTBMP-ohjelman ja sillä avataan kaikki 6 texturea, joiden nimessä on halo ja tallennetaan uudestaan DXT1-muodossa.
Toimiskohan samalla tapaa FSX-SE, näyttää sielläkin olevan jotain ongelmia. Täytyy testata. On kyllä aivan luokatonta kuraa koko kyseinen lisäosa tekijöitä myöden. Saisi joku parempi valmistaja tehdä uuden jo pikkuhiljaa... alkaa olemaan jo sen verran eri näköinen kenttä nykyään. Tongue
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6103
Date Registered: 27.10.01

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #336 on: 12.10.16, 18:52 »

Toimiskohan samalla tapaa FSX-SE, näyttää sielläkin olevan jotain ongelmia. Täytyy testata. On kyllä aivan luokatonta kuraa koko kyseinen lisäosa tekijöitä myöden. Saisi joku parempi valmistaja tehdä uuden jo pikkuhiljaa... alkaa olemaan jo sen verran eri näköinen kenttä nykyään. Tongue

Mikäs siinä kuraa on? On se mun mielestä ihan nätti. Harmi vain, että jetwayt on kiinteitä ja onhan se aika monta vuotta vanhakin jo..
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #337 on: 12.10.16, 19:05 »

Mikäs siinä kuraa on? On se mun mielestä ihan nätti. Harmi vain, että jetwayt on kiinteitä ja onhan se aika monta vuotta vanhakin jo..
Nimenomaan vanhentunut. Puolet rakennuksista purettu jo, rullaustiet muuttuneet ja samoin myös seisontapaikat. Asematason texturet (rullausviivat, platta ylipäätään) ei ainakaan meikäläisen silmään näytä kovin "realistisilta". Eikä toi nyt muutenkaan mitenkään niin nätti ole verrattuna muihin maksullisiin maisemiin. Heikoimmasta päästä, korkeintaan keskikastia.  Menettelee toki kun ei parempaakaan ole, eikä vähään aikaan varmaan tulossakaan. Tongue
Lauri Sivuoja
Online Online

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #338 on: 12.10.16, 21:34 »

Niin, onhan se rakennusten osalta jo aika vanhentunut. Myös jostain syystä rakennusten väreissä käytetty hieman taiteellista näkökantaa. Mutta joo, uutta saadaan taas odotella pitkään. Siitä vaan Petri 3d-softat auki ja homman kimppuun!


FSLabs Support Team
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5233
Date Registered: 14.12.05

Re: A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport
« Reply #339 on: 13.10.16, 16:39 »

Suomi on pieni maa (asukkaiden määrällä mitattuna) ja sen simuharrastajien määrä vielä pienempi. Ei ole mikään "kultakaivos" tehdä tänne kaupallisia kenttiä. Hyvä kun ovat nämäkin mitkä ovat. Moni maakuntakenttä puuttuu edelleen kuten on puuttunut koko FSX:n/P3D:n olemassaolon ajan. Joensuuhunkaan (kotikenttäni) ei ole ainuttakaan nattiivikenttää sen paremmin freewarea kuin paywareakaan (eikä varmaan koskaan tulekaan). Käytän Juha Holopaisen FISD:in FS2004:lle tekemästä kentästä muokkaamaa kenttää. Sekään ei näytä enää olevan julkisesti jaossa (dead links).

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1