A-Flight Helsinki-Vantaa Mega Airport

<< < (69/70) > >>

Joona:
Quote

Toimiskohan samalla tapaa FSX-SE, näyttää sielläkin olevan jotain ongelmia. Täytyy testata. On kyllä aivan luokatonta kuraa koko kyseinen lisäosa tekijöitä myöden. Saisi joku parempi valmistaja tehdä uuden jo pikkuhiljaa... alkaa olemaan jo sen verran eri näköinen kenttä nykyään.


Mikäs siinä kuraa on? On se mun mielestä ihan nätti. Harmi vain, että jetwayt on kiinteitä ja onhan se aika monta vuotta vanhakin jo..

Pe7e:
Quote

Mikäs siinä kuraa on? On se mun mielestä ihan nätti. Harmi vain, että jetwayt on kiinteitä ja onhan se aika monta vuotta vanhakin jo..

Nimenomaan vanhentunut. Puolet rakennuksista purettu jo, rullaustiet muuttuneet ja samoin myös seisontapaikat. Asematason texturet (rullausviivat, platta ylipäätään) ei ainakaan meikäläisen silmään näytä kovin "realistisilta". Eikä toi nyt muutenkaan mitenkään niin nätti ole verrattuna muihin maksullisiin maisemiin. Heikoimmasta päästä, korkeintaan keskikastia.  Menettelee toki kun ei parempaakaan ole, eikä vähään aikaan varmaan tulossakaan.

Lauri FIN918:
Niin, onhan se rakennusten osalta jo aika vanhentunut. Myös jostain syystä rakennusten väreissä käytetty hieman taiteellista näkökantaa. Mutta joo, uutta saadaan taas odotella pitkään. Siitä vaan Petri 3d-softat auki ja homman kimppuun!

pho201:
Suomi on pieni maa (asukkaiden määrällä mitattuna) ja sen simuharrastajien määrä vielä pienempi. Ei ole mikään "kultakaivos" tehdä tänne kaupallisia kenttiä. Hyvä kun ovat nämäkin mitkä ovat. Moni maakuntakenttä puuttuu edelleen kuten on puuttunut koko FSX:n/P3D:n olemassaolon ajan. Joensuuhunkaan (kotikenttäni) ei ole ainuttakaan nattiivikenttää sen paremmin freewarea kuin paywareakaan (eikä varmaan koskaan tulekaan). Käytän Juha Holopaisen FISD:in FS2004:lle tekemästä kentästä muokkaamaa kenttää. Sekään ei näytä enää olevan julkisesti jaossa (dead links).

Pekka

ametlib:
Onhan Suomen asukasluku pienenpuoleinen, mutta eihän sen pitäisi olla mikään este kaupallisten kenttien tekemiseen. Väitteeni perustan siihen, että laadukkaita kenttiä hankitaan simupiireissä asuinpaikasta riippumatta. Uskoisin ainakin eurooppalaisten simuharrastajien olevan yhtä kiinnostuneita niin EFHK:sta kuin EFRO:sta kuin vaikkapa ORBX:n ESSA:sta tai FlyTampan Köpiksestä ja onhan noita laadukkaita kenttiä muitakin vino pino ympäri maailmaa.

Laatu ja tuki sanelee aika paljon. En halua mitenkään mainostaa, mutta laadukkaitten tuotosten tekijöiden joukko alkaa harventua. ORBX johtaa selvästi, FS Dreamteam ja FlyTampa seuraavat kannoilla sekä laadun että tuen muodossa myös pitkällä aikavälillä. Kysyttäessä vastataan ja ongelmaa yritetään selvittää (jos sellainen on) ilman naamailuja toisin kuin eräs suurehko lisäosien tekijä ja jakelija. Nykyään löytyy myös sellaisia lisäosien tekijöitä, jotka eivät vaivaudu lainkaan vastaamaan asiakkaittensa kysymyksiin foorumeillaan - ikävä suuntaus mielestäni ja tarkistankin aina ensin ennen ostostani foorumin niin tiuen kuin ongelmien selvittämiseksi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page