FSKneeboard 2 för iPad

(1/1)

kitte:
Om det är någon av er som har en iPad så kan jag upplysa om att FSkneeboard 2 har släppts och att under denna helg är det en rabatt på 20%. Läs mera här: http://forum.avsim.net/forum/493-inquisitive-graphics-flight-simulation-apps/

Om det inte är lämpligt att jag skriver det så här, ta bort mitt meddelande!

Jag har varit betatestare för appen och använder den alltid när jag flyger på online. Tidigare hade den bara stöd för USA:s kartor men nu finns det sätt att via dropbox även få in andra kartor i appen.

/Kitte

HAL:
Och Navigraph skriver på sitt forum: "There will be an iPad version of nDAC. It is currently under development"

/Håkan

kitte:
Yep, jag noterade det. Nu vet jag såklart inte vilka planer navigraph har, men i dagsläget betalar man ju credits för att få tillgång till kartor. FSKneeboard tar idag inte betalt för något förutom kostnaden att köpa appen, MEN det har ju flaggats för att man i USA skall börja ta betalt för tillgång till kartorna. Fördelen med att betala credits till navigraph är ju såklart att man slipper söka efter kartor, de skapas ju on the fly. I FSKneeboard finns det i dess inbyggda browser länkar till olika kartplatser och man kan sedan hämta ner dem och via dropbox synka dem till iPad.

Vad jag nu allra allra mest skulle önska på iPad app-fronten, är en app som utgör en FMC i PMDG 737NGX. Den här hade faktiskt tidigare stöd för det http://itunes.apple.com/us/app/fs-assistant/id483548970?mt=8 men pga copyrightgräl drogs dess funktionalitet tillbaka.

Nippegubbe:
Det skulle vara kanon om nDac gick att använda på nogon form av läsplatta. Det är ett väldigt smidigt format. Och just FSKneeboard verkar tämligen genomtänkt.

Navigation

Up one level