MM-kisat 2012

(1/47) > >>

jukkapalander:
Kisoihin aikaa enää n. kuukausi. Aika aloittaa spekulointi! Ketä kisoihin ja miksi? Ketkä jätetään rannalle? Kuka vie mestaruuden ja miten kisojen järjestelyt sujuvat. Kaikki MM-lätkään liittyvä keskustelu on suotuisaa.  Suomella kisoihin tulossa todennäköisesti kivenkova porukka. Paljon suomalaisia pelaajia sisältäviä joukkueita on jo tippunut NHL:n jatkopeleistä ja KHL, Elitserien sekä SM-liiga ovat jo päättäneet kautensa/"pleijarit" ennen kisoja. Suomalaisia sisältäviä joukkueita, jotka ovat jatkopeleistä pihalla ovat esim. Carolina Hurricanes, Minnesota Wild, Galgary Flames ja Anaheim Ducks.


Omia nimiä kisoihin:

-Jarkko Immonen (ehdoton ykkösnimi, ei lienee pitäisi olla epäilyjä)
-Leo Komarov (hyvä työmyyrä, osaa tehdä tehojakin)
-Juha-Matti Aaltonen (pelasi hyvän Ruotsin turnauksen, parantanut mielestäni loppukautta kohden)
-Mikko Koivu (Kärsinyt loukkaantumisista, mutta tällä hetkellä pelikuntoinen. Joukkueen hengen luoja, taitava maalintekijä ja ehdoton ykkösnimi)
-Tuomo Ruutu (Pistenikkari, taitava pelimies)
-Jussi Jokinen (Rankkarispecialisti jos hyvä rooli löytyy joukkueesta, niin ehdottomasti mukaan)
-Anssi Salmela (mielestäni pakki, joka Suomen joukkueesta pitää löytyä.
-Ossi Väänänen (sama syy kuin edellinen.
-Mikael Granlund (HUOM! Mikäli kunnossa... Alkukauden pelasi hyvin, mutta rupeaako joka paikan höylälle pikku hiljaa joka paikassa oleminen olemaan liikaa?)
Maalivahdeiksi vaihtoehtoja löytyy monia: Miikka Kiprusoff (riittääkö pää joukkueessa?), Petri Vehanen (pelasi hyvän kauden)...


Ei kisoihin:

-Teemu Selänne (Nakuttaa kyllä pisteitä Änärissä, mutta sanokaa nyt rehellisesti onko tämä kaveri saanut moneen vuoteen enää mitään aikaiseksi maajoukkueessa? Ei enää riittävää motivaatiota ja mahdollisesti väärät kaverit rinnalla pelaamassa.
-Saku Koivu (Kaverin kommentit kertovat jo kaiken. Ei ole enää motivaatiota eikä palavaa halua pelata joukkueessa. Haluaa tulla kisoihin ainoastaan sen takia, että ne ovat Suomessa. Nuorempi veli vienyt paikan. Mielestäni ei enää roolia joukkueelle.
-Olli Jokinen (Ei mitään annettavaa Suomen joukkueelle. Mielestäni ei ole ollut aikoihin; liekkö koskaan. Jokisen kannattajat jaksavat muistuttaa säälittävästä pronssiottelu maalista, minkä kaveri sattui tekemään. Mitä tämä henkilö oikeasti on saanut aikaan? Ei roolia joukkueessa.


Tässä pikaisesti muutama, mikä juolahti äkkiseltään mieleen. Lisään heti kun mieleeni tulee muitakin pelaajia, joilla mielestäni joukkueessa on tarvetta/ei ole tarvetta.

AmiGo98:
On se vaan hienoa, että saadaan MM-kisat Helsinkiin(ja Tukholmaan)

Toivotaan, että nähtäisiin lentokentillä erikoista kalustoa kuljettamassa pelaajia

karantan:
Onko Juhamatti Aaltonen sitten saanut aikaan jotain muuta kuin hyödytöntä pyörimistä?

mmniemi:
Quote

Onko Juhamatti Aaltonen sitten saanut aikaan jotain muuta kuin hyödytöntä pyörimistä?


Aaltonen on just sellasen näkymättömän työn raataja, jota lajia vähemmän ymmärtävät eivät osaa nähdä eikä siten arvostaa, mutta jollaisia jokainen, ja erityisesti Suomen kaltainen joukkue tarvitsee jopa enemmän, kuin "ilmaveivaajia".

ovy:
Kultaa ei tule! kotikisojen kirous pysyy edelleen se on varma! 

Navigation

Up one level

Next page