Lomalento Kanarialle AY1511

<< < (5/6) > >>

Jape:
Hmm...ehkä jokaisen kannattaa hieman miettiä, että miksi laittaa ylipäätään kuvia näytille...siis mikä on motiivi?  Itse en hirveästi niitä viljele, koska usein ajattelen niitä viritellessä, että kuka hitto tuostakin kostuu  Omat "vähäiset" kuvani ovat lähinnä vain aivopierujen tuotosta  Joillakin tuntuvat aivot pierevän alvariinsa  l. onko se ihan tarpeellista lätkiä niitä, saman jampan osalta, joka päivä ja useaan kertaan jopa pitkinä liuskoina? Liika on liikaa! Itseäni kovasti kiinnostaa stoorit kuvineen...niissä on sitä jotain...ihan oppimisenkin kannalta.

jope95:
Quote

Ja kun aina tulee vaan sitä positiivista palautetta, niin kohta on kuvaketjut (varsinkin ilmailukuvien puolella) täynnä miljoonia täsmälleen samanlaisia kuvia samoilta paikoilta (mm. Porin ketju, Oulun ketju) kun kaikki on niin hyviä kuvaajia ja jokaisen loistavan kuvaajan kaikki (paskatkin) tuotokset on laitettava esille.  Jos joku on laittanut norwegianin putesta hyvälaatuisen kuvan laskeutumisesta, miksi kolmen muun on tehtävä samoin? Kyllähän ne koneet yleensä nouseekin, ja sitäkin voi kuvata ja laittaa vuorostaan nousukuvan foorumille.

Vaikka toiseen noista ketjuista kuvia pistelenkin, täytyy yhtyä tähän. Mutta kai te huomaatte, että ne kaikki näistä niin-hyvistä kuvaajista kehuu toisiaan? Minun mielestä olisi järkevää että jos ensimmäinen laittaa laskukuvan vaikka juurikin siitä norskin putesta, seuraava laittaisi nousukuvan. Ketjuihin tulisi järkeä ja se turha toisto poistuisi.

Kaiken lisäksi se rakentava palaute kehittää niin kuvaajia kuin kaikkia muitankin enemmän kuin se "Hienot kuvat x, niinkuin aina". Hyvä esimerkki tuosta ristiinkehumisesta on tuo Porin ketju, Oulun ketjusta en niin tiedä kun harvemmin tulee muutakuin laitettua omat kuvat sinne.

Niin, ja vielä Henrin ja Joonan teksteihin liittyen, negatiivinen palaute ainakin tänne, en muista tiedä.

Osguu:
Quote

Mutta kai te huomaatte, että ne kaikki näistä niin-hyvistä kuvaajista kehuu toisiaan? Minun mielestä olisi järkevää että jos ensimmäinen laittaa laskukuvan vaikka juurikin siitä norskin putesta, seuraava laittaisi nousukuvan. Ketjuihin tulisi järkeä ja se turha toisto poistuisi.


Näinpä juuri. Jos/kun siellä kaveriporukalla vierekkäin kuvataan, niin eikö voitais vaikka kentällä alustavasti katsella kuka laittaa kuvan noususta, kuka laskusta ja kuka rullauksesta, näin karkena esimerkkinä 

Ja sen keskinäisen "Mahtavat kuvat laitoit taas kerran Hermanni" -hokeman vois varmaan sanoa siellä kentälläkin ihan naamatusten. Varmaan tuntuu paremmalta kuvaajastakin. Netissä kun on helppo kehua ihan kehumisen ilosta.

TremeezZ:
Mukavan viihtyisä lentokertomus!Eikös tuo ole vähän epärealistista mousta 22R , koska se on korjauksessa.

OH-TDI:
Quote

Mukavan viihtyisä lentokertomus!Eikös tuo ole vähän epärealistista mousta 22R , koska se on korjauksessa.


Kun katsot tämän stoorin kirjoituspäivämäärän niin silloin ei 22R ollut vielä rempassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page