FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.01.18, 11:07

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ezdok vai Chase camera P3Dv4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Ezdok vai Chase camera P3Dv4  (Read 820 times)
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 930
Date Registered: 03.07.09

Re: Ezdok vai Chase camera P3Dv4
« Reply #20 on: 12.01.18, 15:46 »

No ompas sinulla nyt ollut ongelmia lisäosien kanssa.

Tuossa tilanteessa melkein laittaisin support viestiä suoraan FSFX Packagesille. Kuullut, että ovat hoitavat kyllä supportin mallikkaasti. Lisäksi myös Kevenistä jäi päälle hyvä vaikutelma kun hänet viime vuonna tapasin Cosfordissa Flight Sim Show tapahtumassa.

Mitä tulaa Ezdokin ja Chaseplanen väliin, niin kyllä Chaseplane (jo beta vaiheessa) lyö ezdokin mennen tullen. Itselläni ezdok kaatuili tuon tuosta, User interface oli vaikeasti käytettävä ja muutenkin ominaisuuksiltaan paljon köyhempi. Chaseplane näyttää ja tuntuu paljon paremmalta ja tuo ominausuuspuolella paljon enemmän. Lisäksi se on myös erittäin aktiivisen kehityksen alla ja kehittäjän omin sanoin hän on jopa joutunut hieman lyömään jarrua uusien ominaisuuksien tuomiseen, ettei beta venyisi ikuisuuksiin.

Perusominaisuuksiltaa chaseplane on erittäin toimiva alusta ja kaikki näkymät myös menevät cloudiin, joten jos tulee hankittua uusi kone, niin kaikki tallennetun kamerasetit saa takaisin helpposti. Lisäksi myös community toiminnon avulla löytää helposti muiden käyttämiä näkymiä.


UPL
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4459
Date Registered: 13.04.09

Re: Ezdok vai Chase camera P3Dv4
« Reply #21 on: 15.01.18, 07:55 »

Laita supportiin viestiä. Viimeksi kun oli jokin häikkä startissa itellä niin vastasivat tunnin sisään ja samalla jo toimi CP  thmbup
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3481
Date Registered: 18.12.01

Re: Ezdok vai Chase camera P3Dv4
« Reply #22 on: 15.01.18, 18:06 »

Laitoin kyllä, vastausta ei ole näkynyt Huh

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3481
Date Registered: 18.12.01

Re: Ezdok vai Chase camera P3Dv4
« Reply #23 on: Yesterday at 16:35:17 »

Laitoin kyllä, vastausta ei ole näkynyt Huh

Olihan sieltä mailiin tullut viesti, jossa pyydettiin lähettämään asennuskansiossa "mahdollisesti oleva" .log -tiedosto. En sellaista löytänyt, ja poistin kahteenkin kertaan asennuksen. Kolmas kerta toden sanoo, joten jostain kumman syystä sain pikakuvakkeen Chase planeen, mutten ainakaan aiemmin huomannut toista pikakuvaketta VFX central, josta vasta varsinainen asennus lähti käyntiin. Ohjelmaa ei siis ollut vielä edes asennettu loppuun, kun klikkasin tuota pikakuvaketta joka sen errorin sinne antoi Embarrassed Nyt kaikki toimii, mutta FSX:n osalta (jossa siis edelleen käytän Ezdokia) Chase Cam pyyhkii sen pois käytöstä jokaisella kerralla kun sen käynnistän thmbdn En ainakaan vielä ole löytänyt valikkoa, josta sen saisi tekemään muutoksia vain Prepariin... Eipä tuo nyt paljoakaan häiritse, koska Ezdok:n saa taas käyttöön kunhan vain konffaa FSX -tiedoston sen omalla ohjelmalla.

Sain Bonanzaan community -asetukset, ja kävin hieman ohjelmaa muutenkin läpi. Hiirellä katsominen ympäri ohjaamoa hiiren rulla pohjaan painettuna on hidasta? Löysin tuohon mielestäni asetukset, ja siirsin ne kummatkin täysille, mutta silti "pään kääntäminen" hiirellä tuntuu siltä kun olisi täydessä kännissä, ja kääntö jatkuu vielä hiiren pysäyttämisen jälkeenkin suuntaan johon päätään pyörittää... Onkohan tuohon mitään selvää säätövalikkoa, josta sen saa toimimaan "reaaliajassa" hiiren kanssa? 

Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1