FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.05.17, 18:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 9 10 [11] Reply Print
Author Topic: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...  (Read 30790 times)
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #200 on: 01.10.15, 10:26 »

Ööö, 1.5? Eikös 2.0 pitäis tulla jakoon tässä tän vuoden puolella?

1.5 + lisäkartat = 2.0

Quote
DCS World 1.5

Prior to the release of DCS World 2, DCS World 1.5 will be released. This version will be the much the same as described above for DCS World 2 but will NOT include the ability to use new maps and several of the new map features. We plan to release DCS World 1.5 along side DCS: L-39 Albatros in September 2015. Items of DCS World 1.5 include:
Direct X 11 support
Improved performance
Improved lighting
Better graphical effects (contrails and missile smoke trails)
Better use of multiple GPUs (CPU multi-threading is not being pursued as it will provide little if any gain)
Unified front end and simulation .exe
Improved API sound support
Improved Oculus Rift support
Samuli Niemi
Offline Offline

Posts: 159
Date Registered: 05.10.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #201 on: 01.10.15, 22:58 »

EDGEn mukana tuli ihan mukavasti silmäkarkkia.


Jan Lemström
Offline Offline

Posts: 12
Date Registered: 02.10.13

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #202 on: 01.10.15, 23:46 »

Oho ei paha itse tulin liian myöhään töistä joten pikapätchi ja testaus että dcs-bios toimii.ja toimihan se tartten tälläiseen sitä huomenna testaamaan simmukarkit
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #203 on: 02.10.15, 04:19 »

Hawk on salama-alennuksessa maanantaihin asti, 12 taalaa (kuponkikoodilla "hawk1-5"):

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=147716
http://veaosimulations.co.uk/product/dcshawk-efm-beta/
Jan Lemström
Offline Offline

Posts: 12
Date Registered: 02.10.13

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #204 on: 02.10.15, 09:44 »

Itseasiassa 1.5 on rampautettua 2.0 puttuu myös esim dedicated server joka on 2.0 tulossa.ja jotain muuta.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #205 on: 06.10.15, 07:05 »

FC3 ei tunnu asentuvan DCS World 1.5:een...  Undecided Herjaa vaan, että DCS World 1.2.XXX pitää olla asennettuna. Muut moduulit meni heittämällä.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #206 on: 01.12.15, 05:44 »

DCS World 2.0 Open Alpha ja Nevada ilmestynyt.

http://www.digitalcombatsimulator.com/e ... world/2.0/
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p ... ost2573842

Fiksu installeri, osaa kopioida suuren osan tiedostoja lokaalisti 1.5 Open Betan puolelta. Toki paljon jää ladattavaksikin.
Samuli Niemi
Offline Offline

Posts: 159
Date Registered: 05.10.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #207 on: 01.12.15, 05:49 »

DCS World 2.0 Open Alpha ja Nevada ilmestynyt.

http://www.digitalcombatsimulator.com/e ... world/2.0/
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p ... ost2573842

Fiksu installeri, osaa kopioida suuren osan tiedostoja lokaalisti 1.5 Open Betan puolelta. Toki paljon jää ladattavaksikin.
Tuossa kannattaa huomioida, että 2.0 toimii toistaiseksi vain NTTR-mapin kanssa.
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #208 on: 07.12.15, 05:09 »

Pieni katsaus tulossa olevaan DCS 2 NTTR kampanjaan (A-10C Red Flag):

http://www.mudspike.com/dcs-world-2-a-10c-red-flag-campaign/
Juha Liukkonen
Offline Offline

Posts: 237
Date Registered: 21.10.13

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #209 on: 16.09.16, 21:45 »

Jokohan sitä yrittäisi  taas innostua tästä uudelleen. Taitaa edellisistä lentelyistä olla jo pari vuotta.  Embarrassed
Ostin Nevadan mapin, kun sen (ja lähes kaikki modulit) saa nyt 40% halvennuksella.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #210 on: 22.04.17, 18:05 »

Onkos kellään nuita F-5E -kampanjoita? Tekisi mieli ostaa, mutta onko kuinka vaikeita?

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #211 on: 24.04.17, 09:14 »

Ostin vajaalla kympillä tuon Aggressors Basic Fighter Maneuvers -kampanjan. Taisi olla hukkaostos. Tai sitten lyön hanskat tiskiin aivan liian aikaisin. Tuossa F-5:ssa kun ei ole kuin TACAN-navigointi, niin oikeaan paikkaan löytäminen on pirun hankalaa, kun briefingissä isketään läjä siansaksaa eteen. Jotain koordinaatteja ovat, mutta kun en osaa soveltaa...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #212 on: 24.04.17, 10:49 »

Ostin vajaalla kympillä tuon Aggressors Basic Fighter Maneuvers -kampanjan. Taisi olla hukkaostos. Tai sitten lyön hanskat tiskiin aivan liian aikaisin. Tuossa F-5:ssa kun ei ole kuin TACAN-navigointi, niin oikeaan paikkaan löytäminen on pirun hankalaa, kun briefingissä isketään läjä siansaksaa eteen. Jotain koordinaatteja ovat, mutta kun en osaa soveltaa...

Mulla ei tuota ole, mutta löysin tällaisia:

Quote
For the FAM flight, once you are airborne the lead will join on you.

The challenge is for you to successfully navigate the flight plan and as the F-5E is an older bird you do have to use TACAN and dead reckoning.

The flight plan is detailed in the mission briefing, the mission planner and we have included TACAN data references in the F10 Menu and Kneeboard.

It does take some practice but once you are familiar with the routes it will become routine.

KISS Navigation in the F-5 Opti2.pdf:

http://godsofthemachine.com/SPT-PDF/KISS%20Navigation%20in%20the%20F-5%20Opti2.pdf

Liekö apuja...
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #213 on: 24.04.17, 10:58 »

Pistän screenshotin ko. tehtävän (mission 2) kneeboardista. Otetaan vaikka tuo kolmas reittipiste JAYSN. Ja luvut sen perässä ovat BTY 095 37 TACAN 94X. Mitä noista nyt pitäisi ymmärtää, kun jostain luin, että tuo eka luku olisi heading, toka matka ja kolmas tietty tuo asema. Kyllä mä osaan asemalta asemalle suunnistaa, mutta tää menee kyllä yli mun älykkyyden...  Cry



i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #214 on: 27.04.17, 16:15 »

En aikaisemmin tuota ehtinyt testata, mutta nyt lensin muutaman reittipisteen alusta A-10C:llä TACAN navigoinnilla (LSV -> FLEX -> FYTTR -> JAYSN). Ja menee ihan tuon kartan mukaan kun tarkistin mittarilennon mukaisen pisteen pelin kartalla vs. suunnitelma. Tein siis näin:

1. TACAN moodi päälle.

Pisteelle FLEX:

2. Kanava 12X
3. Asetin HSI CRS 335
4. Lensin HSI neulan kiinni ja käänsin sitten keulan neulan osoittamaan suuntaan niin että neula oli yhtenäinen ja osoitti klo 12.
5. Kun etäisyys 4, olin pisteessä FLEX, tarkisin simun kartalta, oikea paikka (lähellä kenttää, tulee kiire kääntää)

Pisteelle FYTTR:

6. Asetin HSI CRS 267
7. Lensin HSI neulan kiinni ja käänsin sitten keulan neulan osoittamaan suuntaan niin että neula oli yhtenäinen ja osoitti klo 12.
8. Kun etäisyys 33, olin pisteessä FYTTR, tarkisin simun kartalta, oikea paikka

Pisteelle JAYSN:

9. Kanava 94X
10. Asetin HSI CRS 095
11. Lensin HSI neulan kiinni ja käänsin sitten keulan neulan osoittamaan suuntaan niin että neula oli yhtenäinen ja osoitti klo 12 (todellisuudessa neula osoitti klo 6 koska lennettiin kohti TACAN asemaa)
12. Kun etäisyys väheni lukemaan 37, olin pisteessä JAYSN, tarkisin simun kartalta, oikea paikka

jne. jne.

Todellisuus vastaa pisteitä kuvasi mukaisesti - ainakin nuo alun pisteet mitkä jaksoin lentää.

Tosin kun simun kartalla kokeilin mission editorissa etsiä pisteitä "rulerilla" heitot oli aika isoja. Ehkä koneessa on oikeat erannot paikallaan tai sitten tein jotain muuta väärin. Mutta itse lento noilla annetuilla kursseilla ja etäisyyksillä meni kuten kartan mukaan pitikin.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #215 on: 27.04.17, 17:15 »

Juu, noin mäkin lennän, mutta heitot on yllättävän isoja, ja dcs:n tehtävät on ttumaisen tarkkoja sijainnista. Oon nyt päässy etenemään tuossa kampanjassa, niin on ihan hyvä fiilis..

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS goes FSX... Tai no siis, melkein...
« Reply #216 on: 27.04.17, 17:19 »

Niin, piti vielä sanomani, että tuossa F-5:ssa ei ole autopilottia, niin kyllä on käsillä välillä töitä, kun pitää pitää kone hallinnassa, ja samalla ruuvata oikeaa taajuutta ja kurssia..  Grin

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Pages: 1 ... 9 10 [11] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1