FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 21:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  apuja client-koneen gaugejen kanssa.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: apuja client-koneen gaugejen kanssa.  (Read 1090 times)
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« on: 04.05.12, 08:50 »

Moi, mulla on yhdellä clientillä FreeFD:n gauget kapulle ja perämiehelle.  Koneessa on siis kiinni kaksi näyttöä. Kaikki ok tähän mennessä, mutta miten saan nuo gauget päälle automaattisesti, kun client tietokoneen käynnistää? Entä tietokoneen sammutus, kun gauget ovat koko näytön kokoiset. Vai saisiko tuon toimimaan jotenkin niin, että kun masterin simun käynnistää, niin se käynnistää myös client koneen ja gauget automaattisesti ja vastaavasti sammuttaa ne kun simun sammuttaa masterista? Miten te ootte ratkaissut näitä juttuja? t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #1 on: 04.05.12, 09:18 »

moro,

WideFS:llä saat toteutettua nuo kätevästi, tyyliin:
1) koneet päälle
2) simu käyntiin (joko käsin tai esim startup kansioista automaagisesti)
3) client koneen wideclient saa komentoja wideserveriltä:ltä käynnistää halutut ohjelmat kun simu on päällä
4) lentele
5) kun sammutat simun niin wideserver lähettää komennon wideclientille joka sammuttaa clientin. (ominaisuuden saa conffista päälle)

t,
Jouni

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #2 on: 04.05.12, 10:07 »

Ok, siis valitaanko wideserveristä ne ohjelmat jotka halutaan wideclientissä avautuvan automaattisesti? Mites mä hoidan tuon client-koneen sammutuksen, niin että ei tarvitse palkkia tai hiirtä, ne kun on gaugejen alla, eikä näy? Kiitokset t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #3 on: 04.05.12, 10:19 »

Ok, siis valitaanko wideserveristä ne ohjelmat jotka halutaan wideclientissä avautuvan automaattisesti? Mites mä hoidan tuon client-koneen sammutuksen, niin että ei tarvitse palkkia tai hiirtä, ne kun on gaugejen alla, eikä näy? Kiitokset t-Marco

ei nyt ole dokumentaatiota käsillä mutta wideclientin puolelle laitetaan runready:llä ohjelmat mitä siinä koneessa käynnistetään.

t,
Jouni

Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #4 on: 04.05.12, 10:36 »

Dokumentaatio täällä -> http://forum.simflight.com/topic/66137-documentation/
Server lähettää Client koneille komennon joka sammuttaa koko koneen. Ja kun wideclien on asetettu koneen käynnistysvalikkoon käynnistyy se automaattisesti odottelemaan wideserveriltä ilmoitusta, että voi alkaa käynnistelemään haluttuja ohjelmia. Ohjelmat saa käynnistymään myös heti wideclientin käynnistyttyä mikäli on tarpeen.
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #5 on: 04.05.12, 11:21 »

ok, kiitokset avusta. Pitää vkl aikana sählätä noiden kanssa. Mulla on nyt paras kone masterina, toinen pöytäkone kapun ja vänkärin näytöille ja läppärillä on tarkoitus ajaa eicasta ja standbyita. Myöhemmin joskus yksi pöytäkone lisää alemmalle eicakselle ja kahdelle fmc:lle, jotka hoitus yhdellä pedestallin levyisellä  näytöllä.


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #6 on: 04.05.12, 11:29 »

Tuota sun systeemiä pitäs tulla ihmettelemään joskus mitä oot saanu aikaseksi.

t,
Jouni

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #7 on: 04.05.12, 23:47 »

Tuota sun systeemiä pitäs tulla ihmettelemään joskus mitä oot saanu aikaseksi.

t,
Jouni

Ei muuta kun tervetuloa  Wink


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #8 on: 05.05.12, 23:51 »

Jep, kello on taas puol kolme, jos tästä sais palkkaa niin ei tarviis töissä käydäkkään  Tongue On tullu päntättyä tuota wideFS:sää tää ilta....ja yö. Yritän saada eicaksen ja standby:n avautumaan ja sulkeutumaan automaattisesti läppäriltä, mutta ei tapahdu mitään? Käytin tuota Run1=, Close1=Yes, Run2=, Close2=Yes. Tuleeko ne Client.inin config-osioon vai pitääkö sinne lisätä ensin [User] tai jotain?
Pathi on tällänen: Run1=C:\Documents"and"settings\Default\Desktop\FREEFD\FreeFD\Boeing_stby Yritin myös niin että laitoin jälkeen .exe . Eikös tyhjän paikalle pitänyt laittaa ", niinkun tossa onkin? t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #9 on: 06.05.12, 07:11 »

Huomenta  Smiley

Itselläni on client koneella näin:
[User]
Log=Errors+
RunReady1=C:\Program Files\TOPCAT\TOPCAT.exe (toisella koneella ohjelma käynnistyy myös ilman .exe päätettä)
RunReady2=
AllowShutdown=Yes


Saadessaan yhteyden Wideserveriin, käynnistyy TOPCAT.
Tuosta puuttuu se sammutus  mutta kaivan sen vielä jostain...
Nuo lainausmerkit taitaa kyllä olla liikaa  Undecided

EDIT: Shutdown

Eli lisäksi tuonne CLIENT tiedostoon lisätään rivi joka hyväksyy sammuttamisen.

Simukoneen WideServer tiedostoon seuraava lisäys:

[USER]
AutoShutdown=Yes


Näillä lähtee virrat client koneesta / koneista, kun FS sammutetaan normaalisti.
« Last Edit: 06.05.12, 07:43 by Tommi Ahonen »
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #10 on: 06.05.12, 09:24 »

Kiitti Tommi, eli tossa saa olla tyhjä väli, mistähän mä nuo lainausmerkit repäsin. Pitää testata kun saa kahvia naamaan ja silmät auki. Laitan myös tuon User osion, jos ei toimi niin kokeilen siirtää FreeFD-ohjelman työpöydältä program filesiin. Silläkin tais olla jotain merkitystä.


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #11 on: 06.05.12, 21:21 »

Nyt homma pelittää niin, että avaan koneet, FS päälle ja kentälle.Client-koneissa laitoin wideclient pikakuvakkeet hyvään kohtaan ruudulle.Kun klikkaan sitä, niin se avaa automaattisesti gauget oikeisiin paikkoihin. Kun suljen FS:n, client-koneet sammuvat, eli ihan jees tässä vaiheessa. Mulla on nuo wideclientit käynnistä valikossa, mutta ei ne käynnisty automaattisesti, kun FS on käynnissä? Pitäiskö nuo olla sittenkin program filessä, eikä työpöydällä että toimisi?
t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #12 on: 07.05.12, 05:16 »

Moro!

Voishan se olla muutenkin järkevämpää säilyttää tuollaisia tiedostoja jossain muualla kuin työpöydällä. En tiedä vaikuttaako käynnistymiseen.
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: apuja client-koneen gaugejen kanssa.
« Reply #13 on: 22.05.12, 23:12 »

Moi, oon kikkaillu noilla jutuilla ja huomannut sen että freeFD:n ikkunat kenkkuilee wideclientin runreadyn kanssa.
Toimii varmemmin run komennolla ja wideclient pitää olla auki, ennenkun FS. Siirsin myös nuo kaikki kansiot c:\ juureen, koska pitkät pathit ja varsinkin tyhjät välit niissä voi aiheuttaa ongelmia wideclientin kanssa.
t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1