EFRO-EFHK

(1/4) > >>

ametlib:
Vaihteeksi Suomessa ja pieni retki Piperilla, jolla ei ole tullut lennenltyä aikoihin, vaikka kyseessä onkin mainio kone pienille matkoille kotimaassa.

Matka alkoi siis Rovaniemeltä, suuntautui Oulun kautta Jyväskylään ja sieltä Lahteen. Tämän jälkeen alkoi pian lähestymistoimet ja laskeutuminen EFHK RW22 R autopilottia testaten. Matkalla ropisi muutama sadekuuro, mutta muuten keli oli melko hieno. Lyhyestä virsi kaunis eli kuviin sitten:

erese:
Hienot kuvat 

ametlib:
Joo - kiitosta vaan, mutta kalpenee pahasti Stratocruiserin kipparin kuville, joita tuossa eilen tutkailin. No eri simu kyseessä.

Lauri FIN918:
Hienot kuvat hienosta koneesta!

Wanhis:
Quote

Joo - kiitosta vaan, mutta kalpenee pahasti Stratocruiserin kipparin kuville, joita tuossa eilen tutkailin. No eri simu kyseessä.


Niin, no . . kaikki on suhteellista. Aikoinaan 70-luvun alussa minulla oli sellainen "simulaattori" että harjanvarsi toimitti ohjaussauvan virkaa ja näyttönä oli komeron seinä. Maisemat ja muut näkymät sitten vain kuvittelin ja ohjasin lentokonettani.
 

Mikäli olisi halunnut tuommoisia näkymiä kuin noissa sinun Piper kuvissa on niin silloin olisi pitänyt mennä oikean lentokoneen matkaan ja päästä jotenkin sinne ohjaamoon istumaan   mutta, että tämmöisiä näkymiä kotona, eipä olisi silloin uskonut eikä edes mieleen tullut mitään tämmöistä.
Minkä valmistajan malli tuo muuten on?

Navigation

Up one level

Next page