CAVOK 2012 Jämijärvellä 9. - 15.7.2012, ilmoittaudu mukaan!

(1/1)

VMa:
Suomen Virtuaali-ilmailijat ry:n kymmenvuotista taivalta juhlistetaan tulevana kesänä perinteitä kunnioittavalla CAVOK 2012 -kesäleirillä Jämijärvellä 9. - 15.7.2012.

Viikon ajaksi, heti Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksen Jämi Fly-innin jälkeen, monet virtuaali-ilmailun entiset ja nykyiset harrastajat kokoontuvat Jämijärven lentokentän ympäristöön.

Osallistumismaksu ei päätä huimaa! Reilulla 100 euron hinnalla saat majapaikan itsellesi Lomahotelli Jämin huoneesta koko viikon ajaksi ja koneellesi paikan hotellin kokoustiloista, jotka muuttuvat tapahtumaviikon ajaksi suomalaisen digi-ilmailuharrastuksen pääpaikaksi. Tapaat viikon aikana kosolti muita harrastajia, joilta voit saada hyviä vinkkejä ja kuulla uusista ilmiöistä. Samalla pääset jakamaan omia kokemuksiasi ja osaamistasi muille samanhenkisille harrastajille.

Komeaa kesäviikkoa kelpaa viettää myös tutustuen muihin ilmailuharrastajiin ja -lajeihin, joita Jämillä riittää ultrakevyistä laskuvarjohyppyyn ja lennokkitoimintaan. Iltaisin juttu jatkuu saunan lauteilla ja kuppilatiimaa voi kerryttää myös yläkerran ravintolassa. Yön jo hämärtyessä monet kerääntyvät nuotiolle makkaranpaistoon.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.cavok.fi/

Navigation

Up one level