HUOM! IVAO:n salasanat resetoitu

(1/2) > >>

B-7-5-7:
IVAN jälleen pystyssä. Kaikki salasanat niin nettisivuille kuin verkkoon on resetoitu. Uudet salasanat saa tilattua täältä:http://ivao.aero/members/person/password.htm . Ilman uusia salasanoja ei sivuille eikä verkkoon pääse.

Starchild:
Miks ihmeessä... Edellisen opetteluunkin meni aikaa ja nyt pitäisi uudestaan.

teuro:
Ilmeisesti jokin tietovuotoepäilys ja sitten painettiin isoa liipaisinta 

Nikop:
IVAO:n tietokannassa on ollut eilen teknisiä ongelmia, joiden seurauksena kaikkien jäsenten salasanat on jouduttu uusimaan sekä kaikki päivitykset jäsenkohtaisissa tiedoissa (eli lento- ja lennonjohtotunnit, koetiedot jne.) on hävinnyt viimeisen parin päivän ajalta.

Uuden salasanan saa tilattua sähköpostiin Jesperin jo antamasta linkistä, eli täältä: http://www.ivao.aero/members/person/password.htm

Kaikki jäsenten kirjautumistiedot verkkoon ovat hävinneet parin päivän ajalta, ja näin ollen kadotettuja lento- ja lennonjohtotunteja ei enää pystytä palauttaa. Vielä ei tiedetä miten tämä vaikuttaa IVAO:n World Toureihin, joten asiasta tiedotetaan myöhemmin. Paikallisosastojen omien tourien osalta kannattaa olla yhteydessä ko. divisioonan lentotoiminnan koordinaattoreihin.

Myös parin viime päivän aikana tehtyjen tasokokeiden tiedot ovat hävinneet. Jos kyseessä on teoriakoe, kannattaa olla suoraan yhteydessä IVAO:n koulutusosastoon (td@ivao.aero ja tad@ivao.aero). Kokeiden tiedot saattaa olla tietyssä tilanteessa mahdollista vielä palauttaa. Käytännönkokeiden osalta on syytä ottaa yhteyttä kokeenpitäjään.

Jos ilmenee asiaan liittyviä kysymyksiä, niitä voi kysyä joko tässä keskustelussa tai suoraan minulta tai Juha Teurokoskelta sähköpostitse (etunimi.sukunimi@ivao.aero).

Lauri FIN918:
Onko vika muuten mussa, kun en saa minkään positionin ATIS tiedotetta IVAE:ssa näkyviin? Lukee vain no ATIS avaivable.

Lauri

Navigation

Up one level

Next page