Euron kurssin romahdus?

<< < (5/6) > >>

skoda:
Ei kaikki vanhat talot ole todellakaan hyvin tehty, esimerkkinä Lallukan taiteilijakoti Töölössä jossa olen asunut aikoinaan.

20km Salosta sudet syö sinut postilaatikkomatkalla.

svirkkul:
Quote

Hieman perusteluja, Sami. Itse Haviksella 28 v. asuneena pistän puikon sinulle. Mikset uskaltaisi kulla(i)nmurujasi tuoda alueelle?


Mikäs siinä jos tykkää kuten eräs tuttu perhe jonka muksut saa tappouhkauksia kun "leikkivät väärässä paikassa"... Taitaa jotkut tykätä itiksestäkin.

Havukoski/Koivukylä alueella tehtailtiin v. 2010 yhteensä 1500rikosta eli kohtuu läjä sanoisin... lähde: Vartti

Vantaan kaupungilla on joku aivan käsittämätön tapa rakennuttaa kaupungin vuokrataloja ja omistuskämppiä yms. vanhusten taloja sekaisin. Esim. siihen Koiviksen sittarin vastapäätä rakennettiin pari vuotta sitten vanhusten palvelutalo (jotta olisi helppoja ryöstöuhreja??).

Jotta lätinät ei mene ihan täysin aiheesta ohi niin onneksi kreikan lainapaperit kelpaa Jutalle vaikka ne ei EKP:lle kelpaa...
www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/07/23/ekp-ei-kelpuuta-kreikan-lainapapereita-vakuuksiksi/201234073/12

tare:
Noissa etelän EU maissa on monta ongelmaa. Verotus on aivan liian pientä. Siellä pitäisi heti nostaa jokaisen palkkaverotusta aikakin kymmenellä prosentilla. Ja yritysverot varsinkin. Niille todella iso korotus. Myös pohjoisimmille valtioille.

Veroparatiisien  epäilyttävät veronkiertotilit, (Kuten Sveitsi ym........) pitäisi lopettaa. Ne rahat voisi EU pakolla kansallistaa. Niillä rahoilla ei olisi enään koskaan Eurolla hätää 

tequila:
Miksei tehdä ennemmin niin että lopetetaan verotus Suomessa kokonaan ja pyydetään rahat EUsta niinkuin muutkin? 
Eihän Kreikalla ja Espanjalla olisi mitään hätää jos kansalaisia verotettaisiin ja verot maksettaisiin samaan malliin kuin Suomessa.

p.s. olisiko vinkkiä mihin kahteen muuhun valuuttaan Norjan kruunun lisäksi kannattaisi hajoittaa riskit?

svirkkul:
Quote

p.s. olisiko vinkkiä mihin kahteen muuhun valuuttaan Norjan kruunun lisäksi kannattaisi hajoittaa riskit?


En tiedä mutta USD ja RMB kuulostaisi hyvältä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page