PMDG B777: Let the previews begin!

<< < (109/120) > >>

Joona:
Tein pienen testilennon. Pakko myöntää, että lentomalli on täysin erilainen edelliseen versioon nähden. Konetta täytyy tosiaan trimmata koko ajan nopeuden muuttuessa ja se ei enää tee sitä itse. Nyt se ainakin toimii niin kuin käyttöohjeet sanovat. Täytyy sanoa, että jos se nyt toimii kuin oikea niin en voi kuin ihmetellä kaikkia niitä ihmisiä, jotka inttivät, että julkaisuversion FBW toimi oikein ja siinä oli vain pieniä vikoja. Kyllä tämä nyt on täysin erilainen kone lentää.

Plussaa kuitenkin melkoisesta bugilistasta, joka on korjattu ja etenkin säätutkasta!

ilari:
Onko ostopaketti päivitetty SP1een ts. minkä version saan ostaessa?

erese:
On tämä kyllä eri hieno  Juuri väistelin ukkosia Englannissa, säätutkassa, datalinkissä ja muissakin uusissa ominaisuuksissa riittää tutkittavaa 

Pe7e:
Heh, tiedä mistä johtui eilen kun kokeilin LHR, 4 kertaa pärähti OOM ohjaamossa ei mitään hättää, mutta kun laittaa camin päälle tai siirtyy ulkonäkymään, samantien OOM. Tosin samaan aikaan oli tuo FSG latautumassa, jos se vaikutti jotenkin. Täytyy tarkistaa vielä fsx.cfg ja ehkäpä tehdä puhdas uudelleenasennus...

Onko tuo muuten jotenkin raskaampi kuin -200?

erese:
Tuo taxicameran käyttö (3 uutta näkymää) ainakin minulla vie fps:siä oikein roimasti alaspäin, OOM:ää ei ole vielä tullut.

Mitä tulee muuhun toimivuuteen niin en ole huomannut kummempaa hidastumista, säätutka varmaankin vie jonkun verran enemmän resurssuja.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page