FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
13.12.17, 13:14

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  PMDG B777: Let the previews begin!
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 Reply Print
Author Topic: PMDG B777: Let the previews begin!  (Read 72075 times)
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4447
Date Registered: 13.04.09

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #580 on: 26.12.15, 08:42 »

Kuinka paljon tuota RAM-muistia olisi hyvä olla T7:n kanssa? Itsellä on 4Gb uudessa koneessa ja OOT tulee vähän väliä. Vanhalla koneella oli saman verran ja ei tullut.  Huh
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5273
Date Registered: 14.12.05

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #581 on: 26.12.15, 09:14 »

Kuinka paljon tuota RAM-muistia olisi hyvä olla T7:n kanssa? Itsellä on 4Gb uudessa koneessa ja OOT tulee vähän väliä. Vanhalla koneella oli saman verran ja ei tullut.  Huh

PMDG suosittelee itse 8 GB keskusmuistia. 64-bittisessä käyttöärjestelmässä syy on ilmeinen. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään osittain myös yli 4 GB:n menevää muistia mutta FSX (oletan, että kyse on siitä) 32-bittisenä ohjelmana ei. Jos sekä käyttis että FSX joutuvat ahtautumaan samaan 4 GB:n tilaan, ei simulle jää tarpeeksi muistia (kaikissa tilanteissa).


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #582 on: 26.12.15, 09:24 »

Kuinka paljon tuota RAM-muistia olisi hyvä olla T7:n kanssa? Itsellä on 4Gb uudessa koneessa ja OOT tulee vähän väliä. Vanhalla koneella oli saman verran ja ei tullut.  Huh
Toi on petollinen laitos koko T7, varsinkin FSX:llä. Syö niin pirusti VASia. Siihen vielä muut lisäosat ja kilkkeet päälle niin ei ihme että paukkuu yli. Ja kuten Pekka sanoi, varsinaisella muistin määrällä ei sinänsä merkitystä.

Yritä alentaa simun asetuksia, autogeniä pienemmälle, pienemmät resoluutiot textureihin (max 2048), ja lataat vaikka Triplaan sieltä PMDG ops centeristä ne heikompilaatuiset äänet... voi helpottaa ainakin vähän.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4447
Date Registered: 13.04.09

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #583 on: 26.12.15, 09:50 »

Toi on petollinen laitos koko T7, varsinkin FSX:llä. Syö niin pirusti VASia. Siihen vielä muut lisäosat ja kilkkeet päälle niin ei ihme että paukkuu yli. Ja kuten Pekka sanoi, varsinaisella muistin määrällä ei sinänsä merkitystä.

Yritä alentaa simun asetuksia, autogeniä pienemmälle, pienemmät resoluutiot textureihin (max 2048), ja lataat vaikka Triplaan sieltä PMDG ops centeristä ne heikompilaatuiset äänet... voi helpottaa ainakin vähän.

Se vaan kun ei ole mitään muuta laitettu kuin T7 ja NGX, mutta kokeillaas noita vinkkejä.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5273
Date Registered: 14.12.05

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #584 on: 26.12.15, 10:46 »

Tuohon Petrin listaan vielä jatkoksi, että ainakin ajan mittaan käyttikseen kertyy ikäänkuin itsekseen (todellisuudessa ohjelmien asentamisen kylkiäisinä) kaiken maailman taustaohjelmia. Ne turhakkeet pois (hommaan löytyy maailmalta muistaakseni myös siivousohjelmia). Myös simuun ladatut photomaisemat syövät paljon muistia. Niitä voi vähentää tai ottaa tilapäisesti pois käytöstä.

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #585 on: 26.12.15, 11:33 »

fsx.cfg:stä LOD_RADIUS 3.500000 tai alle ja kato että on HIGHMEMFIX lätkästynä.

Toi 4GB on suht vähän FSX:lle ja kaikelle muulle. Pyri sammuttamaan kaikki ulkoiset ohjelmat RAM:n säästämiseksi.
« Last Edit: 26.12.15, 11:44 by Lauri Sivuoja »


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3971
Date Registered: 19.06.07

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #586 on: 02.01.16, 02:15 »

« Last Edit: 02.01.16, 11:06 by Mikael Leinonen »
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #587 on: 24.01.16, 10:19 »

Taas on tripla alla, ja kas kummaa, FPS on taas naurettavan alhaalla. Tarkoitus heittää LHR-JFK, mutta VC:ssä fps max 10. Ulkona 30. Aloin tuossa ihmettelemään ja googlailemaan taas asiaan liittyviä juttuja, ja löytyi tuollainen sivu, missä luki että jos FMC:n FIX-sivulta piirtää range arcit, jotka mulla tottakai oli koska ETOPS, aiheuttaa se tuota framen pudotusta. Ja kun noi poistin niin johan FPS pomppasi 10 ylöspäin. Mitä kummaa? Onko muut huomannut tuollaista?

Ihan sama missä muualla ja muilla koneilla lentää niin FPS on jossain 50-60 tienoilla koko ajan. thmbdn Sinänsä surullista koska onhan tuo kiva kone lentää jos ei olisi jostain syystä vaan noin v*tun raskas. Vai onko se tuo LHR Xtended mikä kusee? On tää vaan aina yhtä tuskaa. Grin
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1306
Date Registered: 04.05.04

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #588 on: 24.01.16, 11:26 »

kokeile laittaa fsx.cfg:en

[SIM]

OPTIMIZE_PARTS=1

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #589 on: 24.01.16, 11:39 »

Kyllä mullakin on ollut range arceja laitettuna FIX-sivulta eikä ole fps droppia tullut.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #590 on: 24.01.16, 12:45 »

kokeile laittaa fsx.cfg:en

[SIM]

OPTIMIZE_PARTS=1
Tuo on vakiona jo P3D.cfg:ssä..

Kyllä mullakin on ollut range arceja laitettuna FIX-sivulta eikä ole fps droppia tullut.
Joo ei ne mullakaan ennen mitään droppia ole aiheuttanut, mutta nyt kun oli tuo jäätävän alhainen fps ja aloin etsiä noita vinkkejä niin sieltä löytyi tuo ja auttoi kun auttoikin vähän. Nyt ilmassa ei taas mitään ongelmaa. Kai se on tuo LHR sitten vaan sellainen koneentappaja että alta pois... Outoa vaan miten epävakaa ja epävarma laitos tuo 777. NGX:llä ei koskaan mitään tuollaisia ongelmia. Ja vasta päivittivät tuon triplan muka entistä kevyemmäksi...
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #591 on: 26.01.16, 21:18 »

Niin no... mulla tripla on erittäin vakaa ja toimintavarma. Taidat vain vaatia simulta liikaa esim pilvien ja kenttien kautta? Mulla ei ole triplan kanssa ollut koskaan yhtään ongelmaa.
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1324
Date Registered: 15.01.02

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #592 on: 24.08.16, 17:49 »

Ostin itselleni pari vuotta sitten PMDG 777-300ER Expansion Package for FSX & PMDG 777-200LR/F Base Package for FSX, mutta kerran koneella lennettyäni silloinen tietokoneeni sanoi sopimuksensa irti. Ostin sitten uuden koneen, johon asensin suoraan P3D:n.

En siis ole päässyt käyttämään tätä lisäosaa ja nyt kysyisinkin, että onko näitä lisäosia mahdollista myydä jollekin muulle FSX:n käyttäjälle eteenpäin? Mielellään kyllä lentäisin tällä, mutta jo 120$ tästä maksaneena ei välttämättä huvittaisi maksaa toista 170$ siihen vielä päälle  Undecided

Allekirjoitus
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #593 on: 24.08.16, 18:28 »

En siis ole päässyt käyttämään tätä lisäosaa ja nyt kysyisinkin, että onko näitä lisäosia mahdollista myydä jollekin muulle FSX:n käyttäjälle eteenpäin? Mielellään kyllä lentäisin tällä, mutta jo 120$ tästä maksaneena ei välttämättä huvittaisi maksaa toista 170$ siihen vielä päälle  Undecided

Voithan sä myydä sen lisenssin jollekin toiselle. Sun pitää silloin luovuttaa koodi, tunnus ja salasana ostajalle. Ongelmia varmasti tulee, koska ne on samalla PMDG:n verkkokaupan tunnukset. Eikä se kyllä laillista ole ja varmasti rikkoo PMDG:n kanssa tekemääsi sopimusta ja kaikkia muita pykäliä. Eli laitonta mutta teknisesti luonnollisesti mahdollista.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 288
Date Registered: 22.02.16

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #594 on: 24.08.16, 19:41 »

En siis ole päässyt käyttämään tätä lisäosaa ja nyt kysyisinkin, että onko näitä lisäosia mahdollista myydä jollekin muulle FSX:n käyttäjälle eteenpäin?

Ei. "Specifically, you may not sell, resell, trade or barter this software product/license without the permission of PMDG."

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5273
Date Registered: 14.12.05

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #595 on: 25.08.16, 07:28 »

Ostin itselleni pari vuotta sitten PMDG 777-300ER Expansion Package for FSX & PMDG 777-200LR/F Base Package for FSX, mutta kerran koneella lennettyäni silloinen tietokoneeni sanoi sopimuksensa irti. Ostin sitten uuden koneen, johon asensin suoraan P3D:n.

En siis ole päässyt käyttämään tätä lisäosaa ja nyt kysyisinkin, että onko näitä lisäosia mahdollista myydä jollekin muulle FSX:n käyttäjälle eteenpäin? Mielellään kyllä lentäisin tällä, mutta jo 120$ tästä maksaneena ei välttämättä huvittaisi maksaa toista 170$ siihen vielä päälle  Undecided

Onhan sulla edelleen se FSX (asennuslevyt) tallella? Asenna se uuteen koneeseesi P3D:n rinnalle niin pääset lentelemään myös PMDG 777 FSX-koneilla.

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #596 on: 03.12.16, 20:35 »

Tietääkö kukaan miten tähän saa asennettua laskeutumis/rullausvalot siten, että ne näkyvät 2d cockpitissä? Default-koneissa ne näkyy, 777:ssä ei. On aika tuskaa rullailla yöllä Sad
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #597 on: 31.03.17, 16:51 »

Onko kenelläkään ollut ongelmia P3D 3.4.22 kanssa? Lähes järjestään kaatuu rullaamaan lähtiessä. Yhtä ainutta lentoa en ole saanut lennettyä. Kaikki moduulit on deaktivoitu yms ja kaikki mahdolliset kikat kokeiltu ja internet selattu läpi.

Nyt kaatui heti kun lähdin rullaamaan Istanbulissa. En keksinyt enää muuta niin poistin clientin ja asensin 3.4.18 clientin tilalle ja aktivoin kaikki moduulit. Latasin autosaven juuri ennen kaatumista ja nyt on oltu tunti ilmassa eikä mitään ongelmia.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 288
Date Registered: 22.02.16

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #598 on: 31.03.17, 17:31 »

Onko kenelläkään ollut ongelmia P3D 3.4.22 kanssa?

Mulla on 777 toiminut jokaisen 3.x kanssa ilman ongelmia tai että olisi mitään tarvinnut tehdä muuta kuin päivittää P3D.

Quote
Lähes järjestään kaatuu rullaamaan lähtiessä.

CTD vai miten? Kuulostaa omituiselta kyllä, jos kaikki muu kuitenkin toimii.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: PMDG B777: Let the previews begin!
« Reply #599 on: 01.04.17, 16:11 »

Ctd hyvinkin. Simu vain sammuu ilman mitään ilmoitusta yhtäkkiä. Event vieweriin tai appcrashviewiin ei jää mitään jälkiä. Sangen outoa. En ole löytänyt mitään järjellistä selitystä asialle. Windows on alusta alkaen asennettu uusiksi. Kokeilen tänän vielä toista lentoa. Jos ei kaadu niin vika oli varmasti 3.4.22 versiossa.
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1