Virtual Finnairin lentäjähaku...

(1/10) > >>

HanSai:
Tervehdys.
Onko Finskille tulossa hakuja lähiaikoina ?

Hannu

Pade:
Ei kai kun näyttäisi olevan pari vielä koulutuksessa. Isommassa virassa olevat voivat kertoa tarkemmin.

B-7-5-7:
Mielenkiintoista tämä Virtual Finnairin politiikka... Viime hausta on kohta kuusi kuukautta, ja edelleen on porukkaa koulutuksessa. Koulutushan saa viedä max 2 kuukautta? Viitsisikö joku nyt hieman valaista? On mielestäni vähän enemmän kuin hieman epäreilua hakua odottavia kohtaan, että hakua pitkitetään näin kauan. En keksi mitään niin painavaa syytä, että lentäjiä, jotka eivät kuudessa kuukaudessa saa koulutustaan läpi, ei voitaisi erottaa. Vai onko tämä vain tapa olla ottamatta lisää porukkaa sisään, kun ei jakseta ihmisiä koulutta? Hommaa kun siinä on niin tuhottoman paljon...

Ylipäänsä muutenkin kaiken kuulemani perusteella vaikuttaisi siltä, että Virtual Finnairin pomoporras on lopen kyllästynyt yhtiön pyörittämiseen, kehittämisestä puhumattakaan. Aikanaan Virtual Finnair oli olevinaan paremman tason VA, mutta nyt se alkaa kyllä jäämään rankasti muiden firmojen jalkoihin... Jos homman pyörittäminen ei kiinnosta, laittakaa pillit pussiin. Tai etsikää innokkaita jatkajia toiminnalle, niitä lienee tämäkin foorumi väärällään.

Joka tapauksessa tässä virtuaaliyhtiössä olisi paljon uudistamista kaipaavia asioita. Olisikohan aika miettiä, herrat isot pamput siellä, että mitä tehdä? Nyt nimittäin vaikuttaa siltä, että ette tee mitään.

HanSai:
Maapalvelut:  Ulkoistetaan. 
Huolto:           Ulkoistetaan. 
Lentoemot:    Ulkoistetaan. 
Lentäjät:        Ulkoistetaan. 
Koneet:          Ulkoistetaan. 

Tämä on sitä nykypäivän kuuminta hottia !   Toimii varmaan virtuualibisneksessäkin.   


B-7-5-7:
Voipi olla... Minä haluaisin nyt kyllä tyhjentävän, selkokielisen vastauksen viestissäni mainitsemiin asioihin.

Navigation

Up one level

Next page