PMDG 737 NGX

<< < (53/65) > >>

LekaP:
Quote

"INSTALLATION:
=============
You must have Microsoft Flight Simulator X installed in order to use this product."

Ja jotakin muuta turhaa mitä siinä sähköpostissa oli mitä en jaksanut lukea. Mut onnistuin korjaamaan sen että kaatuu kun painaa freeflight:ia  Mut vielläkin antaa fatal errorin kun aloittaa lennon. Apuja?


Löytyiskö niistä turhista jutuista sähköpostissa vastaus? 

Grimberg:
Nope. Luin ne kaikki 3 nyt kun siihen tuli aihetta. Vilkaisin ne jo silloin läpi ja totesin ettei ole mitään tärkeää. Muita ideoita?

flykarppa:
Quote

Nope. Luin ne kaikki 3 nyt kun siihen tuli aihetta. Vilkaisin ne jo silloin läpi ja totesin ettei ole mitään tärkeää. Muita ideoita?

No ei muuta kun alat itse etsimään. Tuolla asenteella se on paras lääke.
jari

Grimberg:
Njahas. Jos täältä ei saa muuta kuin päänaukomista niin jätetään sitten homma sikseen. Tarkoitin tuolla että lukaisin sähköpostit tarkemmin jo ennen lisäosan asentamista kun ensimmäisellä kerralla en löytänyt niistä pikaisella vilauksella mitään. Eipä niissä mitään oikeita asennusohjeita ollutkaan. Voit olla varma että olen yrittänyt kaikkeni mutta jos ei toimi niin ei toimi. Anteeksi että tulin pyytämään apua.

teuro:
Saitko tuotteen aktivoitua normaalisti? PMDG:n omistajat voivat kertoa tarkemmin miten asia hoituu. Olettaisin ainakin, että tuote tulee aktivoida ennen käyttöä. Aktivoimaton tuote saattaa aiheuttaa harmillisia kaatumisia, joiden tarkoitus on ärsyttää käyttäjää hoitamaan aktivointi kuntoon.

Täälläkin foorumilla on tuote onnistuttu asentamaan useisiin erilaisiin kokoonpanoihin, joista osa on oleellisesti heikompia, kuin oma koneesi. Tämän perusteella teen oletuksen, että olet asentanut tuotteen jotenkin aivan väärin. Oletko kysynyt apua viralliselta tukifoorumilta? Suieltä apua saattaisi löytyä helpommin. Toinen vaihtoehto on kertoa mitä olet tehnyt ja mitä asennusohjeita olet seurannut.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page