DCS: P-51D - Mustangin koelento

(1/3) > >>

jsandhol:
Tuli aikoja sitten hankittua, mutta lomilla ei joutanut lentämään, joten josko nyt koetta... Oikein loistava kone, vaikka vielä beta. Äänet on kertakaikkiaan tajunnanräjäyttävän hyvät.


01. Mustangin toimisto
02. Vasen seinä
03. Ja oikea seinä
04. Rullalla
05. Rojut ränniin
06. Kohdetta kiusaamassa
07. Hups, langathan sattuu liki...
08. Jo on lyijyä ilmassa
09. Lucky bastard!
10. Kiusataan kaverin satamassakin
11. My name is Crane, Frasier Crane
12. Sehän tussahti...
13. Satama-altaan aallot
14. Tassut alas ja laskuun
15. Vuoret piirtyy veteen
16. Raralle
17. Ja taas rullataan

cabpilot:
No voi perhana mitkä maisemat!!! Ja vielä MiG-21 tulossa samalta jengiltä. Kyllä tässä täytyy jossain välissä hankkia DCS kehiin. Kiitokset esittelystä. 

jsandhol:
Quote

No voi perhana mitkä maisemat!!! Ja vielä MiG-21 tulossa samalta jengiltä. Kyllä tässä täytyy jossain välissä hankkia DCS kehiin. Kiitokset esittelystä. 


Varo! Se vie mennessään ja jää FSX -lentelyt vähiin...

cabpilot:
Well, well... saapa nähdä. Eilen aloittelin jo latailut täältä:

http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?ProductId=21&end_pos=137&scr=product&lang=en

Vimosta satsia ladataan. 

Olenko käsittänyt nyt oikein, että latausten jälkeen pääseen heti Su-25 Frogfootin puikkoihin, vai pitääkö minun ensin ostaa esim. A-10C...?

Edit(h) Pia(f)n:

Käsitin oikein! Ensimmäisellä lennolla vedeltiin Frogfootilla jo puhelinlankojen alta. Pölyvana jäi vain pellolle. Toinen lento kesti vain 13 sekuntia, kun A-10C popsi Frogfootin lounaaksi... Äkkiseltään katottuna grafiikka oli ihan ok, mutta ei paljoa eronnut FSX:stä... Täytyy tutkia tätä ilmaista juttua tarkemmin paremmalla ajalla.

jsandhol:
Kannattaa katsella/suorittaa ne Training sessiot sieltä päämenusta. Pääsee paremmin alkuun. En ole itsekään konnalla pahemmin lennellyt, aika raskaan oloinen lennettävä tuntuu olevan ja kiitorataa sai muistaakseni käyttää ihan reilusti ennen kuin pääsee ylösvetovaiheeseen. Ja pitää muistaa että kone on kylmän sodan aikainen, ei suinkaan sarjan uusin variantti. Eli SEAD/DEAD -koneet ensin asialle ja vasta sitten konna. Niin ja Mission Editorilla on helppoa tehdä itselleen pikkutekemistä lähes loputtomasti...

Navigation

Up one level

Next page