A-real FLIGHT EVENT Helsinki, 6. lokakuuta

(1/4) > >>

lekale20:


A-real FLIGHT EVENT Helsinki

Lauantaina 6. lokakuuta virtuaalisella Helsingin lentoasemalla järjestetään vuoden suurin IVAO-tapahtuma Pohjois-Euroopassa: A-real FLIGHT EVENT Helsinki. Tapahtuma kestää kaikkiaan 6 tuntia, alkaen kello 13.00 ja päättyen kello 19.00 (10-16 UTC).
Tapahtuma järjestetään kunnioittaen A-Flightin ja Aerosoftin yhteistyössä julkaisemaa Mega Airport Helsinki X:ää. Toivomme lentäjiemme käyttävän kyseistä maisemaa.

Tapahtumaa varten on koottu lista Helsingin lentoaseman oikeiden aikataulujen mukaisista lennoista. Lentäjät voivat varata kyseisiä lentoja ja näin pyrkiä mahdollisimman realistiseen tunnelmaan. Yli kahdestasadasta lennosta löytyy varmasti kaikille jotain: varattavana on kotimaan-, ulkomaan- sekä kaukolentoja useiden eri lentoyhtiöiden operoimina. Siitä huolimatta, että tapahtuman pääpaino on aikataulunmukaisissa lennoissa, ovat kaikki kuitenkin tervetulleita lentämään muitakin lentoja.

IVAO Finland tarjoaa tapahtuman ajaksi täyden lennonjohtomiehityksen Helsingin lentoasemalle sekä Etelä-Suomen aluelennonjohtoon. Lennonjohtomiehitys kattaa myös naapurimaiden aluelennonjohdot, mahdollistaen muun muassa lennot Keski-Eurooppaan asti koko matka lennonjohdon alaisuudessa.

Koska tapahtuma järjestetään yhteistyössä useiden kansainvälisten harrastetahojen kanssa, sen odotetaan tuovan paljon ulkomaalaisia virtuaalilentäjiä Suomeen. Ruuhkainen ilmatila, ammattitaitoiset lennonjohtajat ja realistinen tunnelma tekevät tästä tapahtumasta spektaakkelin, johon kaikkien on osallistuttava.


LISÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN VARAUSSIVUSTOSTA JA MEGA AIRPORT HELSINKI X:STÄ SEURAA MYÖHEMMIN!

Lauri FIN918:
Asiaa!!!!!!!!!! Eli siis 6. päivä ennen pitäisi olla A-Flight julkaistu .

ilari:
...ehkä.

MS:
Quote

Asiaa!!!!!!!!!! Eli siis 6. päivä ennen pitäisi olla A-Flight julkaistu .


Kieltämättä vaikuttaisi siltä. Tuskin eventtiä järjestetään Mega Airport Helsinkiä hehkuttaen; "Tulkaa nyt kun vielä vanhoilla sceneryillä kerkeätte!".

Nikop:
Lennonjohtoilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero.

Navigation

Up one level

Next page