FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.11.17, 19:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?  (Read 2007 times)
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3200
Date Registered: 21.11.10

RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« on: 08.09.12, 18:17 »

Olisi aika ostaa ensimmäinen payware-tuote simuun. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt etsiä jotakin turboproppia. Mieluisin kone tähän mennessä on ollut RealAirin tekemä Beech Turbiini Duke. Näyttää niin mukavalta koneelta. Mites ihmisten kokemukset täällä? Onko hintansa väärti(~28€)?

Tämä siis kyseessä. Smiley

Innolla odotan vastauksia! thmbup
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #1 on: 08.09.12, 18:43 »

On kyllä mukava kone, voin suositella. thmbup
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #2 on: 08.09.12, 19:09 »

Kuin myös. Siihen saa vielä todella hienosti RXP:n GNS(:t). thmbup


FSLabs Support Team
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #3 on: 08.09.12, 19:38 »

Toimii  thmbup

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3943
Date Registered: 19.06.07

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #4 on: 07.01.15, 02:52 »

Turbine Duke V2 julkaistu http://www.realairsimulations.com/home.php?page=home P3D-versio tulee myöhemmin  Wink
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1883
Date Registered: 14.02.05

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #5 on: 07.01.15, 13:39 »

Turbine Duke V2 julkaistu http://www.realairsimulations.com/home.php?page=home P3D-versio tulee myöhemmin  Wink

Ja tässä kun käyttää GTN750-sovullusta, niin hyvin menee - helppo näpytellä reittipisteet, mutta huono puoli on se, että systeemit toimii vain USA:ssa ja osin Kanadassa. Ostamalla joitakin CVD:tä laajennus onnistunee...

Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 960
Date Registered: 17.07.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #6 on: 08.01.15, 13:50 »

Ja tässä kun käyttää GTN750-sovullusta, niin hyvin menee - helppo näpytellä reittipisteet, mutta huono puoli on se, että systeemit toimii vain USA:ssa ja osin Kanadassa. Ostamalla joitakin CVD:tä laajennus onnistunee...

Mitä olen ymmärtänyt niin se toimii kaikkialla maailmassa, mutta terraindata löytyy vain jenkkeihin ja jos NavDatan halajaa niin se täytyy hommata suoraan Jeppeseniltä ja ne lähettää sitten sen kerran kuussa DVD:llä (voin kuvitella että halpaa hommaa) sama pätee terraindataan muualle kuin jenkkeihin (tämäkin ymmärtääkseni maksaa extraa) Roll Eyes Muutenhan tuon olisi ostanut aikoja sitten... Smiley

E: Jeppesenin sivuilta NavData+Obstacles pelkästään eurooppaan 295€/vuosi muille alueille sama hinta lisää per mantere... Smiley
« Last Edit: 08.01.15, 13:55 by Jaakko Polet »

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1883
Date Registered: 14.02.05

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #7 on: 08.01.15, 17:08 »

Ei - se ostetaan Garminilta ja lähimmältä kauppiaalta Euroopassa. Meille siitä tulee noin 40€ hintaa - veroa nääs. Jenkki saa puolet halvemmalla:

https://buy.garmin.com/en-US/US/prod95993.html

Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1883
Date Registered: 14.02.05

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #8 on: 08.01.15, 17:56 »

Lontoosta löytyy kirotunmoisen hakemisen jälkeen:

https://www.adamsaviation.com/en/search/index.php?inventoryOnlyExactMatch=false&inventoryHasQuantity=false&inventoryHasPrice=false&inventoryCondition=&searchPartnumber=010-00478-00

Hinta olisi kohtuullinen, mutta kai tuohon tulee iki ihana VAT kaupan päälle...

Tässä A2A Cessna 182 ja GTN 750 toiminnassa eli mainiosti toimii Euroopassakin ilman lisä-DVD:tä:

https://www.youtube.com/watch?v=H8BNb9vKxBc
« Last Edit: 08.01.15, 18:49 by Rolf Niemi »

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #9 on: 16.01.15, 16:05 »

Lontoosta löytyy kirotunmoisen hakemisen jälkeen:

https://www.adamsaviation.com/en/search/index.php?inventoryOnlyExactMatch=false&inventoryHasQuantity=false&inventoryHasPrice=false&inventoryCondition=&searchPartnumber=010-00478-00

Hinta olisi kohtuullinen, mutta kai tuohon tulee iki ihana VAT kaupan päälle...

Tässä A2A Cessna 182 ja GTN 750 toiminnassa eli mainiosti toimii Euroopassakin ilman lisä-DVD:tä:

https://www.youtube.com/watch?v=H8BNb9vKxBc


Ootko nyt aivan varma? Nyt siis tarvitaan navdataa, ei ohjelmaa?


FSLabs Support Team
Aleksi Lindén
Offline Offline

Posts: 93
Date Registered: 06.05.13

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #10 on: 16.01.15, 16:11 »

Ootko nyt aivan varma? Nyt siis tarvitaan navdataa, ei ohjelmaa?

Yleensä nämä trainerit sisältävät myös datat....
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #11 on: 16.01.15, 16:12 »

Yleensä nämä trainerit sisältävät myös datat....

Jotka saa vedettyä sieltä tähän Liteen? Ja lieneeko datat up-to-date?
« Last Edit: 16.01.15, 16:38 by Lauri Sivuoja »


FSLabs Support Team
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1883
Date Registered: 14.02.05

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #12 on: 16.01.15, 17:12 »

Ote F1 GTN manuaalista - muusta en ole varma...



[ attachment removed / expired ]

Ja niin - GTN vaatii toimiakseen tuon ilmaisen Lite-sovelluksen, joten mitään muuta ei tarvita, jollei sitten halua laajentaa kokemuksiaan vaikkapa nyt Eurooppaan ja silloin tarvitaan tuo DVD, jotta nautinto olisi täydellinen  Grin
« Last Edit: 16.01.15, 17:19 by Rolf Niemi »

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #13 on: 16.01.15, 18:28 »

Pitää kattoa tota myöhemmin. Mutta ilmankin pelittää erinomaisesti! On kyllä aivan tajuttoman upeasti tehty thmbup.


FSLabs Support Team
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1883
Date Registered: 14.02.05

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #14 on: 02.04.15, 09:58 »

Löysin eilen A2A:n sivuilta (http://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=120&t=45080) mielenkiintoisen ja käytännöllisen vinkin, jonka toteutin äsken, mutta en kokeillut vielä sen toimivuutta käytännössä eli:

"First of all: Be aware that you are doing this at your own risk! No one can be held responsible if something goes wrong and you might damage your Garmin GTN PC Trainer Lite installation. Also, Flight1 will not provide support for any of these modifications.

1) Download the GTNPCTrainerLite_5001.exe from http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=5380

2) Open the file with 7-Zip or Winrar and browse to 'Trainer' -> 'CommonAppData' -> 'Garmin' -> 'GTN Trainer' -> 'db'

3) Copy the following five files to 'C:\ProgramData\Garmin\GTN Trainer\db' and overwrite the existing ones (make a backup first!):

006-D2659-00.dat
AVTN_WW_DB.bin
bmap.bin
safetaxi.bin
terrain.odb

4) Finally rename the file '006-D2659-00.dat' to 'AMRN.dat'."

Flight1 on tosin tekemässä itsekkin asian eteen töitä, mutta tätä voinee käyttää siihen asti - luulisin...

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3943
Date Registered: 19.06.07

Re: RealAir Beech Turbine Duke -kokemuksia?
« Reply #15 on: 10.11.15, 23:06 »

Turbine Duke V2 nyt saatavilla myös Prepar3D V3-yhteensopivana  thmbup
http://www.realairsimulations.com/home.php?page=home
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1