Lemmikkisi

<< < (49/202) > >>

heineken:
Quote

Mainio kuvasarja... varsinkin tuo viimeinen kuva iski kuin 1 000 volttia  Onko nuo bordercolliet työkoirina teillä?


Joo, karjahommissa niita kaytetaan. Eilen pentu sai tulikasteen kevaan ensimmaisessa karjanajossa ja vanhempiakin koiria sai pidella ihan tosissaan, kun olivat intoa taynna.
Heti kun vahankin kuulivat lentokoneen aanta, niin yrittivat livistaa aanen suuntaan. Siella naes missa kuuluu lentokone, sielta loytyy myos lehmalauma. 

Saali vain, ettei noissa hommissa oikein viitsi pitaa jarkkaria mukana, saisi melko hyvia tilannekuvia. Pokkariakaan en usein viitsi ottaa mukaan, kun meno on yleensa sen verran rajua, etteivat kamerat kovin kauan kesta kunnossa ko. oloissa.

Tassa kuitenkin yleiskuva pennun ekasta tyopaivasta. Intoa oli niin paljon, ettei edes huomannut eteen tulevia pensaita, vaan yritti menna sukkana lapi(jolloin veti sitten kuperkeikkoja) ennenkuin ymmarsi, etta kannattaa hypata, jos on aikaa ja silloin loikki 1.5 metrisia loikkia kuin estehevonen.


[ attachment removed ]

Biesse:
Tälläinen joutui pataan yks päivä!

[ Attachment not found - or removed ]

Jani Sarkkinen:
Pahoittelut täältäkin.

Lemmikin lähtö on aina kova paikka.
Muistan kun joskus 10-vuotiaana oma shetlannin lammaskoira kuoli vanhuuteensa,silloin itketti varmaan 2-3 päivää.
Kyllä siitä yli pääsee ajan kanssa,mutta on se silti aina kova paikka.

JMJ:
No kun tällainen threadi osui silmien eteen niin laitetaan tänne meidänkin piskistä yksi kuva:

[ Attachment not found - or removed ]

Aaltonen:
Quote

Maanantai-iltana katsoin "Kaltsua" silmiin ja rapsutin päätä. Oli niin polleaa poikaa. Molemmat sit nukahdettiin, mutta Kalle normaaliin tyyliinsä oli kahden maissa yöllä lähtenyt ulos pihapiiriin.

Tuo matka jäi Kallen viimeiseksi. Aamuyön/aamun tunteina Kalle oli ilmeisesti vain hipaissut autoa, mutta kuitenkin niin, että isku oli ollut tappava. Kaupunki oli hakenut Kaltsun ja tänään Kaltsu tuli viimeisen kerran kotiin. Eka lemmikkini ja tuli koettua kaikenlaista; ilot ja surut.Osaanotot täältä suunnasta myöskin. 
Meilläkin kissa tällä hetkellä ja yhden olen nuorempana menettänyt tosin vanhuuteen, mutta tiedän tasan miltä tuntuu.
Jaksamista sinne!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page