Lemmikkisi

<< < (193/202) > >>

tuupaj:
Quote

Onpas Tuukalla hienoja kuvia, ilmeikäs koira.


Kiitoksia!

Wanhis:


Kissanminttua . . juu ostin sitä, semmoisessa muovipurkissa olevaa kuivattua ja rouhittua. Tarjosin sitä Kung fu:lle. Kissa vetäytyi kauhuissaan taaksepäin ja poistui paikalta, ei kelvannut moinen huume tälle yksilölle. Ehkä se vie taistelutahdon vai mikä lie oli syynä . . .

Juu . . kissan hoitojakso luonani päättyi ja se vietiin takaisin omistajalleen. Ikävä on suunnaton, meistä ehti jo tulla hyvät kaverit. Omistaja jo lupaili kissaa minulle syntymäpäivälahjaksi. En oikein tiedä ja ymmärrän kyllä kissan omistajaa. Kung fun riiviömäiset, narsistiset tempaukset vievät hoitajansa välillä epätoivon  partaalle. Oikeastaan tämä kissa kuuluisi isoon maalaistaloon vapaaksi ulkokissaksi pyydystämään hiiriä tms.
Mutta toivokaamme parasta ja pelätkäämme pahinta, varmaa lienee kuitenkin että kissa tulee vielä toistekin meille hoitoon.
 

Kopjaak:
Tässä belgianpaimenkoira Ronja. Hän on erikoistunut kissojen ajamiseen puihin.


Salakala:
''Kiipeilyä harrastan silloin tällöin''

Ja siivotessa on hyvä valvoa tapahtumia tarpeeksi korkealla imurista

Wanhis:
Täällä on varmasti joitakin henkilöitä jolla on lemmikkinä sisäkissa.  Mitenkäs on noiden huonekasvien  kanssa, taitavat maistua kissalle? Minulla kun oli  hoidossa tämä sisäkissa niin melko pian se pyrki päästä syömään huonekasveja ja ne olikin nostettava turvaan kissan saavuttamattomiin.
Myrkyllisiäkin kun ne  kuulemma saattavat olla. Tämä kung-fu kissa kuulemma tapaa repiä ja syödä omistajalleen tuodut synttärikukat ja sensemmoiset lähes samantien, eli noilla kissoilla on jonkinlainen tarve saada silloin tällöin "viher ravintoa"
Tapaatteko tuoda sisäkissallenne ulkoa heiniä syötäväksi vai olisiko ruokakaupan vihanneshyllyissä jotain sopivia tuliaisia kissalle?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page