FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 21:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Virtual finnair A320 apua
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Virtual finnair A320 apua  (Read 3791 times)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Virtual finnair A320 apua
« on: 23.08.12, 14:47 »

Elikkäs...latasin FSX:lle VF:n sivuilta tuon Airbus a320 installerin. Yleensä kun käytän installereita pistän ne asentamaan koneet toiseen kansioon josta siirrän ne fsx:n airplane-kansioon, Tein näin VF:a320 koneille. kun avasin fsx:n en löytänyt konetta mistään. mikä meni vikaan? Cry

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #1 on: 25.08.12, 18:23 »

Kaikki filut eivät ilmeisesti menneet sinne, minne piti Huh Jos et osaa asentaa koneita manuaalisesti, niin älä asenna. Ainakin FS2004 -asennuksissa tulee mukaan uninstalleri jolla koneen saa poistettua vaivatta. Se löytynee simulaattorin pääkansiosta asennuksen jälkeen. Varmastikin on turvallinen installeri, ja uninstalleri...

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #2 on: 26.08.12, 11:36 »

Kaikki filut eivät ilmeisesti menneet sinne, minne piti Huh Jos et osaa asentaa koneita manuaalisesti, niin älä asenna. Ainakin FS2004 -asennuksissa tulee mukaan uninstalleri jolla koneen saa poistettua vaivatta. Se löytynee simulaattorin pääkansiosta asennuksen jälkeen. Varmastikin on turvallinen installeri, ja uninstalleri...

Kyllähän minä koneet manuaalisesti osaan asentaa. Pitää kokeilla niin että laitta installerin laittamaan tiedostot sinne fsx:n airplanes-kansioon

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #3 on: 04.09.12, 13:30 »

Kaikki filut eivät ilmeisesti menneet sinne, minne piti Huh Jos et osaa asentaa koneita manuaalisesti, niin älä asenna. Ainakin FS2004 -asennuksissa tulee mukaan uninstalleri jolla koneen saa poistettua vaivatta. Se löytynee simulaattorin pääkansiosta asennuksen jälkeen. Varmastikin on turvallinen installeri, ja uninstalleri...

Yritin asentaa ne automaattisesti mutta ei auttanut

Mika Mononen
Wilco Pilot
Moderator
Offline Offline

Posts: 1707
Date Registered: 18.01.03

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #4 on: 05.09.12, 15:55 »

Ei taida toimia se installeri FSX:ssä kun on eri hakemistopolut. Muutenkaan ei taida FS2004:lle suunniteltu kone oikein FSX:ssä toimia.
Jorma Wallenius
Offline Offline

Posts: 49
Date Registered: 25.06.07

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #5 on: 05.09.12, 16:41 »

Moi.

Latasithan Virtual Finnairin Laivasto sivulta sen FSX paketin, kun itse asensin sen sillä installerilla, niin kaikki toimi niinkuin kuuluukin.

T: Jorma

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Auttakaa! D:
« Reply #6 on: 17.09.12, 11:51 »

Nyt tulee raivoavaa textiä.  Eli mikä ********järki siinä on että virtual finnairin sivuilta ladataan installeri joka ei edes asenna niitä***** koneita?!

Miten mä saan esim A320 toimimaan fsx vaikka latasin sen installerin ja laitoin oikeen kansion ja sit ku yritän lentää harjoitus lentoo: ei ku tulee joku Failed to load aircraft! miten tän sais korjattua Cry

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Auttakaa! D:
« Reply #7 on: 17.09.12, 11:54 »

No ei varmaa toimi jos siirrät sen installerin vaan kansioon. Suorita se vaikka työpöydälläö olevaan kansioon ja sieltä siirrät sitte simusi aircraft kansioon.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Auttakaa! D:
« Reply #8 on: 17.09.12, 12:08 »

No ei varmaa toimi jos siirrät sen installerin vaan kansioon. Suorita se vaikka työpöydälläö olevaan kansioon ja sieltä siirrät sitte simusi aircraft kansioon.

tein noin ja yritin lentää: ei toimi äänet, paneeli ei näy

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Auttakaa! D:
« Reply #9 on: 17.09.12, 12:10 »

tein noin ja yritin lentää: ei toimi äänet, paneeli ei näy

Mitä niiden kansiot sanoo ja .cfg tiedostot?
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Auttakaa! D:
« Reply #10 on: 17.09.12, 12:21 »

Mitä niiden kansiot sanoo ja .cfg tiedostot?

Model kansion.cfg : [models]
normal=Airbus320-200CFM

Panel kansion : [fltsim]
alias=VFinn\A320\Panel\

Sound kansio : [fltsim]
alias=VFinn\A320\Sounds\

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Auttakaa! D:
« Reply #11 on: 17.09.12, 12:52 »

Model kansion.cfg : [models]
normal=Airbus320-200CFM

Panel kansion : [fltsim]
alias=VFinn\A320\Panel\

Sound kansio : [fltsim]
alias=VFinn\A320\Sounds\

Onkos noissa Panel ja Sound kansioissa muuta sisältöä? Mitäpä jos lataisi toiset paneelit ja äänet?
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Auttakaa! D:
« Reply #12 on: 17.09.12, 12:56 »

Onkos noissa Panel ja Sound kansioissa muuta sisältöä? Mitäpä jos lataisi toiset paneelit ja äänet?

ei ole muuta sisältöä. jospa antaisit linkin mistä saa hyvät äänet ja paneelin (jos mahdollista niin Virtual cockpit)

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Auttakaa! D:
« Reply #13 on: 17.09.12, 13:00 »

ei ole muuta sisältöä. jospa antaisit linkin mistä saa hyvät äänet ja paneelin (jos mahdollista niin Virtual cockpit)

Etkö itse osaa avata googlea ja kirjottaa konetta ja mitä siihen haluat ja simun? FSX:ssä saat sen vakio A321 VC:n liitettyä kuten myös sen paneelinki.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Auttakaa! D:
« Reply #14 on: 17.09.12, 13:03 »

Etkö itse osaa avata googlea ja kirjottaa konetta ja mitä siihen haluat ja simun? FSX:ssä saat sen vakio A321 VC:n liitettyä kuten myös sen paneelinki.

en osaa avata googlea tää on läppä kaksoispiste viiva dee dee dee dee

Kiitos avustuksesta

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Auttakaa! D:
« Reply #15 on: 17.09.12, 13:10 »

Mä kokeilin asentaa ton ja toimii ihan ok. Itse en kokeillu suoraan simuun asentaa vaan ensin työpöydälle ja sitten kopioin ne 4 VFinn tiedostoa FSX:n Airplanes kansioon ja sen yhden gaugen FSX:n Gauges kansioon. Ei se kovin vaikeata ole Wink.

E: Niin hyvä tuote on kun pystyy jopa kauniisti nousemaan ylösalaisin ja kasvattamaan nopeutta Grin.


FSLabs Support Team
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Auttakaa! D:
« Reply #16 on: 17.09.12, 13:12 »

Eikös tuossa jokin read-me myös tule mukana?
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Auttakaa! D:
« Reply #17 on: 17.09.12, 13:30 »

Eikös tuossa jokin read-me myös tule mukana?

Ei. Pelkkä installeri.


FSLabs Support Team
Mika Mononen
Wilco Pilot
Moderator
Offline Offline

Posts: 1707
Date Registered: 18.01.03

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #18 on: 17.09.12, 14:01 »

Oli sitten samasta aiheesta aloitettu uusi ketju. (Huonolla otsikolla tosin.) Yhdistin sen tähän jo olemassa olevaan ketjuun.

Mikäköhän tässä nyt on installerin kanssa ongelmana, jos joillakin toimii asennus suoraan ja Axulla ei toimi edes vaikka kopioisi tiedostot muualta? Huh
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Virtual finnair A320 apua
« Reply #19 on: 17.09.12, 14:06 »

En tiedä auttaako, mutta onko SP1 ja SP2 asennettuna?
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1