Texture löytöjä

(1/3) > >>

Wanhis:
Pistetään uutta ketjua peliin . . Texture löytöjä on ketju jossa voit kertoa jostain mielenkiintoisesta simulaattorin lentokoneen tekstuurista jonka olet löytänyt ja jonka arvelet myös mahdollisesti kiinnostavan muitakin konetyypin käyttäjiä.
Mielellään voisi laittaa myös suoraa linkkiä kyseiseen paikkaan mistä tekstuuri on haettavissa. Mahdollisista asennusongelmista ym. kyseiseen tekstuuriin liittyvästä voisi sitten tietysti myös keskustella.

Aloitan ketjun tälläisellä Rallye tekstuurilla. Vuosikausia katselin tätä tekstuuria tuolla Fs-Nordicin tiedostokirjastossa ja ihmettelin mistä saisin siihen tarkoitetun koneen, sitä ei tuntunut saavan mistään. Sitten tänään huomasinkin, että minullahan onkin tuo kone! Se oli näköjään muuttunut maksulliseksi ja on nykyään saatavana France-VFR konepaketin mukana. Kyseinen paketti tuli muutama kuukausi sitten hommattua.
Pientä säätelyä vaati tuon tekstuurin saaminen maksulliseen koneversioon johon oli tullut joitain parannuksia mutta alle tunnissa se sitten siinä komeili.
 


Sisustuskin on saanut uuden sävy/sävyyn värityksen. On kyllä nätti maalaus ja konekin on hieno. Suosittelen.


PerttiLode:
http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=+Socata+Rallye&CatID=root&Go=Search


cabpilot:
Miss Amy Johnsonin de Havilland DH60G Gipsy Mothin G-AAAH c/n 804 tekstuuri ladattavissa flightsim.comin sivuilta GAS:n Gypsy Mothille.Alkuperäinen ennästyskone on museoituna Lontoossa. Amy lensi ensimmäisenä naisena yksin Englannista Australiaan 1930.Latauslinkki: http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=168534

Wanhis:
Juu, onhan näitä naisia sankarilentäjinä ollut aina silloin tällöin. Hieman uudempi tapaus on tämä Miss Polly Vacher joka lensi Piper Dakotalla hyväntekeväisyys-lennon maailman ympäri, sekä muitakin urheita lentoja.
Vieläkin ollaan täällä Fs-Nordicin tiedostokirjastossa mistä löytyy tämä harvoin kuvissa nähty repaintti Carenadon Piper Dakotalle. Myös Miss Vacher on mallinnettu koneen ohjaajaksi ja hahmo jopa muistuttaa häntä ulkonäöltään jossain määrin.


Wanhis:
Mahtaakos P.Lode tai joku muu muistaa tuon Rallyen historiikkiä siinä mielessä, että ilmeisesti se oli joskus ilmainen lisuri vai? Olettekos vielä törmänneet jossain sen ilmaisversioon vai onko se vedetty pois jakelusta kuten tuolla ounastelin.

Navigation

Up one level

Next page