Hjälp att tweaka min FSX (pga dålig FPS)

(1/3) > >>

HenrikAbrahamsson:
Tjena!

Har försökt olika knep att få mitt FSX att flyta på men dock utan framgångar. Jag har en ganska rejäl speldator som klarar nästan alla nya spel på högsta grafik utan problem DOCK utan FSX.
På dagtid i FSX har jag ~12-15FPS och natt ~15-18FPS. Det enda addon jag kör med PMDG men är ingen markant skillnad om jag byter till ett FSX defult plan. Kör allt på högsta grafik för det SKALL min dator klara. FS9 rinner sjukt bra med min dator men FSX, nej!

Min dator: https://www.inet.se/produkt/1517095/taurus-overkill-gtx-580-i7-2600k
Testade precis att installera FSX på min SSD disk men blev ingen skillnad!

Kan nån hjälpa mig att fixa mina FPS problem?

Putte:
Överklocka processorn, thats the only thing you can do!

Nigge:
Precis som Patrik säger, processorns klockfrekvens är desssvärre "för låg" för att klara av att köra FSX med fulla inställningar,
FSX är "kasst utvecklat" och stödjer inte flera kärnor i processorn (nåja, inte hela sanningen) så det är klockfrekvensen som behöver krämas upp..
/Niklas

Johnny86:
Här kan du tweaka ditt fsx: http://www.venetubo.com/fsx.html brukar hjälpa en del, sen kan du använda http://forum.avsim.net/topic/324786-nvidia-configuration-guide-inspector-2xxxx-drivers-version-20-explanations-of-all-settings/ den där guiden, ladda ner nvidia configuration och ställ in efter den där guiden så skall du se att du får lite bättre fps nog

jonny:
Kolla mitt inlägg på http://www.flightsim.se/forum/showflat.php?Cat=0&Number=4098&an=0&page=0#Post4103 och glöm inte att tweeka WIN7!

/Jonny

Navigation

Up one level

Next page