757/767 simulaattori

(1/3) > >>

Pade:
Noniin nyt kävi sitten sillä lailla että puri tuo ohjaamon rakentelu ihan kunnolla ja tarkotuksena olisi tehdä jonkin sortin 757/767 simu. 
Tähän alkuun nyt on tarkoitus ensin tehdä tuo yoke ja sen jälkeen katsoa mihin suuntaan alkaa sitten edetä. Tuosta tekniikasta ja sun muusta kyselen myöhemmin
ja kerron omat suunittelut. Mutta tähän alkuun tuo yoke, onko lähellekkään aitoa 757/767 yokea? Omasta mielestä suhtkoht mutta ehkä te löydätte joitain virheitä.


E: joo nuo kahvat tulee vähän paksummiksi.

Oskari Pirttisalo:
Mahtavaa!!
Taas yksi ketju seurattavaksi, hyvältähän tuo näyttää...
Onnea matkaan, matka on pitkä, luulisin....

Pade:
Quote

Mahtavaa!!
Taas yksi ketju seurattavaksi, hyvältähän tuo näyttää...
Onnea matkaan, matka on pitkä, luulisin....


Joo tässäkään kun ei ole rahaa ihan kauheita määrin joten tuo yoke järjestelmäkin tulee hieman alkeelliseksi, siitä myöhemmin. Ja joo matka tulee olemaan pitkä  . Mutta kiitosta 

Pade:
Elikäs tässä olisi tuota yoken toimintaan kuvissa joista toivottavasti ymmärrätte. Tarkoitus on ehkä myöhemmässä vaiheessa tehä jokin IO-cards tai vastaava viritelmä tuolle, mutta nyt alkuun näin. 

Joo eli elevator akselille olen hommaamassa jonkun joystickin josta käytän tuon akselin. Yoken varren teen site että sinne menee USB-piuhoja aileronille sekä mahdollisesti trimmeille.
Kuvassa on tuo neliskulmainen laatikko yoken ja tuon joystickin välillä joka tulee olemaan se mikä liikuttaa tuota joystickin akselia. Tähän on itsellä pari keinoa miten saada tuo liike onnistumaan,
mutta tässä yksi esimerkki.


Sitten tuo aileron. Ne ketkä vielä muistavat tuon mun pedaali projektin, niin siitä tuo rattiosan akseli otetaan nytten tähän yoken käyttöön. Yoken porataan yksin kertasesti tuon ratin muotonen reikä jolloin sen saa siihen ja on toimiva aileron akseli valmis 


Mitäs mieltä te muut ootte ideasta? Tässä on nyt alkuun tuleva kokoonpano joka sitten myöhemmin on tarkoitus tehdä vain akselien osalta uusiksi. 

East:
Moi! Joo, siitähän se lähtee. Tsemppiä kovasti! Pitkäjänteisyyttä tämä harrastus ainakin opettaa, mutta on se rakentelu hauskaa. Kannattaa käyttää reilusti aikaa suunnitteluun, ja toisaalta jos on enemmän malttamattomampi luonteeltaan, voi tietysti myös rakennella heti protoja ja testailla, mikä olisi paras tapa tehdä jokin systeemi. Kyllä se sieltä alkaa hahmottua jossain vaiheessa, kun kokeilee.

Navigation

Up one level

Next page