Lätkäkulttuuria ympäri mualiman

(1/8) > >>

tslowman:
Tänne voisi laittaa jääkiekkokulttuurista kaikenlaista, hyvää ja pahaa.

Tässä aloituksena yksi, joka voisi olla järjestettykin juttu. Jos niin, niin osoittaa aika huonoa makua ja välinpitämättömyyttä junnuja ja lajia kohtaan.

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2012113016394256_jk.shtml

jr:
Deutsche Eishockey Liga on ollut kaikinpuolin positiivinen yllätys. Olen parina viime kautena käynyt katsomassa muutaman pelin, tähän mennessä tutuksi ovat tulleet Krefeldin 8000 katsojaa vetävä König Palast, kuin myös Kölnin jättimäinen Lanxess Arena. Alueella pelaa Krefeld Pinguinen ja Kölner Haien lisäksi myös kolmas pääsarjatason joukkue, Düsseldorfer EG.

Paikallis- ja kärkikamppailut tuntuvat vetävän hallit täyteen ja Kölnin kohdatessa Düsseldorfin jäi liput saamatta areenan ollessa fully booked jo päivän pari ennen peliä. Krefeldin faniporukka on mukavan äänekäs, kölniläiset taas hieman hiljaisempia - tai ehkäpä tämä on parin ottelun perusteella syntynyt väärä yleistys. Eisbären Berlinin voittaessa Kölnin pari viikkoa sitten Berlinin kannattajat olivat huomattavasti äänekkäämpiä.

Alkoholijuomia saa muuten viedä myös katsomon puolelle... Viikon päästä olisi tarkoitus korkata Düsseldorfin kotiareena ottelussa Krefeldiä vastaan. Hintataso on Suomea hieman korkeampi, ainakin Lanxess Arenan alhaalla keskellä sijaitsevista paikoista saa pulittaa päälle 40 euroa. Cheerleadereihin en ole törmännyt, muuten oheisohjelma on aika lailla kotimaisen kaltaista - erätaukojen tarkkuuslaukauskisat yms. Ruoka- ja juomapuoli on myös hyvin samanlaista, hieman saksalaisittain väritettynä (bratwurstit yms.).

Tuleva, MM-kisoihin huipentuva ohjelma, näyttää osaltani tällä hetkellä seuraavalta:

2012

1.12. HIFK-Blues
9.12. Düsseldorfer EG-Krefeld Pinguine

2013

?.??. Dinamo Riga-x
?.5. MM-kisojen välierät ja finaali Tukholmassa

ovalila:
QuoteAlkoholijuomia saa muuten viedä myös katsomon puolelle... Viikon päästä olisi tarkoitus korkata Düsseldorfin kotiareena ottelussa Krefeldiä vastaan.Tän voi muuten aika helposti lukea väärin. Varsinkin jos lukee tuon "kotiareena" ja "ottelussa" hätäisesti yhteen 

Vai olikohan peräti jopa tarkoituksellisesti aseteltu.....


svirkkul:
Jokereiden #18 tappoi suomalaisen jääkiekon tältä kaudelta ennen kuin se ehti alkaa. KHL olisi muuten hyvä mutta tv-lähetysten ja kunnon nettistriimien puute tuhoaa kiinnostuksen. Näiden vuoksi tulee katsottua aika paljon Elitserieniä jossa on joka kierros hyvää vääntöä, jopa HV-71 ja Röglen välillä.

karik:
Niin NHL on kuollut, tervetuloa BHL, Bikini Hockey League.

Navigation

Up one level

Next page