FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
28.05.17, 16:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aloittamassa verkkolentämistä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 Reply Print
Author Topic: Aloittamassa verkkolentämistä  (Read 6324 times)
Marcus Seppälä
Offline Offline

Posts: 166
Date Registered: 28.01.10

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #20 on: 12.12.12, 19:23 »

Minkäs teet kun ei saa toimimaan niin ei sitten.

Kiitos avusta kuitenkin.


Itselle iski täysin sama tunne kun yritin uraa saada käyntiin IVAOssa.

Nyt lennän VATSIMissa.
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1684
Date Registered: 25.10.08

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #21 on: 12.12.12, 19:24 »

Itselle iski täysin sama tunne kun yritin uraa saada käyntiin IVAOssa.

Nyt lennän VATSIMissa.

Tytöt tytöt rauhotutaas...
Turhaa tällänen verkkojen vastakkain asettelu...

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Marcus Seppälä
Offline Offline

Posts: 166
Date Registered: 28.01.10

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #22 on: 12.12.12, 19:37 »

Tytöt tytöt rauhotutaas...
Turhaa tällänen verkkojen vastakkain asettelu...

Totesinpahan vain ettei Tero ole ainoa jolla on IVAOn softien kanssa ongelmia. Joillakin asennus sujuu ilman minkäänlaisia ongelmia, joillakin taas päinvastoin. Samaa varmasti tapahtuu VATSIMin kanssa.
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #23 on: 12.12.12, 19:41 »

Tytöt tytöt rauhotutaas...
Turhaa tällänen verkkojen vastakkain asettelu...

Jos jo pelkästään VATSIM sanana on näin tabu niin ei hyvin mene..  thmbdn


UPL
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #24 on: 12.12.12, 19:42 »

Minulla on sellainen ongelma että en pääse lentoselvityksestä eteen päin. Ja Ivaon web eyessa näkyy että olisin päivän tasaajalla vaikka fsx:än mukaan oln Malmilla ja lentoselvitys on pistetty malmille.
Missä vika?
Markku
« Last Edit: 12.12.12, 19:47 by Markku P Pitkänen »

Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1684
Date Registered: 25.10.08

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #25 on: 12.12.12, 19:42 »

Jos jo pelkästään VATSIM sanana on näin tabu niin ei hyvin mene..  thmbdn

Illan facepalm.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #26 on: 12.12.12, 19:48 »

Illan facepalm.

Asiahan kun näyttää aina olevan siten että jos joku vatsim lentäjä edes mainitsee VATSIM:n topicissa jossa on valitettu IVAO:n toimimattomuutta, käsitetään se siten että koittaisimme haastaa suurinta riitaa nordicissa ja sitä rataa.



UPL
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #27 on: 12.12.12, 19:51 »

Minulla on sellainen ongelma että en pääse lentoselvityksestä eteen päin. Ja Ivaon web eyessa näkyy että olisin päivän tasaajalla vaikka fsx:än mukaan oln Malmilla ja lentoselvitys on pistetty malmille.
Missä vika?
Markku

Osaatteko vastata.

Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #28 on: 12.12.12, 19:53 »

Osaatteko vastata.

Oletko koittanu vaihtaa serveriä?


UPL
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #29 on: 12.12.12, 19:56 »

Olen muutamalle.

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #30 on: 12.12.12, 20:39 »

Voisi melkein sanoa Teemun kommentille, että se oli illan facepalm... thmbdn


FSLabs Support Team
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1684
Date Registered: 25.10.08

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #31 on: 12.12.12, 21:04 »

Voisi melkein sanoa Teemun kommentille, että se oli illan facepalm... thmbdn

Hyvähän se on kommentoida ihmisen jonka asenteet on tasoa "Airbus on paras."  "Trafi on perseestä" Eikä edes osaa kunnolla perustella väitteitään...
Muutenkin on ihan naurettavaa kääntää jok' ikistä topiccia Verkkolento-puolella IVAO vs VATSIM-kiistaksi. Tästä tulee mieleen kuuden vuoden takaiset tappelut IVAO Finlandin perustamisesta ja kuinka IVAO vie VATSIMin lentäjät...

Asiahan kun näyttää aina olevan siten että jos joku vatsim lentäjä edes mainitsee VATSIM:n topicissa jossa on valitettu IVAO:n toimimattomuutta, käsitetään se siten että koittaisimme haastaa suurinta riitaa nordicissa ja sitä rataa.
En kiistä etteikö, IVAO:n softissa olisi puutteita, mutta silti ne toimii huomattavasti paremmin esimerkiksi multi-pc:tä käytettäessä, muutenkin ihmetyttään teidän muutaman VATSIM-pilotin toiminta suurimmassa osassa IVAO-ketjuista kun pitää tulla huutelemaan kuinka VATSIM on parempi.

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
first_timer
Former member
Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #32 on: 12.12.12, 21:44 »

Niin minä olisin halunnut vain päästä lentämään verkossa oli sitten ivao/vatsim.
Ei tiedä miksi ei toimi kun olen jo 6tuntia tarkistanut kaikkia systeemejä.
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1684
Date Registered: 25.10.08

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #33 on: 12.12.12, 21:59 »

Niin minä olisin halunnut vain päästä lentämään verkossa oli sitten ivao/vatsim.
Ei tiedä miksi ei toimi kun olen jo 6tuntia tarkistanut kaikkia systeemejä.


Mikä on viankuvaus?

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
first_timer
Former member
Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #34 on: 12.12.12, 22:18 »

1. Laitan fsx:n päälle.
2. Rekkaan ivaoon ja onnistuu ja pääsen ilmaan onlinessa.
3. Teamspeak ei toimi. Kuulen vain omituisia rasahduksia välillä.

Olen oikeastaan aika tyytyväinen koska se updeittaisi simulaattoria ja kuva parani huomattavasti joten off-line on ainakin tyylikkäämmän näköinen.
Suoraan sanoen ei teiltä uskalla kysyä yksityiskohtaisia kysymyksiä olette, kaikella kunnioituksella aika tiukkapipoista jengiä.
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #35 on: 13.12.12, 05:27 »

3. Teamspeak ei toimi. Kuulen vain omituisia rasahduksia välillä.

Olet ilmeisesti siis Unicom taajuudella ja nuo rasahdukset johtuvat viesteistä joita kolleegasi lähettävät jotta muut tietäisivät mitä aikovat tehdä. Niitähän sinäkin olet lähetellyt kuten ohjeissa kerrotaan? Viestit rullaavat simun yläreunassa ja näkyvät myös IVAP:n ikkunassa.
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #36 on: 13.12.12, 05:51 »

Minullakin on ongelmia ivaon ivaop ohjelman kassa. Saan itseni  online tilaan mitaliin kattoo web eyesta niin olen päiväntasaajalla vaikka fsx:än mukaan olen Malmilla ja lentosuunitelmassa on malmi valittu määränpääki ja lähtöpaikaksi.
Mikä on vialla.
Markku

first_timer
Former member
Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #37 on: 13.12.12, 14:07 »

Ootko tarkistanu että täppä siinä transfer and recieve voice kohassa?

Missä tuo täppä pitäisi olla?

"Olet ilmeisesti siis Unicom taajuudella ja nuo rasahdukset johtuvat viesteistä joita kolleegasi lähettävät jotta muut tietäisivät mitä aikovat tehdä. Niitähän sinäkin olet lähetellyt kuten ohjeissa kerrotaan? Viestit rullaavat simun yläreunassa ja näkyvät myös IVAP:n ikkunassa."

Ivaon ikkunassa lukee että tervetuloa ivaoon mutta muuta tekstiä ei näy, eikä rullaa sivun yläreunassa.
Pitäisikö tuo taajuus vaihtaa?
Ehkä asennan fs2004:sen ja kokeilen onnistuisiko sillä paremmin.

Joku mainitsi että pitää itsekin opiskella ja onhan tässä päntätty ja luulisin hallitsevani fraseologian ja asiallisen lentämisen laskukiertoineen.
Tietenkään en olisi lähtenyt isolla koneella häsläämään.
Mut joo ehkä pidän lepotauon ja keskityn off-lineen.

Jorma Tyyskä
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 16.08.02

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #38 on: 13.12.12, 14:09 »

Minullakin on ongelmia ivaon ivaop ohjelman kassa. Saan itseni  online tilaan mitaliin kattoo web eyesta niin olen päiväntasaajalla vaikka fsx:än mukaan olen Malmilla ja lentosuunitelmassa on malmi valittu määränpääki ja lähtöpaikaksi.
Mikä on vialla.
Markku

Todella mielenkiintoinen ongelma :-)

Tsekkaa myös tämä...  Minulla  FSX ja ivap samalla koneella ja toimii

[ attachment removed / expired ]

Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Aloittamassa verkkolentämistä
« Reply #39 on: 13.12.12, 14:27 »

Missä tuo täppä pitäisi olla?

"Olet ilmeisesti siis Unicom taajuudella ja nuo rasahdukset johtuvat viesteistä joita kolleegasi lähettävät jotta muut tietäisivät mitä aikovat tehdä. Niitähän sinäkin olet lähetellyt kuten ohjeissa kerrotaan? Viestit rullaavat simun yläreunassa ja näkyvät myös IVAP:n ikkunassa."

Ivaon ikkunassa lukee että tervetuloa ivaoon mutta muuta tekstiä ei näy, eikä rullaa sivun yläreunassa.
Pitäisikö tuo taajuus vaihtaa?
Ehkä asennan fs2004:sen ja kokeilen onnistuisiko sillä paremmin.

Joku mainitsi että pitää itsekin opiskella ja onhan tässä päntätty ja luulisin hallitsevani fraseologian ja asiallisen lentämisen laskukiertoineen.
Tietenkään en olisi lähtenyt isolla koneella häsläämään.
Mut joo ehkä pidän lepotauon ja keskityn off-lineen.



Ilmeisesti olet perehtynyt ivaon lentäjän käsikirjaan, ivap-ohjeeseen , ts-manuaaliin...

Jos olet kentällä/FIR:lla jossa ei ole johtoa, käytät Unicomia 122,800 jossa viestitään tekstillä. Väännät koneen com1 taajuudeksi 122,800 jolloin ivap kytkeytyy siihen. Tai EFHK_TWR 118,600 taas siihen com1 tai com2 taajuudeksi ja ivap yhdistyy siihen. Täällä voit viestiä joko tekstillä tai puheella, miten olet sen ivappiin määritellyt. webeyestä näkee onko johtoa paikallavai ei. Jos ei niin aina unicom, muutoin johdon taajuus radioon.

jari



Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Pages: 1 [2] 3 4 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1