YLE -vero (OLI: Mediamaksu?)

<< < (45/94) > >>

AYFF:
Quote

Suomessa on kaikki valtion omistamien instituutioiden "pomot" aina valittu poliittisilla sopimuksilla.

Aijaa. Minkä puolueen kirjat esim. VR:n ex-pomo Kuitunen ja nykyinen johtaja Aro omistavat?

YLEn johtajan palli on vuosikymmeniä muka "kuulunut" haloslaisille. Siksi koko laitos onkin homeessa ja stalinismin ilmentymä.

matskupu:
Olen täysin samaa mieltä muutaman muunkin kirjoittajan kanssa siitä, että mediamaksu pitäisi ottaa maksukortin kautta. Minä en käytä juurikaan Ylen kanavia (edes radiossa), joten en nää syytä maksaa noinkin isoa maksua opiskelijana turhasta. Ongelmana maksukortti-ideassa on tietysti se, että Yleltä jäisi saamatta hirveä määrä rahaa, joka tarkoittaisi sitä, että maksukortin hinta nousisi pilviin. Toinen vaihtoehto olisi tietysti irtisanoa suuri osa Ylen henkilöstöstä ja järkeistää yhtiön kulurakennetta terveeseen suuntaan. Kyllä kävisi sääliksi kaikenmaailman Zimbabwen kirjeenvaihtajia, onhan heidän työnsä Suomen kansan kannalta lähes välttämätöntä.

EDIT: Itse-sanat poistettu lukijoiden mielenrauhan säästämiseksi

pho201:
Quote

Aijaa. Minkä puolueen kirjat esim. VR:n ex-pomo Kuitunen ja nykyinen johtaja Aro omistavat?

YLEn johtajan palli on vuosikymmeniä muka "kuulunut" haloslaisille. Siksi koko laitos onkin homeessa ja stalinismin ilmentymä.


Ei niillä välttämättä puoluekirjaa ole taskuissaan. Ei tarvitse. Nehän on valittu "poliittisen yksimielisyyden" vallitessa. 

pho201:
Quote

Olen täysin samaa mieltä muutaman muunkin kirjoittajan kanssa siitä, että mediamaksu pitäisi ottaa maksukortin kautta. Minä en käytä juurikaan Ylen kanavia (edes radiossa), joten en nää syytä maksaa noinkin isoa maksua opiskelijana turhasta.
...


Taidammekin sitten olla "looginen negaatio" toisistamme mitä tulee katselutottumuksiin? 

Minä taas en juurikaan katso muita kuin YLEn kanavia (ja nimenomaan en kuuntele radiossa - korvat eivät kestä). Radion kuuntelu on tosin jo ollutkin maksuvapaata useampia vuosia.

FIN1979:
Itse en televisiota omista, YLE:n radiokanavia kuuntele tai YLE:n nettisivuilla surffaa. Muutenkin maksan 38€/kk netin käytöstä operaattorille. Niin ihan järjetöntä siinä olisi vielä lisäksi YLE:lle maksaa jotain mediamaksua.

Kohta sitten kaikille myös pakolliseksi autovero ja koiravero, vaikka et kumpaakaan omista.....

Suomi on kyllä paska maa. 

Jani

Navigation

Up one level

Next page

Previous page