YLE -vero (OLI: Mediamaksu?)

<< < (9/94) > >>

AYFF:
Quote

En oikein ymmärrä miten tähän asiaan liittyy AY-liike tai SDP.

YLE on SDP:n pää-äänenkannattaja ja muun vasemmistopropagandan suurin levittäjä Suomessa. Nyt uusi sossuvero laittaa kaikki kotitaloudet maksamaan vasemmistolaisen aatteen levityksestä riippumatta siitä käytääkö ko. pajan palveluita. Siten se liittyy.

mmniemi:
Quote

Kommentistasi päätellen sulla ei oo minkäänlaista käsitystä keskiverto opiskelijan rahavaroista, joten ole hiljaa.


Minä taas sanon, että se ei ole opiskelija eikä mikään, joka ei ole yhden (opiskelija)bileillan aikana ryypännyt ja rellestänyt koko kuukauden budjettia 

Mitä tulee mediamaksuun, niin aika härskiltä kuulostaa. Jos se olisi osa verotusta, ei koko maksua edes varmaan huomaisi kukaan...

ANiska:
Quote

Minä taas sanon, että se ei ole opiskelija eikä mikään, joka ei ole yhden (opiskelija)bileillan aikana ryypännyt ja rellestänyt koko kuukauden budjettia 


Tärkeä osa "oppimisprosessia" 

jlahtonen:
Quote

Taaskaan ei pida paikkaansa. Ilman mainontaa ja markkinointia uusien, kilpailevien tuotteiden paasy markkinoille olisi huomattavasti hankalampaa. Kyse ei ole valttamatta vahemman tarpeellisesta tuotteesta, vaan uudesta tuotteesta, joka voi olla nyt markkinoita hallitsevaa vastaavanlaista edullisempi, parempi, turvallisempi, pitkaikaisempi jne.

Tuo pitää kyllä paikkansa. Tuo kaikki kuitenkin maksatetaan lopulta asiakkailla ja kukaan ei siitä ota nokkiinsa. Siitä kertyy kuitenkin taloutta kohden enemmän vuodessa maksettavaa kuin tuo 175 euroa. Jopa opiskelijoille.

-Juha

jlahtonen:
Quote

Kaannetaankin tama asia toisinpain: Vapautetaan mediamarkkinoita siten, etta kilpailutetaan EUR 2 miljardin potti eri toimijoiden kesken vaikkapa viideksi vuodeksi kerrallaan -- ja laitetaan sinne tietyt vaatimukset, mita ohjelmaa, kuinka paljon ja kuinka laadukasta tulee tuottaa ilman mainosrahoitusta. Ei kai joku poliittisesti johdettu laitos aina voi olla joku laadun tae joka asiassa? 

Talloin YLE joutuisi muiden toimijoiden kanssa hakemaan tuota pottia. Jos se haviaisi, silla olisi oikeus muuttaa kaikki toimintansa mainosrahoitteiseksi siihen saakka, kunnes seuraava viisivuotissopimus tulisi kilpailutettavaksi ja katkolle.

Toinen vaihtoehto on tehdä myös Yle:stä mainosrahoitteinen ja laittaa muille mediayhtiöille samat velvoitteet, kuin Yleisradiolla on tällä hetkellä. Tämä olisi katselijoille se edullisin ratkaisu. Nelosen ja MTV3:n suunnasta voisi tosin alkaa kuulua aikamoista älämölöä.

-Juha

Navigation

Up one level

Next page

Previous page