IVAO atc kuvia

<< < (9/24) > >>

markku p:
Riigahan ei ole aktiivinen jäsen joten sinnehän saa mennä johtamaan.

Markku

flykarppa:
Quote

Riigahan ei ole aktiivinen jäsen joten sinnehän saa mennä johtamaan.

Markku


Varmaankin mutta millä kelppareilla?

jari

markku p:
Eihän sinne tarvitse koska se ei ole aktiivinen jäsen ivaossa.

Markku

flykarppa:
Quote

Eihän sinne tarvitse koska se ei ole aktiivinen jäsen ivaossa.

Markku


Ei kai ne lennonjohtovaateet muutu sen mukaan onko aktiivinen vai ei!!?? Eli ootte siellä leikkimässä kun Suomessa taidot vielä vajavaiset?? Pitäisi olla ihan joku oma tunnus tuommosille amatöörijohtajille jotta osaisn väistellä niitä kenttiä. Kai sielläkin jotain paikallisia proseduureja on jotka pitäis tietää, hohhoijaa , tulukaa pois sieltä munaamasta

jari

liukkim:
Quote

Users with an ATC-rating of Student 1 should only be allowed on Delivery- Ground- and Tower positions on regional airports.
Users with a ATC-rating of Student 2 should be allowed on all positions on regional airports, or on Delivery-, Ground- and Tower positions in main airports.
Users with a ATC-rating of Student 3 should be allowed on all positions on all airports, including International and "main"-airports.
Riika on kyllä "main airport" ainakin jossain määrin mutta päästi ainakin kirjautumaan johtajaksi. Ja kyllä siellä monet muutkin AS1 ja muut ovat ennenkin johtaneet...

Quote

5.1.2 - Controllers must be familiar with the procedures of the airspace they want to control, if not, an IVAO™ supervisor or administrator could ask them to leave the position
Ei ole ainakaan pyydetty jättämään positiota. SUPeja on käynyt kyllä pari kertaa kuuntelemassa, mutta mitään palautetta ei ole tullut.

Quote

5.1.4 - If you are newbie or unfamiliar with the airspace, you should connect as an "Observer" and study the material for that airspace which can be found in our database or on the website of the division the airspace belongs to.
Latvialla ei ole omaa divisioona, josta voisi selvittää alueen käytäntöjä yksityiskohtaisesti. (Toki on pieniä tiedonmurusia jo esim. kartoissa ja muualla netissä)

Navigation

Up one level

Next page

Previous page