ESGB uppdaterat

(1/3) > >>

andm31:
Har gjort om och fixat en massa med mitt Torslandascenery så nu ser det ut såhär:

Första bilden är blå hangaren, andra föreställer nya terminalen, följt av en bild på gamla terminalen, sedan har vi två bilder på hangarerna. Samtliga av dessa byggnader har jag snickrat ihop själv i sketchupIngår i filen som går att ladda ner här: http://www.anderssamuelsson.se/filer/vHT_scenery.zip

kapten_joel:
Riktigt häftigt!! Fortsätt så!


M.v.h.


//Joel

andm31:
Barnen var snälla och skötsamma här idag och sov som de skulle så jag gjorde om den Blåa hangaren från grunden, blev mycket bättre med mer detaljer.

andm31:
Och uppdaterat ännu en gång med en omgjord terminal.kapten_joel:
Det här "Sketchup" verkar ju häftigt, får ta mig en titt på det senare. Jag har använt mest en sk. "excluder" för att ta bort terräng, och sedan använt AF2 och E-Z Scenery, så jag är inte så avancerad jag.


För ett par år sedan fick jag dock till gamla Skarpnäcks flygfält. Absolut inget märkvärdigt, och tyvärr ingenting jag har kvar, men rätt häftigt ändå. Innan det var jag och kikade på Stockholms stadsmuseum på Slussen på gamla bilder över området. Rätt häftigt!


En cool sak vore ju självklart att fortsätta med byggen av flygplatser som saknas i Sverige. Tummen upp för ditt senaste bygge, och vet Du förresten om ENFB Fornebu finns?

Har förresten Danmark liknande saker som nerlagda flygplatser?Ps. Eftersom jag bor i Polen nu, vill jag verkligen slå ett slag för dessa flygplatser. Speciellt Lodz Wadyslawa Reymonta där jag bor nu (snart i Januari). Inte så mycket kul trafik dit men väl SAS CRJ 200.
Vidare så finns det ett gotoscenery över området med tillhörande viktiga byggnader. Man kan faktiskt se där jag bor, det är rätt häftigt.

http://www.drzewiecki-design.net/prodPAv1_X.htm

M.v.h.

//Joel

Navigation

Up one level

Next page