Etelän matkaa?

<< < (5/6) > >>

Diibadaaba:
Skiathos on loistava pieni saari. Tosin huono paikka siinä mielessä että ilmailuhullut tulee viettämään koko lomansa kiitotien päässä.
Yllätyksiäkin saattaa käydä kentällä. Huhun mukaan 767 ei pitäisi edes mahtua tälle kentälle, mutta kyllä se juuri ja juuri pysähtyi ennen kiitotien päätä.

Syystä että:

B 767 by Miska Suoreijus, on Flickr

E: Tosin en tiedä pääseekö tuolle saarelle enää ainakaan suoraan suomesta. Ehkä pääsee, ehkä ei.

pesonenm:
Quote

Skiathos on loistava pieni saari.

....

E: Tosin en tiedä pääseekö tuolle saarelle enää ainakaan suoraan suomesta. Ehkä pääsee, ehkä ei.


...pääsee:
http://www.aurinkomatkat.fi/kreikka/skiathos?sg=TGCS13

RockStar3527:
Kiitos kaikille ehdotuksista  Ollaan katsottu eri paikkoja ympäri Kreikkaa ja valikoimastahan löytyy kaikki, Zakynthos, Parga, Samos ja tälläisiä joten uskon että se Kreikkaan se lähtö nyt tulisi  Mutta kiitos kaikista ehdotuksista tulevaisuudessa näitä on ihan kiva sitten katsoa ja miettiä matkaa johonkin näistä ehdotuksista! 

RockStar3527:
Ja tuosta Skiathoksesta sellaista vielä etttä vanhemmat on sielä käynyt ja sanoivat ettei ole kauhean hyvä koska on niin pieni joten nähtävyyksiä ei paljoonkaan heru (porukat tykkää katella paljon nähtävyyksiä yms)   

jr:
Quote

Parga

Mulle jäi kyseisestä paikasta erittäin postiivinen kuva, aikaa käynnistä tosin jo kymmenisen vuotta. Silloin ei ollut vielä mikään hirveä turistirysä. Kaunis luonto, upea meri ja huippuhyvää syötävää. Korfukaan ei ole turhan kaukana Pargasta esim. päivämatkaa ajatellen. Tässähän alkaa itselläkin tehdä mieli aurinkoon...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page